Sınıfımdaki (üniversite) bir çocuk sürekli beni bir şeyler yapmaya davet ediyordu geçen seneden beri. Ama daha çok zorlama gibi. Ben her defasında kibarca reddettim Ama genel olarak hareketleri aşırı rahatsız edici. Geçen gün arkadaşımla akşam kafedeyken telefon açtı.ben de müzik var ne dediğini anlayamıyorum mesaj at dedim. Müzikli bir yer olduğunu anlayınca neredesin ben de geleceğim diye mesaj attı. Ben de saçmalama dedim ve söylemedim yeri. Ama çocuk caddede müzik sesi gelen her yere girmiş ve buldu beni. Ben ve arkadaşım şok olduk çünkü çocukla hiçbir samimiyetim yok. Arkadaşım rahatsız oluyoruz diyip gönderdi ben bu olay üzerine hər yerden engelledim çocuğu. Çocuk da fark etmiş engeli konuşmak istedi. Tamam dedim. Dedi ki sen beni yanlış anladın ben sana yürümüyorum ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum. Ben de yanlış anlaşılacak hareketler yapıyorsun herkes yanlış anladı insan birisini arkadaş olmak için zorlamaz ben seninle arkadaş olmak falan istemiyorum benden uzak dur dedim. Bu konuşmadan anlayacağını düşündüm. Ve kendi kendime yanlış anlamışım diye engellerin açtım. Çocuk instagramdan tekrar takip isteği attı. Sizcə gerçek amacı ne? Ve ben artık ne yapmalıyım bilemiyorum.Çok net şekilde uzak dur benden, senden rahatsız oluyorum demiştim. Bu çocukla aynı sınıftayız günde 8 saat örüyoruz birbirimizi. Bana akıl verin