Yeni ayrıldığım sevgilimden bahsediyor. Stalklamış demek kiHala onunla misin dedigi kim?
Anlamadim sanirim.
Ayrıldığımı öğrenemez. Bilmiyor yani.ayrıldığını öğrenmiş bi yoklayayım demiş heralde.
Ayrıldığımı öğrenemez. Bilmiyor yani.
İmkansız demedim ki. Öğrenemez dedim sadece öğreneceği bir tanıdığı yok instagramım ilk açtığımda açıktı herkese. Sonradan kapatmıştım teşekkür ederim fikrinizi paylaştığınız için.dünya üzerinde en imkansız olay mı ayrıldığını öğrenmesi. velev ki öğrenmedi, bi yoklayayım demiş.
Biraz karışık mı olmuş kusura bakmayın lütfen anlatamadıysam. İnstagramdan yazan eski sevgilim yani 2 gün önce ayrıldığım değil. Haklısınız karışık bir ruh halindeyim..anladığım kadarıyla instagramdan yazan şuan ayrıldığından bir önceki sevgilin doğru mu
aklı sende kalmış, ama sen duygusal boşlukta olduğun için onunla olmayı düşünüyorsun tekrar. kafanı toparladıktan sonra gözden geçirmeni tavsiye ederim.
O çok ayrı bir konu. Ben şu an ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum. Seviyor mu unutamadı mı yoksa bir arkadaşın dediği gibi yokladı mı. Ce ee deyip gitti ya. Ne olduğunu anlamadım.Denenmişi deneme koşarak uzaklaş
bazen çocukluk aşklarının değerini sonradan anlayabiliyor insan ben bunun özel olduğuna inanıyorum. ama toparlanınca düşünmelisin bunları :)Biraz karışık mı olmuş kusura bakmayın lütfen anlatamadıysam. İnstagramdan yazan eski sevgilim yani 2 gün önce ayrıldığım değil. Haklısınız karışık bir ruh halindeyim..
Aklına gelmişsin yoklamış sevdiğinden ya da unutamadığindan değilO çok ayrı bir konu. Ben şu an ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum. Seviyor mu unutamadı mı yoksa bir arkadaşın dediği gibi yokladı mı. Ce ee deyip gitti ya. Ne olduğunu anlamadım.
Çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli.. basit bir şey olmadığını biliyorum. Ama basit değilse neden kendini gösterip geri çekiyor. Ben son mesajına cevap vermedim. Dediğiniz gibi kafamı biraz toplamam lazım. Akışına bıraktım. Size yazmıştım bunu ama becerememişimbazen çocukluk aşklarının değerini sonradan anlayabiliyor insan ben bunun özel olduğuna inanıyorum. ama toparlanınca düşünmelisin bunları :)
doğru anladıysam karışık değil problem yok :)
Mantık hızla uzaklaşıyor. Şu an duygusal bir dönemdeyim ve kalbimle hareket ediyorum. Yapmamam lazım ama işte.. boşverdim bakalım ne olacak.Uzun süren bir ilişkiyi yeni bitirmişsin
Bu konu da kafa yorman bile gereksiz
Ne yapma çalışıyorduysa da boşver gitsin
Yaşasın objektif düşünceler :) teşekkür ederim yorumunuz içinKimseyi bulamamış eskileri bir yokluyor sevdiğinden falan değil sen takılma yoluna bak.
o istiyor zaten sizi yokluyor sadece. rica ederim ne demek :)Çok teşekkür ederim yorumunuz çok kıymetli.. basit bir şey olmadığını biliyorum. Ama basit değilse neden kendini gösterip geri çekiyor. Ben son mesajına cevap vermedim. Dediğiniz gibi kafamı biraz toplamam lazım. Akışına bıraktım. Size yazmıştım bunu ama becerememişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?