Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meraba arkadaşlar umarım bana yardım edebilirsiniz. benim sorunum ; en yakın arkadaşımı seven çocuğa aşık olmam. onun sadece bi bakışına aşık oldum. sonra arkadaşımı sevdiğini öğrendim ama benim için çok geçti. şimdi o ikisini aynı sınıfta görmeye dayanamıyorum yardım lütfen.
gerçekten kötü bir durum. Lisede benimde başıma gelmişti böle bir şey görmeye dayanamıyordum. en yakın arkadaşımı düşman olarak görüyordum. okadar yani. bence düşünmemeye çalış kendine yeni uğraşlar bul derim. çünkü ben bulamayıp kendimi çok kaptırmıştım. sende öyle olmazsın inşallah canım![]()
sudecim senin durumun noldu bu arada..arkadasın geldimi şehir dışından.aradımı seni hiç..ben sonrasında takip edemedim..
canım sonrasını yazmadığım için takip edememiş olabilirsin. evet geldi ve yalvarıyor eskisi gibi olalım diye ama nafile artık hiç bir şey eskisi gibi olmaz olamaz. Artık çok geç onunla ben çok güç.![]()
çok üzüldüm canım..eğer içinden eskisi gibi davranmak gelmiyorsa soğumuş olabileceğini düşünüyorum..ki yaptıkları soğutur cinstendi..bigün farklı başka gün farklı olan insanlardan nefret ederim..uzaklaşırım..gözün nasıl peki..doktora gözüktünmü?
hayır onlar sevgili değiller. sadece çocuk arkadaşımı seviyo ama arkadaşım onu sevmiyor. ama o herşeye rağmen umutlu. benim aşkım imkansız.
evet canım gözüktüm damla ve krem verdi gözüm şuan şiş ve sürekli akıyor malesef. 15 gün damla kullanıp tekrar kontrole gideceğim canım. konuma neler olup bittiği yazdım bak istersen canım. insan ister istemez soğuyor malesef artık içimde ona karşı sevgi hissedemiyorum. yaptıklarını hazmedemiyorum:26:
hayırlısı olsun mesaim bitti çıkıyorum ..pazartesi muhakkak okucam..çok geçmiş olsun..öpüyorum..
konuyu açan arkadaşş..zamanını bekle tatlım..elbet senle olmak isterse sana bi şekilde ulaşır..
hayır onlar sevgili değiller. sadece çocuk arkadaşımı seviyo ama arkadaşım onu sevmiyor. ama o herşeye rağmen umutlu. benim aşkım imkansız.
seni sevmeyeni sende sevmeyeceksin yaşın çok genç galiba zamanla sende bunu anlayacaksın erkek milletine fazla değer vermeyeceksin şımarıyorlar kıymet bilmiyorlarsen kafanı başka şeylerle meşgul et okuyorsan derslerine yoğunlaş yürüyüş yap spor yap kurslara katıl o erkekle aynı ortamda bulunmamaya onu düşünmemeye çalış.olmaz unutamam diye birşey yok biz insanlar neleri unutuyoruz sen de unutursun yeter ki iste
![]()