- 17 Ocak 2018
- 7
- 6
- 1
- 27
- Konu Sahibi ruzgar1881
-
Unut boşverHerkese merhaba, üniversite okuyorum. Daha önce hiç sevgilim olmadı hep doğru insanı bekledim. Benim sevdiklerim beni sevmedi kısacası hep acılı aşk dönemleri yaşadım. Mutlu ilişki, karşıdakinin seni sevmesi falan hep hayal gibi geldi. Benimle bi yola girmek isteyen insanlara da ben ısınamadım. Her neyse zaten kendi içimde bi savaştayken biriyle tanıştım okuldan ve malum sosyal medya aracılığıyla bana ulaştı adımı falan öğrenmiş konuştuk ben yine dediğim gibi soğuk başladım çünkü inanın severek başlamadığım insanla konuşmak ızdırap geliyo neyse ben soğuk davranınca kendini bayağı geri çekti bu konuşmadığımız sürede çok fazla ortak yönümüz olduğunu farkettim. Hayat görüşümüzden, memleketimize kadar neyse tekrar konuşmaya başladık buluştuk, çok mutluyum, ısınıyorum sevgililik yolunda gidiyoruz en önemlisi birine güveniyorum. Sinemaya gidiyorum.Bana bi akşam yine güzel güzel konuşurken ilişkiye hazır olmadığını, kısıtlanmak,düzen vs bunlara uzun zamandır alışık olmadığını benim çok iyi bi kız olduğumu ve ileride beni üzmekten çok korktuğunu söyledi. Bende senin kafan bu kadar karışıkken ve hazır değilken konuşmamız doğru değil diyerek bitirdim konuşmayı.Bi 10 gün sonra da onun vasıtasıyla tanıdığım bi arkadaşımızın doğum günü olduğunu benim de orda olmamı istediğini söyledi. Evde olduğumu gelemeyeceğimi selam söylemesini ilettim. Yani merak ediyorum sizce ne olmuş olabilir güzel giden bi şey neden mahvedilir? Neden hazır değilsen benimle konuşmaya başladın? Hadi başladın sonra neden devam ettik 1 ay boyunca mutluyduk? İlk defa birine alışıyorum dedim ve olan yine güven problemime +10000 kat eklenmesi..
Size gore guzel ona gore kotu gidiyordu demekki . baslangicta hoslandi konustukca uzaklasti belki bilemeyiz. Kibarca ayrilmis hayatindan cikarmis unutun muhatap olmayin onunuze bakin.
Bu erkeklerin sen daha iyilerine layiksin, seni kirmamak icin ayriliyorum gibi laflari bitmedimi hala. Bazi erkekleri anlamak cok zor, bi kizi tavlamak icin uzun uzun ugrasir, tavladiktan sonra da sıkılıp ayrilir. Onlar icin isin eglencesi kiz tavlamak. Bogle bos insanlar icin kendinizi uzmeyin. Degmez ...
Demek ki o sen gibi düşünmedi
Kesinlikle düşünmeyebilir ama gerçekten çabaladı beni kazanmak için ve böyle düşünüyosa bile son saniyeye kadar belli etmedi ben bunu hazmedemedim yoksa elbette ki her şey mutlu bitmez.
Gerçekten hep aynı numara, yakıştıramıyosun o an ama sonra düşününce harbiden klişe şeyler. Çok sağolunnn.
ben numara olduğunu düşünmüyorum
ilk etapta birinden, tabiri caizse elektrik alırsın, biraz birlikte zaman geçirince ya o elektrik hoşlantıya sevgiye dönüşür, ya da soğursun
bence senden soğumuş, kırmadan uzaklaşmaya çalışmış
bunu kabullenip yoluna bakman lazım
Bazen erkekler kendi aralarinda iddiaya bile giriyo filan kizi tavlarim, kendime asik ederim filan diye. Ondan sonra da olan kiza oluyo. Bazen de kizla takiliyo, sıkılıyo, yeni kiz aramalarina basliyo. Her şey ola bilir, ama sizi sevmediyi belli malesef ...
Üzgünüm ama boyle laflarin altinda çoğunlukla 'alternatifler' yatar.
Benim de aklıma başından beri bu geldi maalesef. Çünkü bu u dönüşüne başka neden bulamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?