ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınız bekliyorum ?

Dayının eşinin yani yengenin kardeşiymiş aynı zamanda esas oğlan

Bende zaten didim, arkadaş gibi buba nasıl sonra bi mesajla kıyameti koparıyo diye ama cevap vermedi :25:

mesaj o kadar da masum değilmiş. dün çok güzeldi falan yazıyormuş.. e tabii insanın aklında şimşekler çakıyor dün ne oldu? aile de çılgın olunca idrakın da dediği gibi kum torbası ihtiyacı ucuza kapatılmış olmuş..:27::27:

bir dakika yaa ben çıkmamış mıydım?:44: evet evet çıkmıştım:10:

Son düzenleme:
ben sizi uyarimde ablalık yapayım bari :27: o mapus damları çok soğuktur az girmedim :18: mune geldi gelicek ben olsam kaçardım hoş kaçabilirsiniz ama asla saklanamazsınız :27::27: mune sizi korusun :nazar:

ben artık bilmiyorum kaç gün gelemem 5. cezada kaç gün yatıyoduk :26:

Benim de 5 olacak. Çektim fermuarı..
En azından koğuşlar 2 kişilik falan olsa neyseeeeeee…
O da yok, bu da yok…önceden beğenebiliyorduk, artık o da yok..

beğeni butonu içimde yaradır zaten :27: negüzel istediğimiz gibi beğeniyorduk kim beğenmiş diye bakıyorduk helede sevdiğim üyelerle aynı msj beğenmişsem dahada mutlu oluyordum ahh ahh nerde o eski beğeni butonları kıymetini bilemdik :5:

gerçekten bu kadınlar kulubünde sadece ego tatmini yaşanıyor.. hahahaha çok komik çok komik.. vala gerçekten sizlere dert falan anlatılmaz ne kadar da uçuksunuz. eleştiri var başka birşey yok.. nesee konuyu bi an önce admin kapatırsa çok sevinecegim. bir daha asla konu açarsam dert ile ilgili olmucak.. elinizden gelse idam ediceksiniz..

keske aralara bıraz bosluk bıraksaydınız gozlerım yoruldu :53: bır arkads demıs uygur alfabesı gıbı olmus hıc gulecegım yoktu:1::1::ssz::ssz::ssz:

sımdı okuyup yazacagım mesaj...:31:

gerçekten bu kadınlar kulubünde sadece ego tatmini yaşanıyor.. hahahaha çok komik çok komik.. vala gerçekten sizlere dert falan anlatılmaz ne kadar da uçuksunuz. eleştiri var başka birşey yok.. nesee konuyu bi an önce admin kapatırsa çok sevinecegim. bir daha asla konu açarsam dert ile ilgili olmucak.. elinizden gelse idam ediceksiniz..

aman ne olmus daha ben okumadan nelere gelmıs konu :30::30::30::ssz::ssz::ssz:

Anladiysam arap oliyim tabiri cuk oturmus resmen. Vallah sekerim sizin aile birbirinin kizini oglunu gelin damat almaktan baska birsey bilmezmi? Kim kiminle evli, kim kime yanik, kim kime hala diyo teyze diyo hic birini cozemedim. Bence senin derdin bu kadar karisik olaylarin icine kendini sokman. Disarida adam mi kalmadida, annenin halasinin teyzesinin amcasinin oglunu aliyon. :53:

sizler takılın.. sizlerde değil yazanda kabahat.. izninizle.. iyi günler sizlere

Soru da soruldu
Niye cevap vermiyorsunuz
Arkadaş gibi babanız bi mesajda nasıl böyle oldu da size vurdu
Hem sen en baş demiştin onlara, biliyolardı ve karşı değillerdi
Şimdi evlenmeyin mi diyolar sen mi soğudun çocuktan dedim ben

Soru da soruldu
Niye cevap vermiyorsunuz
Arkadaş gibi babanız bi mesajda nasıl böyle oldu da size vurdu
Hem sen en baş demiştin onlara, biliyolardı ve karşı değillerdi
Şimdi evlenmeyin mi diyolar sen mi soğudun çocuktan dedim ben

bu soruların cvbını verdim çünkü..

bu soruların cvbını verdim çünkü..

Bi daha veremiyo musun
Sanırsın Ajda Pekkan herkes röportaj için kuyrukta
Herkese selam, ban yemem muhtemel ama bu kadar afra tafraya gelemem

Kargacık burgacık satır atlamadan ve harfleri yutarak yazan sen değilmişsin gibi cevabını verdim diyosun
Bi kerede anlaşılmak istiyosan düzgün yazmayı öğreneceksin önce
Yazamam hıh mıh diyosan da cidden konu açma
Açarsan değil 1, 10 tane de olsa herkesten zılgıtı yemen muhtemel

İnsanlar okuyp zaman harcıyo, kusura bakmayın diyeceğine bi de ahkam kesiyosun
Babana selam

Back
X