• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmamı önerirsiniz?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
iyiakşamlar hanımlar
Ben sizlere fikir danışmak istiyorum belki bir dert değil ama benim için dert sayılır
Ben oldum olası etrafımdaki insanların söyledikleriyle hareket eden biriyim yani insanların düşüncelerinden çok çabuk etkileniyorum.
Hayatımda şuan biri var çok iyi bir insan.okumuş kültürlü iyi bir işi olan saygılı yani huy olarakta mükemmel biri diyebilirim.benide el üstünde tutuyor ne dersem tamam diyor.
Anneme bahsettiğim zaman bu kişiyi istemedi nedeni ise tipinin eski kocama benzemesi(eski kocamdan çok çektik ailecek ve çok kötü biriydi )
Saçma gelecek sizlerede ama gerçekten bu sebepten dolayı istemedi görüşmeyeceksin dedi.ne mide var sende sen güzelsin ne buluyorsun bu tipsizlerde gibisinden bir takım laflar söyledi.evet şuan hayatımda olan kişinin yüzü belki güzel değil yanıma yakışmıyor ama yüreği çok güzel.yeniden evlenmeyi düşünüyorum ve eğer bu kişiyle evlilik kısmet olursa prensesler gibi bakar bana.ilk evliliğimde çok çektim ama eminim bu kişiden beni hep el üstünde tutar.
Ama dediğim gibi laflardan çok etkileniyorum ve buda doğru karar vermeme engel oluyor.
Bugünde annemle oturuyoruz bir arkadaşımın resmini gösterdim oda bışandı yeniden evlenecek nişanlısıyla fotoğrafı vardı annemin yorumu temiz yüzlü bir çocuğa benziyor.yakışmışlar dedi.
Böyle deyince ben yine kötü oldum bende şuan hayatımda olan kişiyi fiziksel olarak yanıma yakıştırmıyorum ama kalbi güzel.öyle aşık falanda değilim zaten gitse düşünmem.
Bazen düşünüyorum sonra ben kimimki diyorum evlenip ayrılmışım çocuğum var kimi bekliyorsn ki kızım diyorum eğer yeniden evlenmek gibi bir düşüncen varsa.bunları diyorum kendi kendime.şunuda belirteyim yeniden evlilik meraklısıda değilim allah yazdıysa olur tabiki yazmadıysa olmaz. Ama iyi bir insan çıkarsa karşıma neden olmasın daha gencim diyorum.
Sizce aşk önemlimi?iyi bir insan olursa karşınızdaki sizi mutlu ederse aşk zamanla olurmu?yoksa annemin dediğine bakmalımıyım?teşekkürler

Öncelikle aşk olmalı ama merhametli ,iyi bir insan da olmalı.
Benim mantığıma ters gelen,dokunurken içimin almadığı ama süper iyi bir adamla evlenemem.Mantık ve aşk aynı anda olmalı ki o harika adam evlenince kurbağaya dönecek zaten.
Yatacaksın adamla,nasıl için alacak.
Hepsi olmazsa olmaz.
Ha dersin ki aşkla,sevişmekle zaten işim yok,yaş olmuş 70 ok.

Öncelikle aşk olmalı ama merhametli ,iyi bir insan da olmalı.
Benim mantığıma ters gelen,dokunurken içimin almadığı ama süper iyi bir adamla evlenemem.Mantık ve aşk aynı anda olmalı ki o harika adam evlenince kurbağaya dönecek zaten.
Yatacaksın adamla,nasıl için alacak.
Hepsi olmazsa olmaz.
Ha dersin ki aşkla,sevişmekle zaten işim yok,yaş olmuş 70 ok.
Yok ben aşk kadınıyım ama iyi bir insan olursa hayatımda zamanla severim dige düşünüyorum.
Şuan hayatımdaki adamı seviyorum ama öyle körü körüne bağlı değilim.çekip gitse belki çok üzülmem
Tam aşk değil ona karşı hislerim.
Yaklaşık bir sene olacak tanışalı bi iki kere ayrıldık üzüldüm bi eksiklik hissettim Ama neyapacağımı bilmiyorum

