- Konu Sahibi Busenuray06
Buna inanmaniza cok uzuldum, bu kadar iyi niyetli olmayin. Siz de o zaman bekar bi arkdasiniz adina bi hesap acip bende ona bi erkek bakayim deyin bakalim ne diyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz arkadasinizin haberi olmadan onun bilgilerini kullanmis olabilir mi o tür sitelerde mail ve tel kaydetmek gerek kendi numarasi mi arkadasinin numarasi mi gerekli ona bakin benceYani yazismlarinin tamami arkadasi ile alakali fotografta arkadaşının fotoğrafı yani fotograf olmasa aklima başka şeylerde gelirdi ama fotograf olunca inandim ister istemez
Ya ben konuyu okuyunca bi gülme tuttuArkadaşlar herkese selam derdim büyük uyku tutmadi dun esimin pc yi karistirayim dedim ucretli bi sohbet sitesine girilmiş tikladim kullanici adi ve sifresi kayitliydi siteye girdim resimler esimin arkadasina aitti onun adina acilmis ama sıkıntı surda eşim arkadasina kiz ayarlamak icin kadinlarla kendisi konuşmuş sabah neden yaptin dedim arkadasin bu islerde becerisi yok yardımcı oldum diyo evlenecek hayir isi bu diyo yazışmaları da okudum aslında cinsellik felan konusulmamis abes birseyde yok ama esimin sebeb ne olursa olsun baska kadinlarla konusmasi beni rahatsiz etti birde bi insan arkadasinin konusup ayarladigi bi kadinla nasil evlenebilir yarin bize gelseler esim ne dusunur ben mi abartiyorum siz bu durumu nasil yorumlarsiniz ne yapmami onerirsiniz
Gerekli olan herşeyi yaptim hani burdan hicbirsey yapmamış kadin izlenemi vermis olmayim bi kamyon kavgamizi ettik en sonunda kurana da el bastirdim bir daha yapmayacak
Yinede bana inandırıcı gelmediİnanin buna benzer birseyi bende soyledim ben sadece yarim saat konusuyorum yarim saat icinde ikna edip arkadasin numarasini verip aradan cekiliyorum diyo
yalan yaa siz de inanmayın böyle şeylere...Arkadaşlar herkese selam derdim büyük uyku tutmadi dun esimin pc yi karistirayim dedim ucretli bi sohbet sitesine girilmiş tikladim kullanici adi ve sifresi kayitliydi siteye girdim resimler esimin arkadasina aitti onun adina acilmis ama sıkıntı surda eşim arkadasina kiz ayarlamak icin kadinlarla kendisi konuşmuş sabah neden yaptin dedim arkadasin bu islerde becerisi yok yardımcı oldum diyo evlenecek hayir isi bu diyo yazışmaları da okudum aslında cinsellik felan konusulmamis abes birseyde yok ama esimin sebeb ne olursa olsun baska kadinlarla konusmasi beni rahatsiz etti birde bi insan arkadasinin konusup ayarladigi bi kadinla nasil evlenebilir yarin bize gelseler esim ne dusunur ben mi abartiyorum siz bu durumu nasil yorumlarsiniz ne yapmami onerirsiniz
İşte dünya boyle iyi niyetli insanlarin hatrina dönüyor.... yuru be koca yurekli adamİnanin buna benzer birseyi bende soyledim ben sadece yarim saat konusuyorum yarim saat icinde ikna edip arkadasin numarasini verip aradan cekiliyorum diyo
Kendi agzinizla soyluyorsunuz bunlar olurken 13 yasindaymissiniz. Koca koca adamlarin boyle seyler yapmasi normal mi yani?Ben 13 yaşındayken sınıfımızdan birine aşıktım ama o en yakın çocukluk arkadaşımın sevgilisiydi. Arkadaşım ona mektup yazdıracağı zaman bana yazdırırdı sen güzel yazıyosun ben beceremiyorum derdi. Evet yazardım çünkü bende aşıktım o çocuğa. Bütün hislerimi dökerdim, mektup yazmada prof olmuştum diyebilirim. Benim sayemde ilişkileri bayagı bi ilerlemişti, yoksa sallantıdaydı ve çok yardımım oluyodu kıza. yoksa daha erken biterdi ilişkileri. Kendime kızardım ama aşk bu elimde değildi ama engel olmak elimdeydi ve ben hiç belli etmedim yanlış hiçbir hareketim olmamıştı. Arkadaş için yapılıyo bazen böyle şeyler tabi benim verdiğim örnek biraz başka ama ne biliyim o günler geldi aklıma. Çok merak ediyorum acaba saklamışmıdır o mektupları hatıra diye bazen düşünüyorum.
Neyse konu başka yerlere gitmeden söyliyim eğer bu konuyla ilgili kavga ettiysen ve empati yaptırıp yaptığının yanlış olduğunu söylediysen tamam. Ama gözün yinede hep üstünde olsun.
Bu gecede efkarlandık iyimi. Kendimi meyhanelere atasım geldi. Ne çekmişim ben be.![]()
Kendi agzinizla soyluyorsunuz bunlar olurken 13 yasindaymissiniz. Koca koca adamlarin boyle seyler yapmasi normal mi yani?
O kadar eminsiniz yani benmi cok safim anlamadim kiyalanda master degree dedigimiz bir mevzu ile karsi karsiyayiz. yalniz pek hayirsever :)
Çok yanlış.Eşiniz doğru söylüyor olabilir ama herkes içinde bir nefis taşıyor ve o nefis de her an şeytanın telkini altında. Arkadaşım için konuşuyorum derken ya onun aklını birisi çelerse.Ya bu konuşmalar hoşuna gitmeye başlarsa ve alışırsa.Yanlış sularda yüzüyor eşiniz iyi niyetli de olsa.Hem arkadaşına yardım etmek olmaz ki bu.O kişinin kendisini geliştirmesi lazım.Bir ömür iletişim için birilerini mi bekleyecek?İnsan kendisi yaparsa bir şeyleri öğrenir;başkasına yaptırırsa değil.