Ne yapmaya, çalışıyor

Madqueen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
58
36
8
25
Sınıfımdaki (üniversite) bir çocuk sürekli beni bir şeyler yapmaya davet ediyordu geçen seneden beri. Ama daha çok zorlama gibi. Ben her defasında kibarca reddettim Ama genel olarak hareketleri aşırı rahatsız edici. Geçen gün arkadaşımla akşam kafedeyken telefon açtı.ben de müzik var ne dediğini anlayamıyorum mesaj at dedim. Müzikli bir yer olduğunu anlayınca neredesin ben de geleceğim diye mesaj attı. Ben de saçmalama dedim ve söylemedim yeri. Ama çocuk caddede müzik sesi gelen her yere girmiş ve buldu beni. Ben ve arkadaşım şok olduk çünkü çocukla hiçbir samimiyetim yok. Arkadaşım rahatsız oluyoruz diyip gönderdi ben bu olay üzerine hər yerden engelledim çocuğu. Çocuk da fark etmiş engeli konuşmak istedi. Tamam dedim. Dedi ki sen beni yanlış anladın ben sana yürümüyorum ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum. Ben de yanlış anlaşılacak hareketler yapıyorsun herkes yanlış anladı insan birisini arkadaş olmak için zorlamaz ben seninle arkadaş olmak falan istemiyorum benden uzak dur dedim. Bu konuşmadan anlayacağını düşündüm. Ve kendi kendime yanlış anlamışım diye engellerin açtım. Çocuk instagramdan tekrar takip isteği attı. Sizcə gerçek amacı ne? Ve ben artık ne yapmalıyım bilemiyorum.Çok net şekilde uzak dur benden, senden rahatsız oluyorum demiştim. Bu çocukla aynı sınıftayız günde 8 saat örüyoruz birbirimizi. Bana akıl verin

hangi arkadaş istemiyorum demene rağmen yüzsüzlük yapıpta okadar arar arar da olduğun mekanı bulup gelir. kendi kendime yanlış anlamışım demene çok şaşırdım . bu tip hem yüzsüz hem takıntılı en nefret edilesi tip . attığı mesajlara söylediği sözlere cevap verirsen daha da üsteler. bence görmezden gel ve hiç muhattap olma ,ne iyi ne kötü söz söyle sadece görmezden gel. böyleleri üstüne bir de psikopat oluyor genel de ,ne tehtit etmeleri kalıyor ne ailene arkadaşlarına ulaşıp onları rahatsız etmeleri kalıyor . örneklerine çok rastladım çevrem de .

Adam sıkıntılı bir tip belli. Kaçmak da nazik davranmak da ters teper bunlarda. Yanınızdayken normal uzaktan arkadaş gibi davranın umursamayın çok ama gelip konuşmak isteyince de her şeyi inkar edin. Düz davran görmezden gel ve kaçma

Adam psikopat bence uzak durmalısın. Takibini filan da kabul etme. Mesafeli dur her zaman. Sapık gibi davran sonra da arkadaşlıktı amacım de.. He gülüm..
Ben de ona şaşırdım. Arkadaşlık amacım diyince ben çok meraklıymış durumuna düştüm.arkadaş,falan,olmak istemiyorum dedim sadece

Adam sıkıntılı bir tip belli. Kaçmak da nazik davranmak da ters teper bunlarda. Yanınızdayken normal uzaktan arkadaş gibi davranın umursamayın çok ama gelip konuşmak isteyince de her şeyi inkar edin. Düz davran görmezden gel ve kaçma
Zaten hep kaçıyordum.bi şey diyordu yüzüne bile bakmıyorum telefona bakıyordum. ama, artık okula giderken paranoyak oldum

Saplantili bir duygusu var size...
Ama aşk ama cinsellik bilemedim simdi
Uzak durun, kibarlık yapicam diye canınızı sıkacak hallere düşürmeyin kendinizi

Sınıfımdaki (üniversite) bir çocuk sürekli beni bir şeyler yapmaya davet ediyordu geçen seneden beri. Ama daha çok zorlama gibi. Ben her defasında kibarca reddettim Ama genel olarak hareketleri aşırı rahatsız edici. Geçen gün arkadaşımla akşam kafedeyken telefon açtı.ben de müzik var ne dediğini anlayamıyorum mesaj at dedim. Müzikli bir yer olduğunu anlayınca neredesin ben de geleceğim diye mesaj attı. Ben de saçmalama dedim ve söylemedim yeri. Ama çocuk caddede müzik sesi gelen her yere girmiş ve buldu beni. Ben ve arkadaşım şok olduk çünkü çocukla hiçbir samimiyetim yok. Arkadaşım rahatsız oluyoruz diyip gönderdi ben bu olay üzerine hər yerden engelledim çocuğu. Çocuk da fark etmiş engeli konuşmak istedi. Tamam dedim. Dedi ki sen beni yanlış anladın ben sana yürümüyorum ben sadece seninle arkadaş olmak istiyorum. Ben de yanlış anlaşılacak hareketler yapıyorsun herkes yanlış anladı insan birisini arkadaş olmak için zorlamaz ben seninle arkadaş olmak falan istemiyorum benden uzak dur dedim. Bu konuşmadan anlayacağını düşündüm. Ve kendi kendime yanlış anlamışım diye engellerin açtım. Çocuk instagramdan tekrar takip isteği attı. Sizcə gerçek amacı ne? Ve ben artık ne yapmalıyım bilemiyorum.Çok net şekilde uzak dur benden, senden rahatsız oluyorum demiştim. Bu çocukla aynı sınıftayız günde 8 saat örüyoruz birbirimizi. Bana akıl verin
Bence engeli hiç kaldırma.. takıntılı belli . Mesafeni koy bence

Hoşuna gidiyor olabilir mi?

Asla kibar davranmayın.Engelleri neden açtınız ki ?
Bişey varmış da o yüzden engellemişim gibi görünmek istemedim. Yani engeli açtım ama başka hiçbir, şey yapmadım. Asıl amacım o yokmuş gibi davranmaktı. Engelli listesinde bile görünmesini istemiyorum.

Gerçekten sorunlu birine benziyor ama ciddi manada rahatsız olsan asla iletişim kurmaz ve kurmasına da izin vermezsin. Niyeti de belli yani
Ciddi manada rahatsız olduğumu nasıl belirtebilirim başka. Nasıl iletişim kurmasına engel olabilirim aynı sınıftayız. Sırada otururken gelip otursa ya da bir şey sorsa ne yapabilirim ki? Zaten her ders arasında Bi şey demesine, fırsat, vermeden kaçıyorum.zannettiğiniz kadar kolay değil

Sanki biri bu cocugu görevlendirmis seni korumasi icin yada bir psikopat asik.
Okula, giderken ayaklarım geri geri, gidiyor. Tam bitti şükür dedim. Ama tekrar, istək atınca paranoya tekrar, başladı

Okula, giderken ayaklarım geri geri, gidiyor. Tam bitti şükür dedim. Ama tekrar, istək atınca paranoya tekrar, başladı

Korkma öyle paranoyak olacak kadar ama tekde gezme tek kalma bir yerde kiskanclik yapiyormu baska erkeklerle konusunca?

Back
X