Ne yapmam lazım.Bilemiyorum...

inanır mısın her erkek flört zamanı pamuk gibi yumuşak oluyor ama evlendiğinde gerçek yüzleri çıkıyor ortaya daha 3 aylık evli olmama rağmen bazı şeylerin gerçekten erkek egemenliğinde olduğunu çok sert bir biçimde gördüm değişir mi bilinmez ama gitgide kopmaya başladık herşeye onlar karar verebilir sanki bizim bi tercih hakkımız yok onlarım gözünde ya evlilik öyle birşey mi gerçekten yoksa şanssızlar grubunda mı yer alıyorum bilemiyorum...ayy sana yardımcı olcam derken kendi derdimi döktüm bacım işte herkes birşeyler çekiyo yani eşinde...

Yengem 15 senelik evli sen şu anda çok şey bekliyorsun ondan diyor.ılgi,romantizm,aşk ama erkekler anlamıyorlar.10. seneden sonra artık hiçbirşey istememeye başlıyorsun çünkü kendin bitiyorsun ondan sonrada onlar sana düşüyor ama nafile diyor.Çok mu abartıyorum bilemiyorum.Belki bu da dertmi diyor insanlar ama tek istediğim kanatlarının altında huzur duyduğum,her zaman yanımda olduğunu hissetiren bir eş.Çok şey mi istiyorum.

Eşiniz zaten sizin kişiliğinize önem verse böyle davranmaz sanırım o otur deyince oturacak, kalk deyince kalkacak birini istiyor, sigara ve kilo önce sizin sağlığınızı ilgilendiriyor bunları gözönünde bulundurarak sizi uyarabilir. tatlı dille söyleyebilir çünkü yasaklar her zaman caziptir. o yasakladıkça siz bırakmak istemezsiniz.

Tatlı dil ne kadar önemli değil mi...Ve yasaklar ne kadar cezbedici.

Ya aynen öyle....islerine nasil geliyorsa iste...

Canim ne denirki?

Allah sabir versin....Evlilik zor sanat...

Biraz önemsememeye calis onu ve yaptiklarini.....belkide üstüne gittikce simariyor kendini bir halt sanmaya basliyor....

Sen kendini biraz geri cektiginde belki o adim atmaya baslar... umarim

Öyle yapmaya çalışıyorum.Umarım düzelir.Umarım bende hatalarım farkına varır ve düzelirim.Çünkü çok seviyorum eşimi.Onsuzluğu tahayyül edemiyorum.

Önemli olan eşlerin birbirlerini oldukları gibi kabul etmeleri değil midir...
değişimse iki tarafta olumlu yönde,elele yapabilir bu değişimi...
kilo,sigara,eşinizin agresif davranışları vs...
bunlar siz birbirinizi sevdiğiniz için,
daha uzun yaşamak için birlikte karar verip yapacağınız şeyler,bana göre...
sizi kilolusun diye rencide ediyorsa eşiniz,
ya da sizi başka bayanlarla kıyaslıyorsa,örnek veriyorsa,
bence tekrar söylüyrum,
ciddi ciddi konuşmanız ve sonuca bağlamanız şart...
bu diyaloglarınızı lütfen yavrunuzun yanında yapmayın,
olumsuz etkilenmesin yavrucak...
sizin ailenizin desteğini hissettiği için ,belki de eşiniz bu kadar
kendinden emin gibi davranıyor,ne dersinz...
sözün özü,bunlar konuşarak çözümlenecek konular,
ya devam ya tamam diyeceksiniz ama her iki durumda da
kesin kararlı olmanız lazım...
sevgiler...

işe kendini değiştirmekle baş kilo ver sigarayı burak çok zor şey dğeil ki bunlar kilo verirsen daha güzel şeyler giyinir eşinindeilgini çekebilirsin. kendini baştan yarat bence sigara içmek kadına hiç yakışmıyor ne sürersen sür sigara pis kokuyor

ıyi de şimdi şu var.; bir erkek karısından kilo vermesini isteyebilir, aynen kadın da kocasından böyle birşey isteyebilir..Ya da sigara bırakma meselesi..

Tek şart bunu söyleme adabını bilmeli..

Yoksa ; ben onun demesiyle kilo vereceksem, onun demesiyle cigara bırakacaksam nerde benim kişiliğim demek de yanlış..

Adam karşısından fit bir kadın görmek istiyor olamaz mı? Hoş , kocan istemeden sen kendin fit olmayı istemelisin ama neyse.

Dediğim gibi istemek hakkı ama söyleme tarzı yanlış..

Zamanında kırmıyordunuz birbirinizi artık kırıyorsunuz üzücü ama artık bir gerçek var ki ikinizde de kaybetme korkusu kalmadığından özen göstermiyorsunuzdur muhtemelen.

Ayrıca kilo aldınız veya sigara içiyorsunuz diye eşinizin ve ailesinin tavırları tahammül edilecek gibi değil.
Bugün 15 kilo aldınız diye bir ton laf işittiğinize göre 20-30 kilo alsanız kurşuna dizerler bunlar sizi.
Bu da demektir ki eşinizde ve ailesinde hat safhada şekilcilik var.

