Merhaba kızlar,
28 yaşında evli,biri 5 biri de 1.5 yaşında iki çocuğum var.Eşimle boşanmaya karar verdik.Bayağı uzun bir süredir üzerinde düşünüyordum.Kararsızdım, kendime güvenemiyordum ama artık dayanamıyorum ve ona bugün boşanmak istediğimi söyledim.Kendisi de dünden razıymış ki sağolsun ikiletmedi bile.
Neyse uzatmayayım.Sorum şöyle ki;eşimle daha önceleri başka kişilerin konuşarı üzerinden konuşup yorum yaparken bizzat kendisi,boşanıldığı zman bile çocuk anneden ayırılmaz,evladının yeri annesinin yanıdır diyen adam bugün anlaşmalı boşanmayacağını ve çocuklardan birini istediğini bunun için avukat tutacağını söyledi.
Tabi benm düşüncem,beni vazgeçirmek canımı yakmak için bunu yaptığını düşünüyorum fakat bir yanım da ya blöf yapmıyorsa diye çok acıyor.
Oğlum 1.5 yaşında olduğu için mahkemenin onu bana vereceğini düşünüyorum fakat 5 yaşındaki kızım için endişeliyim.Herhangi bir kötü alışkanlık,aldatmışlığım vs.yok.Kavgalarımız sadece aileler üzerinden olmuştur.
LÜütfen akıl verin nasıl bir yol izleyeyim?Kızımı gerçekten mahkeme eşime verir mi?