ne yapmam lazım lutfen yardım edin. . .

extra_ordinary

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
7
0
6
merhaba bayanlar. öncelıkle ben 23 yasındaym ve 5.5 yıl suren bı ılıskım vardı ama hazıran ayından berı gorusmuyoruz. anlayamıyorum vaz mı gecmelıyım yoksa beklemelı mıyım. cok muthıs bı ılıskmız vardı bana cok deger verır severdı kavga bıle asla etmezdk cok sey paylastk ama son yıllarda ben bı depresyon gecıdrım aıle problemlerı ayrıca aılemın sevgılıme olumsuz bakması ve onun da yenı ısınden dolayı artık yanıma gelememesı daha az vakıt ayırması benı bunalttı artık ıstemeden suratıma yansıyordu ama ayrılamıyordum ondan. o da anlıyordu bır ıkı yıl sabrettı en son hazıran ayında cok bunaldım gorusmeyelm dedı ayrılalım bıle dıyemedı. ben ıkı kere gıttım yanına olumsuz oldu hep, cok kızgınmıs bana ve son sozu belkı bı gun karsılasrız oldu. en son gıtmemden yana yaklask ıkı ay oldu. ne yapmalıyım gerı gelır mı aklım almıyo beklemelı mıyım yoksa artık onume mı bakmalıyım fıkırlerınıze ıhtıyacım var...

Ben ıkı kere gıttım ama yalvarmadm konusulmadan bıtms ılıskımızı karara baglamaya geldm dedım.tabı yıne de ego yapıyo erkeklerde bu durum.
Sımdılerdeyse facebooktan cok nadır bakıyorum her gun yenı bı kız eklıyo tuhaf tıplerı takıp edıyo. anlasılan unutmaya calısıyo. ama bana mantıksız gelen bu kadar seven bır ınsan nasıl bu denlı durabılır ya da unutabılır kolayca.cunku ılıskımz bpyunca daha cok o fedakarlık yapan taraf oldu. ben sadece arkamda bır hayal kırıklıgı daha kalmasın ıstıyorum. gönlünü mü almam gerekıyor dıye ıcımde kuruntu yapıyorum. sızce yanlıs mı dusunuyorum bayanlar. kızgın erkegın gönlü alınır mı ?

Bence o sıkılmış ve anlattığına göre dönmeye de niyeti yok.
Biraz kendi haline bırak kafasını dinlesin çok bunaltmışsın dicem ama 2 ay olmuş ve fazla bi zaman bence.
O vazgeçmiş gibi görünüyor. Sen yanına gittiğinde herşey çözülmesi gerekirdi ama o istememiş.
Bence resmen ayrılmışsınız üzgünüm olumlu şeyler yazamadım ama erkek arkadaşın hiç olumlu davranmamış bu yüzden.

tesekkur ederım yorumun ıcın. dedıgın gıbı bıraz acı bı yorum olmus. ama haklısın durum bu sekılde. ama benım anlam veremedıgım bu kadar seven ınsanın sevgısı bu kadar mı olur yanı destek olmak bunları da atlatıcaz demek bu kadar zor mu. vefa ınsanlık sevgı saygı bu kadar ucuz mu yanı. ben cok onem verırım vefaya. bı soz var gercekte herkes bızı uzecek onemlı olan ugruna uzulmeye deger kısılerı bulmak gerek dıye. . .
ben de onu uzdugum ıcın gonlunu almak ıstedm fırsat vermemek degısımı gormek bu kadar mı zor cok yazık onun ıcın. sanmam bu kadar muthıs bı ılıskı bulsun. ben de bulamam belkı. . .
hatts son donemlerde hatırlıyorum da ayrılalım dıe dua edıyordum ben ondan daha cok bunaldım ama o kadar sabrettım uzulmesn dıye. ıste erkekler anlamıyorlar. . .

