Tatlım yorma kendini.Sana kıymert veren değer veren sevginin saygının ne olduğunu bilen insanı sok hayatına zamanı geldiğinde.Uzaktan uzağa....Yaşadığın hiç bir şey yok.Bir sinemaya mı gidiyorsunuz bi cafede çay mı içiyorsunuz,haftasonu bi yürüyüş mü yapıyorsunuz.Ne paylaştınız bugüne kadar.Boşver.Bir de çabası yok.Fikrin değişirse diyor.Fazla yüz verme.Ben erkeğim diye cümleler kuran insandan uzak dur uzak dur uzak dur2 yillik bir iliski..2 yildir surekli ertelenen uzaktan uzaga yasanan.issizlik sureciyle baslayip ise girmesini beklemem ve sonra kpss sinavini beklemem..sonucunda 90 puani almasi ama bizim hala bir adim atamamiz..
Bana agustosta resmiyete dokelim diyip sonra bizimkiler sormuyo ilgilenmiyo deyince bende ertelemistim sonra kavgalar arttikca en son uzatmayalim dedik akabinde anneme soyledim annemde baharda olsa aaslnda iyi olurdu dedi ve bunu ona soyleyince annemde simdi tanisilsn o senin babana kalmis bir sey eger nisan isterlerse yapariz diyo dedi ama sonrasnda konusulmadi bende tamam dedim istemesemde..
Hafta sonu hava guzel kendimi oyle kotu hissettim ki neden ayriyiz dedim ve tartisma basladi bana sen demedin mi baharda olsun diye sizofrensin dedi..bende soylediklerinin alt yapisi olmadigini anlatmaya calistim.baktik anlasamiyoruz bitsin dedim.aksam kararin degisirse bildir dedi bana..o kadr emindi ki sevgimden.aglayarak konusuyordum cunku gercekten canim yaniyordu ayri kalmak neden bana dokunuyor dedigmde ben erkegm senin gbi olsam bir araya gelemeyiz falan dedi..sizofren deglsnde nesin istersen baska kelime koy yerine dedi..goreceksin fikrim degisecekmi dedim her yerden sildim o da fotomuzu kaldirmis..
Soruyorm bir adam karar veremezmi su tarihte sunu yapariz diye..ben onun yuzunden baharda nisan olsun dediysem hayir ben ayri kalamam daha fazla diyemezmiydi..asla aramayi dusunmuyorum ama akil verin bu kadar mi zordu neden ben istekli olan taraf oldum gururuma dokunuyor..
2 yillik bir iliski..2 yildir surekli ertelenen uzaktan uzaga yasanan.issizlik sureciyle baslayip ise girmesini beklemem ve sonra kpss sinavini beklemem..sonucunda 90 puani almasi ama bizim hala bir adim atamamiz..
Bana agustosta resmiyete dokelim diyip sonra bizimkiler sormuyo ilgilenmiyo deyince bende ertelemistim sonra kavgalar arttikca en son uzatmayalim dedik akabinde anneme soyledim annemde baharda olsa aaslnda iyi olurdu dedi ve bunu ona soyleyince annemde simdi tanisilsn o senin babana kalmis bir sey eger nisan isterlerse yapariz diyo dedi ama sonrasnda konusulmadi bende tamam dedim istemesemde..
Hafta sonu hava guzel kendimi oyle kotu hissettim ki neden ayriyiz dedim ve tartisma basladi bana sen demedin mi baharda olsun diye sizofrensin dedi..bende soylediklerinin alt yapisi olmadigini anlatmaya calistim.baktik anlasamiyoruz bitsin dedim.aksam kararin degisirse bildir dedi bana..o kadr emindi ki sevgimden.aglayarak konusuyordum cunku gercekten canim yaniyordu ayri kalmak neden bana dokunuyor dedigmde ben erkegm senin gbi olsam bir araya gelemeyiz falan dedi..sizofren deglsnde nesin istersen baska kelime koy yerine dedi..goreceksin fikrim degisecekmi dedim her yerden sildim o da fotomuzu kaldirmis..
Soruyorm bir adam karar veremezmi su tarihte sunu yapariz diye..ben onun yuzunden baharda nisan olsun dediysem hayir ben ayri kalamam daha fazla diyemezmiydi..asla aramayi dusunmuyorum ama akil verin bu kadar mi zordu neden ben istekli olan taraf oldum gururuma dokunuyor..
Defalarca konusup sozler yerine getirilmeseydi hala acik olur muydunuzYa kadınların şu olaydan vazgeçmesi gerekiyor bence. "Ben öyle dedim ama o kabul etmeseydi", "ben ayrılalım dedim ama hemen fotoğrafları silmeseydi." Rest çekip onun geri adım atmasını beklemekle bir şey elde edemezsiniz böyle elinizde kalır. 'Gerçekten' ne istediğinizi dile getirerek iletişim kurun. Ve kadın devamlı gönlü alınması gereken bir varlık değildir.
