- 28 Şubat 2014
- 695
- 469
- 73
- Konu Sahibi yamukpiremses
​kızlar eşimiN ikinci eşiyim, ilk evliliğinden 4 yaşında bir kızı var eski karısı cok kıskanc ve sürekli facebooktan instagramdan beni takip ettiğini duyuyorum, hatta instagramda yanlışlıkla resmimi begenmişti. beni bir türlü kabullenemiyor cocukları 1 yaşındayken boşanmışlar, sanırım ben olmasam geri barışacaklarını düsünüyordu, birkaç kez de telefonda tartıştık ve o hep beni sevdi ben onun ilk göz ağrısıyım gibi laflar söyledi. her neyse konuya gireyim eşim mahkeme kararıyla cumartesi günleri sabah saatlerinde çocuğunu görme hakkı var biz evlendikten sonra bi süre işlerden koşuşturmalardan dolayı çocuğunu 2-3 hafta görmeye gitmedi ve kadın buna ''birini buldun çocugunu unuttun, içindeki babalık duygularını kaybediyorsun, ne biçim adamsın'' gibi mesajlar atmıştı bu sebepten araları iyice bozuldu ve çocuğu sana göstermicem gibi tehditler etmeye başladı kadın. ama 2 hafta önce tekrar cumartesi gunu gel cocugu gör diye aramış, eşim de gitti ancak gunduz değil akşam saatlerinde çünkü işinden dolayı ancak o saatte gidebiliyor. neyse akşam gayet mutlu geldi eve sonraki hafta yine öyle, ben de aramıyorum ki haftada bi gün çocugunu görüyor rahat bırakayım diye. ancak gectiğimiz cuma kavga etmiştik cumartesi de konuşmuyorduk akşam saat 8 oldu yok 9 oldu yok aramaya başladım hiç abartmıyorum 10 defa aramışımdır. cevap vermedi bana. daha sonra onları bırakınca aradı nerdesin niye cevap vermiyosun derken patladım kavga etmeye başladık telefonda bana ne dese beğenirsiniz ''sen nasıl yanında onunla konuşmamı istemiyorsan o da bizim yanımızda konuşma diyor'' ki bu kadının da görüştüğü biri varmış kim oluyor da eşime böyle bir dayatmada bulunabiliyor bu lafı duyunca iyice çıldırdım bundan sonra kusura bakma dedim hem bana haber vermeden gideceksin hem de o istemiyor diye telefonlarımı açmayacaksın başıma iş gelse haberin bile yok, bundan sonra gider gunduz görürsün, dedim. o da oldu sen mi karar vereceksin ne zaman çocuğumu göreceğime dedi. bana resmen dış kapının dış mandalı muamelesi yaptı. eminim ki o kadın bunu bilerek yapıyor arayanın ben olduğumu da biliyo ki o gun ben surekli arayınca eşime ''kimbilir kim arıyo'' demiş. 1 haftadır bu yuzden aramız bozuk bugün yine gidecek mi gitmeyecek mi bilmiyorum, giderse yine telefonlarımı acmayacak bir hafta daha kavga edeceğiz. ne yapmalıyım hiç bilmiyorum aşırı büyük oluyor kavgalarımız. onun yanında bana cevap vermemesi normal mi? nasıl karşılamalıyım bu durumu? korkuyorum ya aralarında bişey olursa?