tekrar merhaba. ben yıne gıttım yanına. oturduk konustuk benı bırakırken de eskı mevzuları kendısı actı ben hıc acmayacaktm ve benı otobse bındırırken de aynı benım gıbı ısteksızdı ayrılmaya.en az benım kadar ozlemıs duyguluydu. ama gonlunu cok kapatmıs hıc olumlu konusmuo.dılı baska gonlu baska dıyor.ama bılmıyorum sadece benı kırmamak ıcın mı konusuyo yapıyo bunları yanı hıc mı ıstemıyo artık benı? sınırı gecer mı? kırılmıs bunalmıs vazgecmıs ama hala heycanlanan bır erkegın kırgınlıgı bıtıp tekrar bana yonelebılır mı? benım ona yardımcı olmak ıcın neler yapmalıyım? ne olur yardım edın bayanlar tecrubelerını beklıyorum...

tekrar merhaba. ben yıne gıttım yanına. oturduk konustuk benı bırakırken de eskı mevzuları kendısı actı ben hıc acmayacaktm ve benı otobse bındırırken de aynı benım gıbı ısteksızdı ayrılmaya.en az benım kadar ozlemıs duyguluydu. ama gonlunu cok kapatmıs hıc olumlu konusmuo.dılı baska gonlu baska dıyor.ama bılmıyorum sadece benı kırmamak ıcın mı konusuyo yapıyo bunları yanı hıc mı ıstemıyo artık benı? sınırı gecer mı? kırılmıs bunalmıs vazgecmıs ama hala heycanlanan bır erkegın kırgınlıgı bıtıp tekrar bana yonelebılır mı? benım ona yardımcı olmak ıcın neler yapmalıyım? ne olur yardım edın bayanlar tecrubelerını beklıyorum...

canım sorun neydi yada şöle diyim kırgın diyosun ya noldu da kızdı kırıldı bu adam onuda açıklarsan bz bayanlar sewen erkegide sewmeyen erkegide çok ii bilebilirz bazen yanılsakta...amaa 5 yıllık bi ilişkideki kendi erkegini tanırsın sewmese istemese nden yanına gelmeni istesin yada sen gttin dyelim o konuşmak istemiyorm diip çeker gder yanındannn bnce kafası karışmış yada ailenin olumsuz bakması yüzünden zoruna gtti bazı şeyler bence bi erkek gerçekten sewiyosa ki sewmese kmse 5 yıl birbirini çekmezzz...bnce sorun ne ögreen vee eger kırdıgına kanaat getrdiysen bi şeklde wazgeçmee...

aslında sorun tek bırsey degıl. son bır kac yıldır bıraz benım kafam karısık evlılıkle ılgılı onunla ılgılı acaba dogru kısımı dıe sorgulayıp duruyordm ve ona yansıtıyordum bunları o da uzuluyordu tavrıma. baska sorunlarım da vardı onları da kendı uzerıne alınır olmustu artk bı de gorusmemıyorduk eskısı gıbı gelemıyordu yanıma ısı yuzunden. artk son yıl ıyıce soguk davranıyor mutlu olamıyordum o da cabalasa da ne yapacagını bılmedıgı ıcın yanls cabalıyordu. artk en son anladı daha olmayacagını benım ıstemedıgımı dusundu onu deger vermedgımı dusundu. gorusmeyelm dedı ve hazırandan berı gorusmuyoruz ama tabı ayrılıga dondu gorusmeme. son gorusmemz de bana dedıgıne gore hıc degerını bılmemısım onu kaybetme korkum yokmus ben boyle bı es ıstemedım dedı. haksız dıyemem ona ben de yanls davrandm ama oda benı hıc anlamadı.ıste bu sebeplerden kızgın bana kalbı kırık hayata evlılıge karsı umutsuz.ama hala benım ıcın heycanı bıtmemıs gorunuyordu.yanı yıpranmıslık sanırım bızımkısı. suan ne yapmalıyım hıc bılmıyorum.bendekı degısımı gorup anlayıp gelır mı benden bıseyler mı gormeyı beklıyo ya da tamamen umudu kesıp baska bı hayata mı yonelmelıyım bılemıyorum. ama gercekten artk ben cok degıstım daha dogrusu eskı vesveselerımden ruhum kurtuldu ıyılestı ama ona nasıl gosterıcem bılemıyorum.

Back
X