ne yapmam gerektiğiyle ilgili yorumlarınız bekliyorum ?

heyecan yapıp hızlı yzpmış olabilir son derece anlaşılır yani dikkatle okursanız anlarsınız..sevgilisi yengesinin kardeşi olur haliyle aile kabullenmeyeblr anneler ne derse doğrudur valla bi kulak ver aile böyle böyle diyede..tamam abin kızkardeşini almış olablr erkekler anlamaz zatn ..çok seviyorsunuz 4 yıllık emek verilmiş madem kimsenn haddine düşmez bu gelinde olsa abinde tuhaflarına gideblr ama sonuçta hala çocuğusunz anladığım kadarıyla..makul dille olur etmeye çalışın mutluluklar..

yorumun için teşekkürler...

neden hata yapmış ..o kişinin karakterisni biliyormusunuz ki..akraba evliliği diye bişe yolmuyr ya tamamen tıbbın kolay açıklama tanısı..amca çocukları en yakın onda göreleblme ihtimali çoktur en fazla..bizler annemler teyze çocukları 4 çocuk var şükür hiçbişyimz de yok..ALLAH bilir onu..orasını düşünmemek lazım..

Kimin ne olacağını elbette Allah bilir fakat herşeyi Allah bilir deyip geçersek vay halimiize. Allah bize akıl vermiş fikir vermiş. Bakın bunun bilimsel açıklaması şu, insanlarda baskın gen (homozigot) ve çekinik gen(resesif) denilen iki çeşit gen vardır. Eğer aile hikayenizde çekinik durumda sağırlık varsa (örnek olarak veriyorum) aynı çekinik geni akrabalarınız da taşıyordur. Amca çocuğu, teyze çocuğu fark etmez. Eğer çekinik gen anne tarafınızdan geliyorsa anne tarafından akrabalarınızda, baba tarafından geliyorsa baba tarafından akrabalarınızda bulunur. Ve eşiniz akrabanızsa ve aynı çekinik geni taşıyorsa bu çocuğunuzda bunun baskın gen olarak vücut bulacağı anlamına gelir. Yani çocuğunuzun sağır olarak doğma ihtimali vardır. Ben herkese hep şunu söylüyorum (daha önce de böyle bir tartışmaya girmiştim) Sizde bunun olmaması başkasında da olmayacağı anlamına gelmez. Hatta şöyle söyleyeyim aynı çekinik geni taşıyan iki iinsan evlenip çocuk yapabilir. Çocukları çok sağlıklı doğabilir. Ancak o çocuğun çocuklarında gen baskın olarak çıkabilir. Genetik bilimi diyoruz biz buna. Benim babamın babası ve annesi ikinci dereceden kuzendi. Büyük dedeleri sağırmış. Şu an iki tane halam sağır. Sağlam olan bir amcamın iki oğlu sağır. Yine sağlam olan bir diğer halamın bir kızı sağır. Yani bu durumdan çok çekmiş bir aileden geliyorum. Yani ORASINI DÜŞÜNMEK LAZIM. Nihayetinde evlatlarımızın sağlığı ve geleceğinden bahsediyoruz.

Bi daha veremiyo musun
Sanırsın Ajda Pekkan herkes röportaj için kuyrukta
Herkese selam, ban yemem muhtemel ama bu kadar afra tafraya gelemem

Kargacık burgacık satır atlamadan ve harfleri yutarak yazan sen değilmişsin gibi cevabını verdim diyosun
Bi kerede anlaşılmak istiyosan düzgün yazmayı öğreneceksin önce
Yazamam hıh mıh diyosan da cidden konu açma
Açarsan değil 1, 10 tane de olsa herkesten zılgıtı yemen muhtemel

İnsanlar okuyp zaman harcıyo, kusura bakmayın diyeceğine bi de ahkam kesiyosun
Babana selam

Beğenmek istedim ama olmadı malesef..
Bu yoruma tamamen katılıyorum.

Ayrıca seninle dalga geçmedik yazdığın konuyu anlamaya çalıştık.
Birde üstüne geldin tafra yapıyosun.

Hızlı yazmış olabilirsin , Türkçen düzgün de olmayabilir.Kimse seni bunlarla yargılamadı burda.
Ama en azından anlaşılabilir bi şekilde yazabilirsin. Bu kadar zor olmasa gerek.

Amacımız konunu anlayıp yardımcı olmaktı.

Back
X