Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok çocukça bir davranış. Siz bir şey yapmayın. Konuşmazsa konuşmasın. Sonuçta sizin bir hatanız yok ki. Kimle konuşup kimle konuşmucağınıza o kişi mi karar vercek. Boşverin gitsin
saolun arkadaşlar yorumlarınız için evet sallamamaya karar verdim herkesin keyfi bilir ayrıca erkek mi diye soran biarkadaş var cevap veriyorum hayır değil zaten erkekler bukadar basit şeyleri sorun yapıp küsmezler
O kadar çok önemsemizsin ki ister istemez erkek mi diye sordum yoksa bende bilirim senin içinde önemsiz biri olsaydı bu kadar takmazdın.........alsanaalsanasmile
size küsen bu insanla aynı oda da çalışıyorsanız hatta amirinizde bu oda da ise size merhaba dememesi iyice ağırınıza gidecektir. En iyisi siz bu insanı başka bir odaya gönderin yerine de bir erkek alın odanıza Gözden uzak olunca sorunlarda küçülür eskisi kadar takmazsınız kafanıza.