Ne yapmam lazım? Bana yardım edin lütfen 😕

merhaba, benim bir arkadaşım sizler gibiydi o kadar çok istiyor ve düşünüyordu ki 1 yılı geçmesine rağmen olmadı,
en son pes etti sorun da yok ama olmuyorsa napim dedi saldı kendini 1 ay bu şekilde geçirdi hatta bebek için ayırdığı parayla alışveriş falan yapmaya başladı 3. ay regli gecikmiş 12 gün falan başı dönmüş çalışırken hemen kan vermiş sanırım öğrendiğinde 9 haftalık falan hamileydi sizde bence rahatlayın bebek aileye geleceği zamanı biliyor

Ben aslında çok fazla kafaya takmıyorum, hatta 3 ay önce göz ameliyatı oldum o sırada zaten aklımın ucundan bile geçmiyordu gebelik çünkü göz sağlığım daha öncelikliydi. O süreçte ben de eşim de çok salmıştık bu konuyu ama olmadı. Yani kafayı rahat bırakınca oluyor tezi ben de çürüdü. Hayırlısı bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun

olur olur her nasip vaktine esirdir içinizi rahat tutun dua ederim size de isteyen herkese kalbindekinin hayırlısını versin allah

İnşallah canım rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın sağlıcakla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…