- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
başkasını bulamamış seni yokluyor,acaba hisleri aynı mı diye. hiç muhattap bile olma canım,kendi hayatına odaklan.kafanı bulandırmasına izin verme.
arkadaş gayet iyi anlatmış bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başkasını bulamamış seni yokluyor,acaba hisleri aynı mı diye. hiç muhattap bile olma canım,kendi hayatına odaklan.kafanı bulandırmasına izin verme.
durumuna üzüldüm cnm allah yardımcın olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.sakıncası yoksa birşey sormak istioyrum eski erkek arkadaşın nereli? merak ettim de.
Sizin öncelikli halletmeniz gereken sorunlarınız var. Ailevi durumunuzun travmasını bertaraf etmeniz, iş güç sahibi olana kadar ayakta kalmanız gerekiyor. Okuyormuşsunuz, en sağlıklısı kendinize iyi bir hayat kurana kadar ne zor zamanlarınızda sizi daha da yıpratan bu çocuğa ne de bir başkasına şans vermelisiniz. Gönül meselelerinin azaltmasına müsade edecek kadar yüksek moraliniz yoktur eminim...
Ona acı çektirmek iyi bir fikir değil... Daha evvel başka konulara da yazdım. Size bir şekilde zarar vermiş, acı çektirmiş birine kendini kötü hissettiremezsiniz. Yapacaklarınızın onu üzmesi için size değer veriyor olması lazım, değer veriyor olsaydı da zaten zor olan hayatınızı daha da zorlaştırmazdı. İnanın onunla alakalı yapacağınız en basit intikam planı bile hem zaman kaybı olur hem de onun umursamazlığına binaen szin canınızı sıkar, hiç gerek yok...
Siz onun ne mal olduğunu anlamışsınız ama olur ya aklınızı çelmeye çalışırsa şunu hiç unutmayın: Bir erkek sizi terk ederken belli sebepler öne sürüyorsa ve bu sebepler ortadan kalkmadan size ulaşıyorsa muhakkak ilgiye acıkmıştır, tekrar gitmek üzere dönüyordur. Ailesinin sizi istemeyeceğini söylemiş, anne aynı baba aynı, madem bunu dert ediyor, bu sorun hala devam ederken sizinle ileriye dönük bir şey düşünüyor olamaz. Klasik "Terk ettiğim kızın hatrını sorsam yeter, anında yanımda biter, gidişime yollar, duruşuma kızlar hasta" zihniyetindeki erkek modeli...
Mrb arkadaşlar ben melis,
3 senelik çıktığım vardı yüzük takmıştık aramızda, her ilişkide olduğu gbi ufak tefek kavgalar ayrılıklar oluyodu tabiki ama yine barışıyoduk, ve okullar fln bitti biz bi ayrıl bi barış devam ettik, askere gidiyodu ve benden ayrıldı terketti beni, bu arada benim annem babam ayrı annemle kalıyodum ben annem beni kovdu(burası ayrı bi dert zaten)) ortada kaldım kalcak yerim yoktu babama zaten gidemezdim çünkü annemle biz beraber evi terkettik annem çok yalnızdı mahkemede bitek şahidi bendim ve yardım ettim onu yalnız bırakmadım babamın yanında annemin şahitliğni yaptım boşanma davasında, bu utanç yüzünden babama daha gdemedim, sora annem babamla barışmak istedi beni ortaya attı herşeyi ben yapmışım gbi beni suçladı kovdu, bende halama geldim, halamında evi 1 oda 1 salon fakirlikten ölüyo oda orda sığıntı gbi 1 ay yaşadım sora eyse babam geldi barıştk fln... işte benim bu 3 senelik çıktığım annem beni kovduğ zaman terketti beni, ben zaten lmüştüm bide o öldürdü psikolojim bozuldu bana dediki, senin ailen bozuk benim annem babam seni istemez nerde kaldığın belli değil, arkadaşlarımda seni istemio, anne babama durumu açtım karşı çıktılar dedi, ben beynimden vurulmuşa döndüm birbirimizi o kadar çok seviyodukki inanamadım, onun için o kadar fedakarlıklar yaptımki, kapısına gttim ayağına gttim kaçkez zahmet edip yanıma gelmedi bile, ona en çok ihtiyaç duyduğum anda beni terkedip o şekilde bırakp gtti askere, 4 ay oldu ben daha yeni yeni kendime geliyorum, şuan babamla kalıyorum annemle grşmüyorum 4 aydır, ve bu 3 senelik çıktığım izne gelince bana msj attı dediki; nasılsın, iyi saol sen yazdım, bende iyi sensiz günlerim ızdırap oldu hani bana bedua etmiştn ya, senin günlerin nasıl geçti bensiz dedi, bende sadece iyi geçti yazdım, peki iyi geceler dedi, bu kadar, ve şimdi yine msj attı,ilk msjının ardından 1 ay geçti, nasılsın diyo, hiçbişey yazmadım, bi akıl verin kızlar nolur beynim allak bullak ben 22 yaşındayım ne yapıyım ne ediyim, bu ne yapmaya çalışıyor çözemedim çok kötüyüm lütfen bi akıl verin
![]()
durumuna üzüldüm cnm allah yardımcın olsun rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın cümlemizi.sakıncası yoksa birşey sormak istioyrum eski erkek arkadaşın nereli? merak ettim de.
bende karadenzli sandım ilk etapta çünkü onlar bencl oluyor aile baglarna önem veriyolar bosanms aile falan istemzler :/