Hepsi bir arada neden olmuyo en iyi erkeklere neden aşık olamiyoruz biz bayanlar anlamıyorum. ....hemen acele etme annenle tanıştır belki adamı tanidiktan sonra fikri değişecek

Yok ben aşk kadınıyım ama iyi bir insan olursa hayatımda zamanla severim dige düşünüyorum.
Şuan hayatımdaki adamı seviyorum ama öyle körü körüne bağlı değilim.çekip gitse belki çok üzülmem
Tam aşk değil ona karşı hislerim.
Yaklaşık bir sene olacak tanışalı bi iki kere ayrıldık üzüldüm bi eksiklik hissettim Ama neyapacağımı bilmiyorum
Merhametli ,statüne uygun,seviyorsan zaten teniyle de sıkıntı yaşamamışsındır,kaldı ki 1 yıldır berabersin.
Yaşanır bu adamla hayat diyorsan,umarım hakkında hayırlısı olur.

Bu adam beni el üstünde tutar hiç üzmez gibi net konuşanları anlamıyorum. Çok şükür huzurlu bir evliliğim var ama ben eşim beni üzmez demiyorum. Evlilik bu üzüledebiliriz. Bunu kabullenebildiğimiz sürece daha sağlıklı ilişkiler kuracağımıza inanıyorum.

Hepsi bir arada neden olmuyo en iyi erkeklere neden aşık olamiyoruz biz bayanlar anlamıyorum. ....hemen acele etme annenle tanıştır belki adamı tanidiktan sonra fikri değişecek
Aynen hep bir şeyler eksik.bazen düşünüyorum aşık değilim çıkartıyım hayatımdan diyorum bazen kzıylrum kendime huy olarak muhteşem biri ne istiyorsun daha diyorum kararsızım

Merhametli ,statüne uygun,seviyorsan zaten teniyle de sıkıntı yaşamamışsındır,kaldı ki 1 yıldır berabersin.
Yaşanır bu adamla hayat diyorsan,umarım hakkında hayırlısı olur.
Yaşadığım şehirde değil ülke dışında kendisi öyle çok ta görüşemiyoruz yanyana gelince güzel vakit geçirigorjz ama bilmiyorum işte

Bu adam beni el üstünde tutar hiç üzmez gibi net konuşanları anlamıyorum. Çok şükür huzurlu bir evliliğim var ama ben eşim beni üzmez demiyorum. Evlilik bu üzüledebiliriz. Bunu kabullenebildiğimiz sürece daha sağlıklı ilişkiler kuracağımıza inanıyorum.
Tabiki üzebiliriz herşey insanlar için acıda mutlulukta üzmezden kastım ilk evliliğimde dayak şiddet vardı bu şeyleri yapmaz diye düşünüorum

Tabiki üzebiliriz herşey insanlar için acıda mutlulukta üzmezden kastım ilk evliliğimde dayak şiddet vardı bu şeyleri yapmaz diye düşünüorum
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, bence tipe bakmayın karakter kesinlikle daha önemli.

Bence dediğin biri gibiyse evlen aşik olunca da kısa sürüyoruz biliyoruz en azından huyu güzel olursa e maddi sikinti da olmazsa gül gibi geçinirsiniz seversin yani..

Bence dediğin biri gibiyse evlen aşik olunca da kısa sürüyoruz biliyoruz en azından huyu güzel olursa e maddi sikinti da olmazsa gül gibi geçinirsiniz seversin yani..
Haklısınız aşk sevgi zamanla bitebiliyor zaten.
Benide çocuğumuda seven sayan biri.
Yeterince tanıdığımı düşünüyorum ama zaman ne gösterir bilemem.

Sizin kafaniz cok karisik ,belli ,bir psikiytatradan destek alin cunku bu sekilde iyi bir anne de olamazsiniz ,es olarak da verim alamazsiniz

Sizin kafaniz cok karisik ,belli ,bir psikiytatradan destek alin cunku bu sekilde iyi bir anne de olamazsiniz ,es olarak da verim alamazsiniz
Evet karışık.bunu düşündüm ama devlete gitsem dinlemiyorlar bile ilaç veriyolar ilaçlık bir şeyimin olduğunu ben düşünmüyorum özel deseniz çok pahalı maddi gücüm yok okadar

Back
X