Ne yapmam lazım?

Bu da başka bir güzel örnek :) Kardeşin gibi olmayı çok isterdim. En iyi hayat felsefesini bulmuş. Kafa yapımı aynen verdiğin örnekte ki gibi şekillendirmeye çalışıyorum. Kesinlikle en iyisi bu.

Evet, haklısınızı. Amacı unutmamak ve rasyonel düşünmek gerekiyor. Öyle yapacağım.

Mezun olduğumda 26 yaşımda olacağım. Sizce bu normal mi?

2 gün önce bi arkadaşım 12 yıl sonunda 9 Eylül'den mezun oldu, ülkenin 4 bir yaninda kutlamalar halâ devam ediyor:)

Sadece içiniz rahatlasın diye demiyorum, 26-27 üniversite bitirmek için gayet normal bir yaş. Bitince kimin kaç sene sonra iş bulacağı zaten belli olmuyor. O yüzden kime, neye göre geç diye sorun kendinize. Hiç caninizi sıkmayın yani bu konuda.

kesinlikle geç değil
bir ömür mutsuz olmaktansa hayata geç atılmış olun ne fark eder ki
30 yaşında hala sınava hazırlananlar görüyorum ben ya da 3 çocuğuyla öğretmenlik okuyan

:)) Mutlu bir son olmuş neyse ki. :))
Bende bunu öğrenmek istiyordum açıkçası. Evet, bencede öyle, 26-27 normal yaşlar. İş bulma kısmıda zaten üniversitenin sıralamasına, bitirme puanına ve bilgiye bakıyor. Elimden geleni yapacağım. Sağolun.

Senin yaşında ne var ki??
26 yaşındaki arkadaşım daha bu sene üniversiteyi kazanabildi kalmadan bitirirse 30 yaşında mezun olacak
Halinden de gayet memnun başarısıyla gurur duyuyor..
Okumanın yaşı yoktur bunu aklınızdan çıkarmayın..

elinizde öyle bir şans varsa neden değerlendirmeyesiniz?
okumanın yaşı da yok sınırı da.
Allah kolaylık versin

4 yıllık mezun olunca daha iyi bir iş mi bulacagını zannediyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…