- Konu Sahibi yexsxxsxim
yani hepiniz iyi niyetli olmadığını söylüyorsunuz öyle değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen pazar günü annemlerden geldim gittim kapılarını çaldım açmadılar eltime indim uyuyorlar mı acaba kapıyı açmadılar dedim sabah eltim gidip demiş ki yeşim kapıyı çalmış hemen kayınvalidem de biz uyumuyorduk ki pis yalancı demiş benim için dün akşam geldi anlattı sinirimden zıpladım durdum
gülsüm sultan...
çok denedim söylemeyi ama kalbini kırmaktan korkuyorum benden başka kimsesi yok ki...
Eşimin ailesi onun burnundan getiriyor inan bana çok eziyorlar kadıncağızı
ya ben tabi ki yaptığını doğru bulmuyorum ama ona da yeter anlatma diyemiyorum yapımda yok bu benim.
Bazen aramızda ufak bir sorun olsa iki üç günlük bir küslük eşim diyor ki bak bu kadınla konuşmamak sana yarıyor annemler ne derse desin bak senin hiç bişiden haberin yok...Bu gün gelip sana anlatan yarında gider ona anlatır diyor. Benim alnım ak çok şükür hiç bir şey anlatamaz...
gülsüm sultan...
çok denedim söylemeyi ama kalbini kırmaktan korkuyorum benden başka kimsesi yok ki...
Eşimin ailesi onun burnundan getiriyor inan bana çok eziyorlar kadıncağızı
ya ben tabi ki yaptığını doğru bulmuyorum ama ona da yeter anlatma diyemiyorum yapımda yok bu benim.
Bazen aramızda ufak bir sorun olsa iki üç günlük bir küslük eşim diyor ki bak bu kadınla konuşmamak sana yarıyor annemler ne derse desin bak senin hiç bişiden haberin yok...Bu gün gelip sana anlatan yarında gider ona anlatır diyor. Benim alnım ak çok şükür hiç bir şey anlatamaz...
gerçi benim kayınvalidemin de ondan pek bir farkı yok o da öyle bulmuşlar birbirlerini arada olan bana oluyor üzülen kırılan incilen...
birbirleri hakkında gün boyu konuşsalarda birbirlerinden vazgeçemiyorlar da..
uzak durmaya çalışsam da olmuyor aynı binadayız her zaman yüzyüze bakıyoruz.