Ne yapmaya çalışıyor ?

serraikz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2018
13
2
1
27
Benim hoslandığım bir çocuk vardı 2 sene boyunca sevdim yanlız onun sevgiliisi vardı bu nedenle hiç açılamadım en sonunda dayanamayıp sevdiğimi söyledim bi karşılık beklemediğimi vs. Sonra o da bana karşılık verdi konustuk dışarda buluştuk bana çok iyi davranıyodu sonra bi gün artık konuşmamız gerektigini söyledim sevgilisi olduğunu bunun yanlıs olduğunu o da hiç bişey demeden bıraktı 5 ay falan konuşmadık hiç 1 hafta önce bana mesaj attı sevgilisinden ayrıldığını söyledi konuşuyoruz normal ama hâlâ arada ondan bahsediyo boşuna zaman harcamışım ona diyo sizce hâlâ aklında o mu var beni mi kullanıyor ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Seninle sevgiliyken, onu sevdiğini söyleyen başkası olursa onunla ilgilenir, eski sevgilisi donerse ona da karşılık verir yüksek ihtimal. Böyle bir adama güven olmaz. Siz de sevgilisi olan biri ile neden buluştunuz görüştünüz anlamıyorum , neden kadınlar hiç empati yapmıyor da evli , sevgilisi olan erkeklere ilgi duyuyor hiç anlamıyorum.

Bu arada siz konuşunca sevgilisini seçmiş zaten, yüksek ihtimal sevgilisi onu bırakınca boşta kalınca 'aaa dur bu kız beni seviyordu' dedi ve size döndü. Adam güvenilir biri değil sevgilisi varken başkası ile gorusmus biri. Siz de güvenilir biri değilsiniz sevgilisi olan insanla seni seviyorum deyip bulusmussunuz, sevgilisini bırakıp sizinle devam etsin diye beklediniz yüksek ihtimal ama olmamış öyle. Simdi de boşta kalınca size dönmüş.

S
Seninle sevgiliyken, onu sevdiğini söyleyen başkası olursa onunla ilgilenir, eski sevgilisi donerse ona da karşılık verir yüksek ihtimal. Böyle bir adama güven olmaz. Siz de sevgilisi olan biri ile neden buluştunuz görüştünüz anlamıyorum , neden kadınlar hiç empati yapmıyor da evli , sevgilisi olan erkeklere ilgi duyuyor hiç anlamıyorum.

Bu arada siz konuşunca sevgilisini seçmiş zaten, yüksek ihtimal sevgilisi onu bırakınca boşta kalınca 'aaa dur bu kız beni seviyordu' dedi ve size döndü. Adam güvenilir biri değil sevgilisi varken başkası ile gorusmus biri. Siz de güvenilir biri değilsiniz sevgilisi olan insanla seni seviyorum deyip bulusmussunuz, sevgilisini bırakıp sizinle devam etsin diye beklediniz yüksek ihtimal ama olmamış öyle. Simdi de boşta kalınca size dönmüş.
sordugumda da pismanim seni kaybetmek istemiyorum diyor

Back
X