merhaba arkadaşlar
7 ocakta hamile olduğumu öğrenip 14 ocakta 6 haftalık bebeğim kürtaja gerek kalmadan düştü.doktorum adet ol sonra nedenlerini araştıralım dedi. düşükten 1 hafta sonra lekelenme tarzında kanamalarım oldu .10 gündür hala devam ediyor. dün ise adet sancılarım başladı ve kanamam biraz daha arttı.doktorum bunların normal olduğunu söylüyor.benim merak ettiğim doktora gittiğimde beni neler bekliyor? yanş hiç vajınal muayene olmadım korkuyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
canım ben ilk bebeğimi 2 aylık,ken düşürdüm doktora gittim vajinamdan baktı bana dediki 8 ay korun ben korundum sonra allahın izniyle hamile kaldım.şimdi 5 yaşında çok tatlı kızım var..sonra ikinci çocuğumuda 4,5 aylıkken kalbi durdu şimdi gene korunuyoruz 5 aydır.doktara git baksınlar daha iyiolcak böyle ama doktorun iyi olacak.inşallah rabbim evlt isteyenlere sağlıklı evletlar verir
canım ben ilk bebeğimi 2 aylık,ken düşürdüm doktora gittim vajinamdan baktı bana dediki 8 ay korun ben korundum sonra allahın izniyle hamile kaldım.şimdi 5 yaşında çok tatlı kızım var..sonra ikinci çocuğumuda 4,5 aylıkken kalbi durdu şimdi gene korunuyoruz 5 aydır.doktara git baksınlar daha iyiolcak böyle ama doktorun iyi olacak.inşallah rabbim evlt isteyenlere sağlıklı evletlar verir