Ne yapmaya çalıştı?

Mazikalbimdeyaradir

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2015
29
3
32
merhaba bayanlar ben kk yı takip ediyordum ama üye olup başlık açmak bugüne kısmetmiş.4 ay evvel 2 senelik ilişkim bitti.bitmesinin üzerinden iki ay sonra bir Çocuktan çok etkilendim kütüphanede tanışmıştık. 4 kez filan aynı ortamda bulunduk toplasanız bi buçuk aydır görmüyorum resmen ama ben çocuğu kafamdan atamıyorum.tanıştığımız dönem çok ilgiliydi numaramı aldı,dışarıda da buluşalım dedi bi iltifatlar bi ilgiler vs mesajlaşıyoduk.ama bütün gün whatsaapta ç.içiydi bende ağzından laf almak istedim sevgilisi mi var acaba diye.baya ç.içisin çok konuşanın var heralde dedim ama o trip attım sanmış arkadaşına tripçi filan Demiş benim için sonra kesti ilgisini.şimdi burada hepiniz yanlış yapmışsın diyeceksiniz acele etmişsin ve uslübünde olmamış diyeceksiniz ve Haklısınız da ama sağlıklı düşünemediğim bir dönemdi ayrılık acım vardı o çocuğun ilgisi ilaç gibi gelmişti ve her Bakımdan ideal biri gibi gelmişti.benim Hakkımda tripçi filan dediğini duyunca açık açık konuşayım kaybedecek bişeyim kalmadı dedim ve senden etkilendim ama hayatında biri var mı yok mu onu Öğrenmek istedim yoksa seni tanımak isterdim o Yüzden sordum onu trip değildi dedim ve Hatanın en büyüğünü de yapmış oldum.sonuç olarak reddedildim ve konuyu kapatalım dedi baya netti.derken bi buçuk ay geçti görmeyeli ama aklımdan bi saniye çıkmadı ilk görüşte Aşka inanmazdım ama sanırım aşık oldum.5 gün evvel mesaj attım ortak dersimiz var kitap tavsiyesi isteme bahanesiyle.o kadar sıcak davrandı ki şaşırdım.ben reddettiği gün o zaman arkadaş kalırız demiştim .5 gün önce sesin soluğun çıkmadı hani arkadaştık diye sitem etti önce sonra Konuşmayı sonlandırmak için iyigeceler diledim ve bana sitem ettin ama sende arada yazabilirsin arkadaşız sonuçta dedim.o da sende rahatça yazabilirsin Görüşmek istersen görüşedebiliriz kadıköye de beklerim dedi.ilk zamanlar bana Orayı gezdireceğini söylemişti orada oturuyo çünkü ama sonra kalmıştı tabi ben açılınca .sizce arkadaşça mı böyle davrandı ben ümitlenmek istiyorum galiba mantıklı düşünemiyorum.fikir verin ne olur?

Dediniz.:KK43: peki onun son konuşmadaki tavrını ne olarak değerlendiriyosunuz ?:KK43:
Bence kendini avutma seni istese neden bunu soylemesin. Tavrı seni kaybetmemek icin. Su an değil ama belki ilerde çıkarız diye düşünüyor. Bence indan vazgeç. Sana gerçekten değer verenlerle meşgul ol.

şu anki tavırları arkadaşça
baska bırınden hoslanıyo olabılır ya da sevgilisi olabılır
bakışma kesişme iltifatlaşma zamanları gecınce de hevesı kaçmıştır iş sevgili olmaya binmeden

Yok arkadaşlar niyeti pek arkadaşça değilmiş bu gece mesaj Attı bana daha önce hiç başbaşa görüşmedik.adamın direk dediği şeyAkşamın on buçuğunda ;''hadi kalk taksimde falanca eğlence mekanına gidelim canım sıkıldı araba da var eğleniriz farklılık olur." Beni ne olarak gördüyse artık o kadar moralim bozuldu ki..

X