- 11 Nisan 2023
- 109
- 80
- 28
- Konu Sahibi Nisanur4221
Hanımlar merhaba.Haziran başında bir soru açmıştım flörtüm vardı anlamsız saçma sapan bir nedenle konuşmak istemediğini söylemişti.O soruyu açtıktan 2 gün sonra bana yazdı.Baya uzun konuştuk.Özür diledi fakat ben kabul etmedim.2 gün boyunca sürekli çabaladı ve ben tek bir şartla kabul edebileceğimi söyledim.Her konuda dürüst olması ve bu şekilde saçma sapan davranmamasi ve anlayışlı olmasıydı.Neyse biz konuştuk anlaştık ta ki düne kadar.Şimdi siz bana kizacaksiniz başka erkek mi yok diye haklısınız bende de sıkıntı var fakat aklımdan çıkarmıyorum.3 gün önce filan soğuk yapmaya başladı.Dün de ben sordum soğuksun sanırım konuşmak istemiyorsun diye.Konusmak istememek değil senden hoşlanıyorum ve güveniyorum fakat senden habersiz tayin istedim ve büyük ihtimalle bir ay sonra burada olamayacağım dedi.Basta da soğuk yapmasının saçma sapan bahane üretmesinin nedeni buymuş.Ben senin yanına gelebilir miyim bilmiyorum bu şekilde yapabilir miyiz bilmiyorum kafam çok karışık güveniyorum sana ama bilemiyorum dedi.Bende yapabiliriz bence vs. diye konuştum.Biraz ara vermek istediğini söyledi kafam karışık sende düşün bende filan dedi.Bende sinirlendim fakat tamam dedim.İnstagramdan story paylaşmış olduğunu gördüm.Kafası karışık ama eğleniyor gibi düşündüm.Kendisini takipten çıktım kendimi de çıkardım.Hesabi herkese açıktı bugün baktım hesabını gizlemiş.Ne yapmalıyım siz olsaniz ne yaparsınız? Sizce geri döner mi?