Kizginlogim buna isi cok iyi ama once issizfi ise girdi sonra devlet dedi kpss beklendi suan isi iyi hala bekleniyor.kurum ilanlarini bekliyo guya bu kez deİşi olmayan adamdan ciddi adım beklemeyin
ailesi de işin gücün yok ne evlenmesi der
gelip babana ben KPSS den 90 aldım mı diyecek
ben de 88 aldım ama atanamayacağım diyorum ülkenin bu gidişatında imkansız gibi bir şey
askere gitmedi ise gitsin gitti ise de iş bulsun
KPSS olursa ne ala ama daha alımlar vs yok yarınlarda çok yıpranabilir beklerken
Isteesem ne yazar ? Ailem sormuyo diyo bana korkarak yaklasiyo ben nasil cesaret edeblrm ? Konusuyoruz ne zaman konussk havada kaliyo once is bulayimdi buldu sonra eyluldu istemeye geleceklerdi isindn ayrildi kpss calsti tekrar ise girdi simdi tutup bana kurum ilanlarini beklemkten bahsediyiaramayı düşünmüyorsunuz ama o dönse anında barışacaksınız. ayrılan da sizsiniz
bu saçma tribin anlamı ne? asıl niyetiniz ayrılmak değilse neden ayrılıyorsunuz?
ekleme: bu anlamsız trip bir yana, bir de siz bahar diyince adam kabul etti diye laf etmişsiniz. şimdi fark ettim onu.
kendi istediğinizi direkt söylemek yerine neden istemediğiniz şeyi söyleyip adamdan sizin istediğiniz tepkiyi vermesini istiyorsunuz?
neden yani?
bahar istemiyorsanız bahar demeyin. adam müneccim mi de hmmmmm beni deniyor diyip hayır ayrı kalamam ben senden desin ki?
bir de sonra niye ayrıyız diye adamı suçluyorsunuz
Bunlari sineye cektim gereksiz trip denmis ya inanin sesim cikmadan bekledim 2 yil bazen 2 ayda bir gorustuk cok kaliteli zamnda gecirdik gunlerce birlikte ama artik canim yaniyo bu soylediklerinizi yapmak istyorm ben 25 yasindayim yaTatlım yorma kendini.Sana kıymert veren değer veren sevginin saygının ne olduğunu bilen insanı sok hayatına zamanı geldiğinde.Uzaktan uzağa....Yaşadığın hiç bir şey yok.Bir sinemaya mı gidiyorsunuz bi cafede çay mı içiyorsunuz,haftasonu bi yürüyüş mü yapıyorsunuz.Ne paylaştınız bugüne kadar.Boşver.Bir de çabası yok.Fikrin değişirse diyor.Fazla yüz verme.Ben erkeğim diye cümleler kuran insandan uzak dur uzak dur uzak dur
Isi var suan kpss calisti bir yandan ozelde allah askna evlenen herkes devlettemi ?? Bende atanmayi bekliyorm ucretli yapiyorum ortada buyuk sorun var mi sizceÖncelikle size bu kadar rahat şizofren diyememeliydi. Hadi ilki sinirle oldu ikincisinde ısrar ediyor çünkü birincisini yedirmediniz ona.
Ama onun dışında haklı olduğu yerler var. Anneniz bahara olsa dediği için kabul ettiyse ne güzel. Bu sefer de neden ben ayrı kalamıyorum dedi diye sitem etmenin alemi ne? Hayır ayrı kalamamaktan değil ama ciddi adımlar maddi olanaklar olgunlaşınca atılır. İkinizde de henüz iş yok güç yok nasıl olacak? Nişan düğün arasını uzatmak da hiç bir zaman iyi gelmiyor.
Ya bana sen belirliceksin diyo sen bana ailem soylr ailem boyle dedikten sonra ben ne diyebilirim ki ? Gurur yapiyorum isteksiz gibi geliyor ben sana dedim bisiler yapalm diye dese de o cumlenin alti bosssValla şu tarihte şunu yaparız diyeni bana hiç denk gelmedi. Güvenemiyorlar herhalde kendilerine, ondan hep bi karamsarlar.
3 hafta sonra düğünümüz var, adam hala bana sen beni oyalıyorsun diye trip attın zamanında diyor.
Tüm tarihleri ben belirledim, o en fazla bir hafta öne ya da geriye atabildi, başka birşey diyemedi. Siz de ondan beklemek yerine kendiniz yön verin derim.
Isi var suan kpss calisti bir yandan ozelde allah askna evlenen herkes devlettemi ?? Bende atanmayi bekliyorm ucretli yapiyorum ortada buyuk sorun var mi sizce
Ki cok sorunlu bir ailede buydum her seyimi bilir her defasinda beni burdan vuruyo normalmisin falan dedi daha oncedeAsla arama ve istekli olduğunu da belli etme ciddi bir adim atmayı planlarken hareketleri ve sana şizofren misin demesi gerçekten çok kırıcı ve saygısızca akışına bırak asla arama ve istediğini söyleme belki akli başına gelir
Soguklar basladi kizim dedi annem..ya onu birakin ailesinin simdi tanisilsn baharda nisan olsn cumlesi bile sacmalik anne ben bekleyemem diyemezmi ya alt tarafi evde yuzuk takilacak ..uzadikca uzadi surekli boyle bu surekli bir seyler koyuyo onumuze..hep soyler ama icraat yok birde o kadr emin ki dayanamayip aramalarim bile havalandirmis ..Yok ben bir önceki konunuzdan ikinizin de memuriyet beklediğini sanmıştım özelde çalıştığınızı bilmiyordum. Esas ben sinir olurum memutiyete bu kadar anlam yüklenmesine. İkiniz de çalışıyorsanız o zaman geçerli bir engel yok gibi görünüyor. Bu durumda aileniz neden bahar dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?