ne yapmaya çalışıyor

sedeffimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
42
0
0
Ankara
kızlar işyerinde biri var resmen aşık oldum artık dayanamıyorum
aynı odadaydık yerlerimiz değişti ben ne zaman çay almaya yada sigaraya çıksam odasının önünden geçiyorum ve o da görüyor
bi hafta akşamları çıktı peşimden ama sigara içmiyor bi kaç kez sohbet edebildik
en son konuşmamızda ben çok heyecanlandım resmen mal gibi kaldım hiç sohbet edemedim uyuz gibiydim ufff
o da sıkıldım içeri girelim dedi :26:
ya aklımdan çıkmıyor
bazen çıkıyor arkamdan geliyor hatta bi kere arkadaşla gidiyoduk bu arkanızdan geliyorum dedi yanımıza geldi
hergünde gelmiyor
bi geliyor 5 gelmiyor mmesela
ya dert falan değil ama kalbim nasıl atıyor ben aşık oldum ya o ne yapmaya çalışıyor :26:
h.sonları naparsın falan dedi bende hiç arada gezerim yada evde film izlerim dedim
o yüzücüymüş hemde sporcuymuş derneklere üyeymiş kendini övdüde övdü
bi kahve içmeye bile davet etmedi henüz:19::18:

kızlar işyerinde biri var resmen aşık oldum artık dayanamıyorum
aynı odadaydık yerlerimiz değişti ben ne zaman çay almaya yada sigaraya çıksam odasının önünden geçiyorum ve o da görüyor
bi hafta akşamları çıktı peşimden ama sigara içmiyor bi kaç kez sohbet edebildik
en son konuşmamızda ben çok heyecanlandım resmen mal gibi kaldım hiç sohbet edemedim uyuz gibiydim ufff
o da sıkıldım içeri girelim dedi :26:
ya aklımdan çıkmıyor
bazen çıkıyor arkamdan geliyor hatta bi kere arkadaşla gidiyoduk bu arkanızdan geliyorum dedi yanımıza geldi
hergünde gelmiyor
bi geliyor 5 gelmiyor mmesela
ya dert falan değil ama kalbim nasıl atıyor ben aşık oldum ya o ne yapmaya çalışıyor :26:
h.sonları naparsın falan dedi bende hiç arada gezerim yada evde film izlerim dedim
o yüzücüymüş hemde sporcuymuş derneklere üyeymiş kendini övdüde övdü
bi kahve içmeye bile davet etmedi henüz:19::18:

Tehlıkelı erkek tıpı yanı vur kac tıplı erkeklerden bahsedıyosun kanımca kararımcaaaa capkın adam:)))dıkkat et

adam saf degıl , bu sana resmen yem atıyor avcı erkek tıpı ama sende saf olma

ıkı gun onunla ılgılenıyormussun gıbı yap gozlerının ıcıne bak

sonra tamamen ılgıyı alakayı kes bak nasıl pesınde dolanıyor

Belkide siz derin duygular yüklediğiniz için her hareketini manalandırıyorsunuzdur.
Belkide hiç birşey yapmaya çalışmıyordur.Sadece ofis arkadaşlığının gerektirdiklerini yerine getiriyordur

Belkide siz derin duygular yüklediğiniz için her hareketini manalandırıyorsunuzdur.
Belkide hiç birşey yapmaya çalışmıyordur.Sadece ofis arkadaşlığının gerektirdiklerini yerine getiriyordur

ofiste 2 yıldır çalışıp hiç konuşmadığı kızlar var arkadaşım söyledi :26:

ofiste 2 yıldır çalışıp hiç konuşmadığı kızlar var arkadaşım söyledi :26:

Olabilir,bu yinede sizinle oynadığı yada size bi şey hissettiği anlamanı gelmiyor maalesef.

Siz yine de kendinizi kaptırmayın.Hatta olayı bir başkasının yönetmesine izin vermeyin o zaman çok bocalarsınız.Siz davet edin bi kahve içmeye,zaten bir iki baş başa muhabbetten sonra size karşı ne düşündüğünü daha net bi şekilde anlarsınız.Arkadaşçamı yaklaşıyormuş yoksa odamı bi şeyler mi düşünüyor belli olur.

Sonuca göre yolunuza devam edersiniz

kızlar ofiste bi arkadaşım var ben üzülünce hep o arkandan geliyor sohbet açıyor diyor
gerçektende öyle
rengini belli etse artık kalbim erimeden :5:

Olabilir,bu yinede sizinle oynadığı yada size bi şey hissettiği anlamanı gelmiyor maalesef.

Siz yine de kendinizi kaptırmayın.Hatta olayı bir başkasının yönetmesine izin vermeyin o zaman çok bocalarsınız.Siz davet edin bi kahve içmeye,zaten bir iki baş başa muhabbetten sonra size karşı ne düşündüğünü daha net bi şekilde anlarsınız.Arkadaşçamı yaklaşıyormuş yoksa odamı bi şeyler mi düşünüyor belli olur.

Sonuca göre yolunuza devam edersiniz

ben edemem hayır derse canım çok yanar :43:

Sen asik oldugun icin boyle.yorumluyor olabilirsin ama gercekten boyleyse sakin kendini ona kaptirma.. bu tip erkeklerden uzak dur derim ! boyleleri daha iyisini bulamazsam elimin altinda dur diye sana umit verirler.. canin sonradan cok yanar ! kendini kaptirma

Back
X