Ne yapmam lazim?

Ya bana sen belirliceksin diyo sen bana ailem soylr ailem boyle dedikten sonra ben ne diyebilirim ki ? Gurur yapiyorum isteksiz gibi geliyor ben sana dedim bisiler yapalm diye dese de o cumlenin alti bosss

Sizin şuan tam olarak sorununuz ne?

Ki gercekten cok sorunlar atlatmis biriyim..abimi gozlerimin onunde kaybettim neler neler..bana surekli normalmisin falan diyo hassassin diyo surekli ayni yerden vurdugu icin affetmem zor

Şu kadarını söyliyim onu ararsanız kendinize çok yazık etmiş olacaksınız.
Size normal misin diyen adama haddini neden bildirmiyorsunuz?

Sartlar mukemmel olmayabilir, anlasmazliklar olabilir, evlilikten veya sevgili olmaktan beklentileriniz farkli olabilir, birbirinizi esit sevmeyebilirsiniz... Bunlarin hepsi idare edilebilir. Ama tartisma aninda, sizofrensin... sizofren misin? gibi konusmalar hic iyiye alamet degil ve muhtemelen bu kadarla da kalmaz tekrar gorusmeniz durumunda. 2 yil gibi cok da uzun olmayan bir iliskide boyle sozler sarfedecek rahatligi bulmasi hem ilginc hem de alarm verici bir durum. Bence uzak dursaniz guzel olur.

Ki gercekten cok sorunlar atlatmis biriyim..abimi gozlerimin onunde kaybettim neler neler..bana surekli normalmisin falan diyo hassassin diyo surekli ayni yerden vurdugu icin affetmem zor
zor mu, tek adımla geri dönecek gibisiniz

Bunlari sineye cektim gereksiz trip denmis ya inanin sesim cikmadan bekledim 2 yil bazen 2 ayda bir gorustuk cok kaliteli zamnda gecirdik gunlerce birlikte ama artik canim yaniyo bu soylediklerinizi yapmak istyorm ben 25 yasindayim ya
Sineye çekmek gibi bir mecburiyetin yok.2 ayda bir görüşülen ilişki ilişki değildir.Sesim çıkmadan bekledim demek kendine yaptığın en büyük kötülük demektir.Ses çıkmamak seni iyi bir sevgili değil,zavallı yapar unutma.

eski konularınızda var, aynı sebepten yine ayrılmışsınız
ben ayrılın/ayrılmayın diyemem size. ama barışırsanız bu işi bir anca çözmeye çalışın. gördüğünüz gibi çok yıpranıyorsunuz
ve bir daha da son kararınız değilse ayrılmayın. döneceğiniz belliyse blöf gibi ayrılmanın lüzumu yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…