Merhaba,
Ne derece mantıklı bilmiyorum ama sürekli aklımı meşgul eden bir sorunum var. Kısaca bahsetmek gerekirse şöyle; şu anda 21 yaşımdayım ve gelecek yıl üni kazanıp (yani üniversiteye başladığımda 22 olacağım) 4 yıllık bir bölümde okumam halinde çok büyük bir yaşta mezun olmuş olacağım. Mühendislik bölümü istiyorum ve bu da demek oluyor ki 26 yaşımda diplomamı elime alabileceğim. Bir yıl ingilizce hazırlık eklenmesi halinde zaten işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Şu anda 2 yıllık bir bölüm mezunuyum. Sizce ne yapmalıyım? Yani, okula devam etmeli miyim yoksa sizce Myo çıkışlı olarak iş mi aramalıyım?
Bu arada, myo'nun ardından üst sınıflardan başlatma olayı neredeyse hiç yok. Özellikle mühendislik bölümümlerinde kesinlikle 1.sınıftan başlatılıyor.
Şimdiden sağolun.