• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmam lazım ki acaba ? Bir erkek açılamaz mı utangaçlık mı ?

Yok size bir şey demedim ki.. Ayrıca dul değil kadınsınız. Bende bekar değil kadınım. İkinci sınıf gibi itham etmeyin. Biz değerliyiz :KK66: erkeğinde dulu yok kadınında !
Tamam canım ama dul kadın deyince genellikle akla eski kocasından zokayı yemiş kadın anlamına geliyor ya ondan dedimdi :-)

Bu arada sevgili hanımlar, tanımadığınız kişileri linç edince inanın hakli olmuyosunuz. Kadın bi heyecanını paylaşmış gömmüşşünüz. Tanımadığınız kişilere biraz mesafeli olun eğer onaylamadiginiz bi durum varsa senlj benli bir dille değil daha medenice yapin uyarilarinizj ya da yorumunuzu. Ben bu yersiz linç ekibini gördükçe "sorunlu heralde" deyip guluyorum. Guldurmeyin kendinize. Sırf görmüyorsunuz diye klavye kabadayılığı yapmak linç etmek gömmeye çalışmak falan tek kelimeyle komik.

Bu arada sevgili hanımlar, tanımadığınız kişileri linç edince inanın hakli olmuyosunuz. Kadın bi heyecanını paylaşmış gömmüşşünüz. Tanımadığınız kişilere biraz mesafeli olun eğer onaylamadiginiz bi durum varsa senlj benli bir dille değil daha medenice yapin uyarilarinizj ya da yorumunuzu. Ben bu yersiz linç ekibini gördükçe "sorunlu heralde" deyip guluyorum. Guldurmeyin kendinize. Sırf görmüyorsunuz diye klavye kabadayılığı yapmak linç etmek gömmeye çalışmak falan tek kelimeyle komik.
Hiç sorma cancazımm bide biri geldimi bini geliyo

Komik bencede onun için sakin davrandım :) karınca sürüsü mübarek :D

Yok size bir şey demedim ki.. Ayrıca dul değil kadınsınız. Bende bekar değil kadınım. İkinci sınıf gibi itham etmeyin. Biz değerliyiz :KK66: erkeğinde dulu yok kadınında !
Dahi anlamındaki -de'leri de T9 klavye mi ayırmadı? Sizden daha üzücü durumda olan biri varsa sayfalarca alıntı yapan diğer amaçsız üyedir. Yani zaten tek mesele sizin dilbilginiz de değil kendinizi ifade biçiminiz. Başından beri asistandı yöneticiyidi asttı üsttü anlatıp duruyorsunuz. Ever konunuz amacından saptırıldı ama bunun nedeni sizin kendinizi anlatamayışınız Merve. Ve keşke dediğiniz kadar beni ciddiye almasanız, ciddiye almıyorum deyip ekran görüntüsü paylaşmasanız :)

Dahi anlamındaki -de'leri de T9 klavye mi ayırmadı? Sizden daha üzücü durumda olan biri varsa sayfalarca alıntı yapan diğer amaçsız üyedir. Yani zaten tek mesele sizin dilbilginiz de değil kendinizi ifade biçiminiz. Başından beri asistandı yöneticiyidi asttı üsttü anlatıp duruyorsunuz. Ever konunuz amacından saptırıldı ama bunun nedeni sizin kendinizi anlatamayışınız Merve. Ve keşke dediğiniz kadar beni ciddiye almasanız, ciddiye almıyorum deyip ekran görüntüsü paylaşmasanız :)
Hıhı evet haklısın süpersin sen mükemmelsin :) kardeş farkındaysan "statü" olayına takılan birisi değilim ben orada sadece buradaki bayanlar durumu detaylıca bilsin ve ona göre yorum yapsınlar diye yazdım. Yani ben yöneticiyim Tü kaka asistanlara olayı değil. Sen olayı baştan yanlış anlamışsın :) kapiş ?

Cevap vermemek en iyisi. Üye olmadan önce çok okudum boyle. Sanki karşılarında babalarının oğlu var nelerine güvenerek ne hakla boyle yazabiliyor demiştim. İste evinde kocasına çocuğuna laf geçirmeyen buralarda ağız köpürtüyo takmayacaksin.
Evet bende bir konu açtım bir cümlenin anlamını açıklamak için neler yazdılar neler. Hiç takmadım anlamayana anlatılmaz :KK14:

Bu konuya yazmazsam catlardım aynı durumları yasadım ben 24 o 30 yasında biz sonunda sevgili olduk ama adamında totusu kalktı uzun sürmedi asla ama asla siz adım atmayın snra kendilerini bişey sanıyorlar

Hıhı evet haklısın süpersin sen mükemmelsin :) kardeş farkındaysan "statü" olayına takılan birisi değilim ben orada sadece buradaki bayanlar durumu detaylıca bilsin ve ona göre yorum yapsınlar diye yazdım. Yani ben yöneticiyim Tü kaka asistanlara olayı değil. Sen olayı baştan yanlış anlamışsın :) kapiş ?
Ben sizin kardeşiniz değilim Merve :) Çok şükür ki değilim. Neyse ki bu mesajla düzeyinizi belli ettiniz de beni daha fazla oyalamadınız. Birine içi dolu cevaplar veremiyorsanız bence susmayı deneyin, hem hazmı da kolaylaştırır. İyi geceler :)

Ben sizin kardeşiniz değilim Merve :) Çok şükür ki değilim. Neyse ki bu mesajla düzeyinizi belli ettiniz de beni daha fazla oyalamadınız. Birine içi dolu cevaplar veremiyorsanız bence susmayı deneyin, hem hazmı da kolaylaştırır. İyi geceler :)
Sen bir psikoloğa git evli isen eşine acıdım şimdi :) yazık..

Hanımlar sonunuz pek hayra alamet görünmüyor :KK51:
Sakin olun azacık :cool:

Kız şurda heyecanını paylaşmış, daha iyi anlatalım diye de statüsünü dile getirmiş. Yanı niye bukadar hakaret edilmiş ki. Telefondan girdiğimiz için yazmada sorun oluyo acele yazıyoruz yapicak bisey yok.statüsüne takmissiniz e söylemesi normal bunda bi art niyet gormedim. Asıl konuya da gelirsek bırak böyle devam etsin en azından sonundabi hayal kkırıklığı olmaz:))

Az önce konser bileti bakıyordu böyle bas bas senle mi gitsem ne yapsam diye. Sonra arkadaşına akşamları yatıyorum zaten çıkmıyorum dışarı filan dedi. :) Resmen yol yapıyor. ( çekindiğinin bugün farkına vardım )
Neyse şimdi ben diyorum ki akşama mesaj atsam buna desem ki isterseniz İstanbul'a yeni geldiği için bilmiyor bazı yerleri gidelim götüriyim filan diyim :)
Cesaret vermek için.
Sizce yapmalı mıyım ?
Senle derken arkadaşına dedi o sözü. :) bana diil :)

Sonra bu akşamları kursa mı gidiyorsunuz hep filan dedi ( yani ne diyebilirim ki :) )
Bende daha başlamadı dedim. Gülümsedi zaten gözlerime gülerek bir bakıyor anlatamam.
Sonra bugün biraz durgun gibisiniz sanki dedi. Bende yok dedim yüzüme gülerek Nasıl bakıyor ama :))
Bende evet biraz havalardan dedim. ( kimse olmayınca soru soruyor, cesaret topluyor sanki )

Back
X