Merhaba arkadaşlar uzun olacağı için kusura bakmayın. Önce size kendimi anlatayim küçük bir köyde açıktan üniversite okuyorum 24 yaşındayım aile evinde yaşıyorum baskıcı bir ailem var özellikle iliski konusunda çevrede ayni sekil ve ailem elalem derdinde ben ise özgürlüğüme düşkün biri oldugum icin onlarda tam tersi ve bundan dolayi sürekli sorun yaşıyorum. Konumuza gelecek olursak Benim ağustosun 10 unda 5 yil olacak bir iliskim var ve bu 5 yılda cok sorun yaşadık herkes gibi suan mantıklı karar veremediğim icin size danışmak istedim. Bu 5 yılda cok şey yasadim genelde dış etkenlerden kaynaklı sorunlarımız oluyordu. iyisiyle kötüsüyle bugüne kadar geldik. Bu arada sevgilim çalışıyor ve öyle ufak bir borcu var sadece . Sevgilimin erkek ailesi de baskıcı ve suan ilişkimizi bildikleri halde kendi tanıdıkları bir kızı istiyorlar. Beni daha tanımıyorlar bile sevgilime söylemişler iste bir kız var bir konus diye sevgilimde benimle ilişkisi olduğunu ve başkasını istemediğini sadece beni istediğini söyleyip baya terslemiş. Ayni sekilde benim babam da öyle sürekli tanıdığı biri var deyip bana kabul et evlen diye tutturdu oda sevgilimin olduğunu biliyor yabanci damat istemiyor diye darlıyor beni. Sevgilimin ailesi yıllardır bizi oyaliyorlar sürekli bir bahane üretiyorlar önce askerlikti simdide borç bitir diye halbuki biz iliskimizin adını koymak istiyoruz hemen evlenemeyiz zaten en azindan herkes bilecek ve rahat buluşabilecez beni isteyenlerde bir daha gelmezler babamda susar. Ama yapmıyorlar sevgilim aylarca söyledi iste bir söz yapalim yeter dedigi halde babasi şimdi olmaz deyip sayıp sövmüş sonra ev alacam şunu bunu yapalım sonra dedigi icin 5 yil oldu bende sevgilimin ailesiyle arası bozulmasın diye birşey diyemiyorum güzelce olsun aileler arasında anne babanin rizasi olsun istiyorum ama zorluyorlar. Bende cok yoruldum sürekli sorunlarla uğraşmaktan sıkıldım ne yapacağımı da bilmiyorum. Uzun yazdım hakkinizi helal edin lütfen
Son düzenleme: