• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmam lazım?

zahran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
11
1
1
merhaba ben sizlerden fikir almak istiyorum hemcinslerim olarak. mahallemde benden hoşlanan bir çocuk var. sürekli beni süzüyor. bir süre tavırlarını izledim ben de kendisini beğendim. benimle sohbete falan başladı. özel konuşmalar değil ama. tanımak amaçlı. sanırım benden hoşlandı ve ailesine açtı konuyu. bir gün calıştığım yere babası gelmeye başladı benle sohbetler etti. daha sonra babasıyla annesi babanesi geldiler. sonra ben işten cıktım. nadiren karşılaşır olduk. babasıyla hala karsılastığımda beni görür görmez yanıma gelir benle sohbet eder. çocuk ise geri çekti kendini. ben de belli etmiştim duygularımı hareketlerimle. naza mı çekmeye başladı yoksa yeterince istemedi mi benle görüşüp etmek bilemiyorum. ailesinin tutumu cok baskayken kendisinin tutumu neden böyle oldu bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum. bugun karşılaşsam yine uzun uzun izliyor hareketlerime bakıyor ama arkadaşlık teklifi etmiyor..

Siz kendisiyle bir birliktelik kurmak istiyor musunuz? Eger oyle ise ne yapmaniz gerektigini zaten bilirsiniz.

Evet biliyorum. Karsisina cikipta açilacak değilim. Ben 23 yaşindayim o da 25 yasinda. Birlikteligimiz olacaksa ciddi olacak bunu o da idrak edebilecek durumda. Ailesinin tavirlarndan da belli zaten bu. Onun bana acilmamasinin sebebini anlamiyorum acilmasini nasil saglayacagimi bilmiyorum. Danistigim da buydu.

Gercekten sizden hoslanan biri kendini bu kadar geri adimda tutmaz. Olmaz öyle uzaktan süzmekle. Eger siz hoslandignizi belli ettiyseniz acilmayin derim.

Açilmam zaten. Sadece anlam veremedim niye böyle davrandigini. Ister istemez insan üzülüyor karsi taraf beklentiye sokturdu çünkü. .

Açilmam zaten. Sadece anlam veremedim niye böyle davrandigini. Ister istemez insan üzülüyor karsi taraf beklentiye sokturdu çünkü. .

Iste bazen insanlar tam olarak ne istedigini bilmeyip karsi tarafa umut verebiliyor. Biz kadinlar duygusal oldugumuz icin birde karsimizdakinden hoslaninca daha cabuk beklentiye girebiliyoruz

Ailesinin tavirlarina ne diyorsunuz peki babasi annesi beni gormeye geldiler babanesi teyzesi. Bunlar normal seyler degil ki

Hoş degil derken ne açıdan anlamadim

Bilmiyorum ben böyle seylerden hic hoslanmiyorum. Eger birseyler hissediyorsa kendinden eminse ne istedigini biliyorsa gelsin acikca konussun. Nedir bu ailesine anlatmak onlarda gelip isyerine seni görüyorlar. Yani sen nesinki görülüp begenilip alinacak bir esyami yanlis anlama lütfen

Bilmiyorum ben böyle seylerden hic hoslanmiyorum. Eger birseyler hissediyorsa kendinden eminse ne istedigini biliyorsa gelsin acikca konussun. Nedir bu ailesine anlatmak onlarda gelip isyerine seni görüyorlar. Yani sen nesinki görülüp begenilip alinacak bir esyami yanlis anlama lütfen

Aile faktörü önemli bence. Yani senin düşündüğün gibi eşya gozuyle bakmiyorum ben olaya. Anne babasina bahsetmis olmasi bana ters gelmiyor onlarin da gelip benle tanismak istemeleri önem vermelerini gosteriyor saygi en azindan yani. Bu bana hos gelen bir durum belli sınırları asmadiklari taktirde. Sadece o haddeden sonra olayin askıda kalmasi üzücü oldu

Aile faktörü önemli bence. Yani senin düşündüğün gibi eşya gozuyle bakmiyorum ben olaya. Anne babasina bahsetmis olmasi bana ters gelmiyor onlarin da gelip benle tanismak istemeleri önem vermelerini gosteriyor saygi en azindan yani. Bu bana hos gelen bir durum belli sınırları asmadiklari taktirde. Sadece o haddeden sonra olayin askıda kalmasi üzücü oldu

Herkezin düsüncesi farkli tabiki. Bana göre biraz hos olmayan bir durum en azindan cok fazla erken olan birsey. Aranizda bir ask bir beraberlik baslar ve sonra ailesine tasimis olsa cok güzel olan birsey. Hakkinizda hayirlisini diliyorum.

Herkezin düsüncesi farkli tabiki. Bana göre biraz hos olmayan bir durum en azindan cok fazla erken olan birsey. Aranizda bir ask bir beraberlik baslar ve sonra ailesine tasimis olsa cok güzel olan birsey. Hakkinizda hayirlisini diliyorum.
Tesekkur ederim

Back
X