- Konu Sahibi çerkez kxixzxix
-
Klasik "Ben erkegim yaparim, sen bayansin yakismaz" bahanesi
Cok bencilce bir düsünce.. Ama maalesef cogu erkek böyle.
Fakat kocan da olsa lütfen bu konuda kendini ezdirme
Sen vicik vicik bayan-erkek iliskilerinden hoslanmiyorsan, kocan da buna essek gibi saygi gösterip,hareketlerine dikkat etmek zorunda.
Oh,ne ala memleket valla ,"ben yaparim sen yapamazsin!" ,oldu canim,baska?! şakkıdı
Sigara konusunda birsey diyemeyecegim..
Bir icmeyen olarak icen birinden o kokuyu almak gercekten iskence gibi bazen :bbo:
Bu konuda demek ne kadar özen gösteriyorsan da kocan yinede rahatsiz oluyor.
Sahsi düsüncem, o kadar söz isitecegime birakirdim sigarayi ben :smiley-cool:
herşeyi söylemenin bir adabı usulü vardır ama sanırım eşinizin bundan gaberi yok.
eşiniz sigara içilmesinden ya da sizin kilo almanızdan hoşlanmıyor olabilir ama bunu söylemenin yolu bu değildir.
kendisini bu tarz üsluplardan hoşlanmadığınızı söylediniz mi?
bir de herşeyi geçtim de sizin kilonuz kocanızın ailesini niye ilgilendiriyor onu anlayamadım..
Kadin dedigin nasil davranirmis peki?
Kilo almaz, sigara icmez, sesini cikarmaz, esinin yaptigi laubali ve civik sohbetlere hihi diye gülermiymis....???
Bu kadar klasik bir kadin düsüncesi olan bir erkeginde o zaman karisini calistirmamasi parasini zikkimlanmamasi lazim ama...bunuda esine aynen böyle söyle canim.:hulya:
Ne sinir su erkekler bazen ya....islerine nasil geliyorsa öyle konusuyorlar...lmaz:
Bende o gitsin bende zencilere yaptıracam masaj dedim
Bu mesajınızda olduğu gibi,kısasa kısas cevap vemeniz bana yanlış geldi..
ne olursa olsun başkalarının yanında siz bu kadar rahat konuşursanız,
başkaları da sizin yanınızda bu kadar rahat olur...
eşinizin konuşma şekli ve davranışları hiç hoş değil,
bırakın seni seviyorum demesin,ama bu konuşma tarzını düzeltsin...
kilo alındığı gibi verilebilir de,önemli olan size destek olabilmesidir.
sigara konusu,gerçekten içmeyen kişiye iğrenç kokuyor,
bu konuda eşinize hakveriyorum..ama dediğim gibi
söyleme tarzı çok ama çok önemli...
eşiniz nasıl düzelir? düzelir mi? onu bilemem ama
karşılıklı ciddi bir konuşma yapmanız lazım...
sevgiler...
sevgiler...[/QUOTE
Evet haklısınız ben haklı olduğum bu konuda böyle konuşunca haksız duruma düştüm ama böyle bir durumda sinirden ne konuştuğumu bilemedim sanırım.Ciddi şekilde konuştum hatta bayramda ayrılma noktasına geldik ama benim canım ailem sanırım sadece aldatma ve dayak konusu olursa ayrılabilineceğini düşünüyorlar veya belkide başlarına kalacağımı bilemiyorum.Sürekli eşimin yanında oldular.Yüzde yüz haklıyım demiyorum kesinlikle hatalarım var biliyorum ama ben tatlı dille herşeyi yapabilecek bir insanım eşim inat edince daha çok inat ediyorum bende.
Hep aklımda aynı soru oluyor ben kilo verip sigarayı bırakınca hep susup sakin durunca sevecekse eşim beni o zaman benim kişiliğimin ne anlamı kalır.Haksızmıyım.
herseyin bir usulu var bu kadar kaba konusma hakknı ona kim veriyor
sigara ve kilo konusuna birsey dıyemeceğim
kokusu külü dumanı herseyıyle beni rahatsız eder eşiniz orda haklı olabilir
kilo konusunudada biraz daha dikkatlı olun ve bunu bir diyetisyen kontrolnde yaptrın
yüzlerini kara çıkarın görsünler azminizi
sonrada igiyin kuşanın süslenin püslenin eşiniz eskı zamnlarınızı ozlüyor olabilir
kaybetmeyin ve en kısa zmanda atağa geçin...
sevgiler...[/QUOTE
Evet haklısınız ben haklı olduğum bu konuda böyle konuşunca haksız duruma düştüm ama böyle bir durumda sinirden ne konuştuğumu bilemedim sanırım.Ciddi şekilde konuştum hatta bayramda ayrılma noktasına geldik ama benim canım ailem sanırım sadece aldatma ve dayak konusu olursa ayrılabilineceğini düşünüyorlar veya belkide başlarına kalacağımı bilemiyorum.Sürekli eşimin yanında oldular.Yüzde yüz haklıyım demiyorum kesinlikle hatalarım var biliyorum ama ben tatlı dille herşeyi yapabilecek bir insanım eşim inat edince daha çok inat ediyorum bende.
Hep aklımda aynı soru oluyor ben kilo verip sigarayı bırakınca hep susup sakin durunca sevecekse eşim beni o zaman benim kişiliğimin ne anlamı kalır.Haksızmıyım.
Eşiniz zaten sizin kişiliğinize önem verse böyle davranmaz sanırım o otur deyince oturacak, kalk deyince kalkacak birini istiyor, sigara ve kilo önce sizin sağlığınızı ilgilendiriyor bunları gözönünde bulundurarak sizi uyarabilir. tatlı dille söyleyebilir çünkü yasaklar her zaman caziptir. o yasakladıkça siz bırakmak istemezsiniz.
Öyle olunca sen İstanbullusun bu kadar dar mı düşünüyorsun oluyor.Yani herşeye bir cevabı var.
seni seviyorum demek bu kadar zorsa, bunu duymak istediğinizi bile bile inat edip söylemiyorsaaa
bırakın söylemesin, kendilerine muhtaç,kendilerini vazgeçilmez zannediyorlarr
dünyanın merkezi kendileri zannediyorlar kendilerini.
siz herşeyden daha önemlisiniz, kilolar alındıysa, eşiniz hiç almadımı, insanlar sneelr geçtikçe ne kadar değişiyor, kim evlendiği gibi kalmış, kilonuz aynı bile kalsa saçınız da 3-5 beyaz çıkmıştır herhalde
siz isterseniz kilonuzu verirsiniz
kendinizi lütfen beğinilmiyor giib hissetmeyin. kendinize güvenin, ondan seni seviyorum lafını duyacam diye beklemeyin.
ailesi çok mu mükemmel, hepsi mükemmel fiziğe mi sahip, olsa ne yazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?