Ne yapmam lazım? (annem)

ben 27 yaşındayım. dün kargo geldikten ve ben teslim aldıktan sonra annem 'ellerini yıkadın mı?' diye sorunca artık birikmişliklerle büyük kavga ettim. artık papağan gibi şunu tekrarlıyorum böyle muamele yaptığında: 'benim yaşım kaç?'. cevap verene kadar devam ediyorum. belki işe yarar. marulu bile düzgün yıkayabildiğime inancı yok kendisinin.

Tek yapmanız gereken kendinize güvenmeniz ve annenizi daha az dinlemeniz.

Aynı ıste

Bu kadar insanların etkisinde kalmanız hiç normal değil
Bu kişi anne Bile olsa
Bence yardım alın.
Yoksa çocuklarınıza hep başkalarından etkilenen Kişiler olur.

"olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin cocuklari" bu kitap işinize yarayacaktır, hemen okuyun. Bunun dışında çözüm onerim, kendinizle ilgili hiçbir şey anlatmayın, baska şeyler konusun

eğer konuşarak sonuca varamıyorsanız, anlaşamıyorsanız ya görüşmeyeceksiniz ya da katlanacaksınız kafanıza takmayacaksınız. narsisist bi yapıysa düzelmesi imkansız mesela benim de babamla problemlerim vardı.

Sanırım narsıst yanı bunu da bu sekılde ogre mıs oldum. Sızın durumlarınız duzeldı mı babanızla cozum bulabıldınız mı

Bu kadar insanların etkisinde kalmanız hiç normal değil
Bu kişi anne Bile olsa
Bence yardım alın.
Yoksa çocuklarınıza hep başkalarından etkilenen Kişiler olur.
Daha cok annemin dıgerlerını cok taktığım soylemrz ama cocuguma yansımasından cok korkuyorjm yardım almayı dusunuyorum yakın zamanda

Umarım anneniz kısa zamanda büyür

Dun bir arkadasimla konusuyordum , kendisi travmalar konusunda uzmam bir psikolog
Danisanlarinin yuzde 99 unun sorunlarinin kaynaginin anneleri oldugunu soyledi
Hep derim biz toplum olarak cocuk yetistirmeyi bilmiyoruz , cocuklarimizi kendimize bagimli , birey olmayi bereceremeyen yetiskinler yapiyoruz sonra da ortaya ruh sagligi bozuk yetiskinler ordusu cikiyor

Acil bir destek alin iyi bir psikologdan , siz de annesiniz , kendiniz iyilesin ki cocuklariniza iyi bir anne olun

evlendim babam da biraz yumuşadı eğitimli bir insan olmasının da payı var aynı evin içinde olmayınca şu an iyiyiz şükür siz de düzelirsiniz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…