Önemli olan bir insanı bütünü ile sevebilmek, o zaman sadece bir noktaya odaklanıp, o noktada gözümüze eskisi gibi albenili gelmediğinde kırıcı olmayız zaten o noktaya odaklı olmadığımız için 20 kilo da alsa, 50 kilo da alsa bizim için hiçbirşey değişmemiştir. Umarım bunu öğrenebilirler.

Bir tek konuda eşinize hak verebilirim. Sizinde kabul ettiğiniz üzere arkadaşının yanında o gitsin bende zencilere masaj yapırırım demek olmuş. Bir nevi eşinizi arkadaşının yanında küçük düşürmüşsünüz. Arkadaşı gidene kadar sabretseydiniz yanlış zamanlama yüzünden haksız konumda olmazdınız.

Baş başa verip konuşmayı deneyin, sizde eşinizde eteğinizdeki taşları dökerseniz tabi biribirinizi dinleyebilirseniz de ortak çözümler elbet bulunur.

Evet o çok yanlış bir davranış şekli oldu ama sinirden ne dediğimi bilemiyorum bazen.Böyle konular hakkında konuşulmasından hoşlanmadığım bildiği halde hala devam ediyor.Dün diyorum ben yanlışlarımı düzelteceğim ama sende düzelt hala inat ediyorsun sen bayan gibi davran diyor bana.Sigarayı çok az içiyorum günde 5 tane en fazla eskiden 1,5 paket içerdim.Onuda bırakınca kilo alıyorum.Kiloya takıntılı sigaraya takıntılı ortada kalıyorum.

Songül Hanım şu anda bebeğimiz yok.Evlilik oturana kadar da düşünmüyorum.Benim eşim kendine inanılmaz özgüveni olan bir adamdır tabi arkada ailemide görünce daha da rahatlamıştır.Evet el ele verip düzletmek lazım o da biraz empati kurabilse keşke.

Derman inan sigarayı bıraktım onun için hemen kilo aldım,kilo alınca tosun sigara içince iğrenç kokuyorsun oluyorum.Arada kaldım bende.

Deniz güneş evet söyleme tarzı önemli.ıstemek hakkı ama bana ben seni böylede seviyorum ama zayıflasan çok iyi olur dese.

çok kilo almışsın ya bu senin eşine yeterli değeri vermediğini gösteriyor bence ona değer verseydin bu kadar kilo almazdın sigarayıda bırak gitsin ondan sonra bi problem olursa eşin suçlu demektir

çok kilo almışsın ya bu senin eşine yeterli değeri vermediğini gösteriyor bence ona değer verseydin bu kadar kilo almazdın sigarayıda bırak gitsin ondan sonra bi problem olursa eşin suçlu demektir

İnan eşime çok değer veriyorum.Normalde çok dikkat ederdim kiloma ama evlendikten sonra eşim çok kuruyemiş abur cubur yer bende ona ayak uydurdum.Aldım kiloları.İnsanlar üstüme geldikçede psikolojim bozuldu veremedim.Sigarayı bırakıncada insan daha çok kilo alıyor.İki arada kaldım yani.

Şimdi bu mesajdan eşine önem veren tüm hatunlar fit olmalılar kilo almamalılar manasını mı çıkarmalıyız?

Düşünüyorumda şimdi benim annemde fazlaca kilolu ama iyi ki babamda sizin gibi düşünmemiş öyle düşünseydi 50 sefer boşardı annemi.

eşinin ailesi senin kilona dil uzatacak kadar şekilci insanlar
bende sigara içiyordum ve eşimde içiyor bi sorun yoktu o yüzden
ama hamileleğim dolayısıyla sigarayı bıraktım ve kokusu müthiş derecede iğrenç
bir daha sağlığım ve cebim için içeceğimi sanmıyorum
kilo konusuna gelince eşinde bir bayana denmeyecek seyler söylemiş tosun ne demek canım
sen yinede toplum içinde veya yanlızken misillemelerine dikkat et
insan sinirden söylüyor ama sonra senin söylediğin unutulmuyor
büyük bir azimle inatla sigarayı bırak ve kilo vererek görünüşüne özen göster
en önemlisi bunları kendin için yap eşin için değil
kusura bakmasın beyimiz ben imzamı atarken hep manken gibi olacağım diye bi yazının altına imza atmadım iyiy günde kötü günde her sartta diye imza attım
özgüvenini geri kazan ve eşine tepeden bakan sen ol ki yaptığını anlasın

tabiki evlendikten sonra herşey değişiyor....

hiç bir şey aynı kalmıyor...

para sıkıntısı çocuklar bunlar hep sorun oluyor......

önemli olan birbirinizi kırmamanız......

Bugün başladım diyete.Allahın izni ile vereceğim kilolarımı ve bu arada da sigarayı bırakmaya çalışacağım.Hareketlerimede daha dikkat edeceğim.İnşaalah eşimde aynı özeni gösterir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…