Ah nasıl içim yanıyor bir bilsen eğer gerçekten duzeldigini bilsem hiç düşünmem ama evlilik istemiyor özgürlüğü seviyorum üzerim seni diyor nasıl bunu bile bile geri doneyimGözlerim doldu sen yüzüme dokunup gözleri doldu diyince bence boş bi adam değil karsindako tekrar denemek ister misin yillarinizi harcamissiniz gel dese gider misin?
Sen de haklisin hem de cok karsilikli uzun uzun konussaniz hallolur mu benimde icim acidi vallahibenzemezkimsesaçok post: 36887610 .!.:Ah nasıl içim yanıyor bir bilsen eğer gerçekten duzeldigini bilsem hiç düşünmem ama evlilik istemiyor özgürlüğü seviyorum üzerim seni diyor nasıl bunu bile bile geri doneyim(
2 gün önce konuştuğumuz da bana umudun varmı dedi benle alakali Hayır tabikide yok çünkü o yüzük çıkarsa geri dönüşü yok demiştim. Birsey diyemedim . Sonra ben hiç bişey saklayamam başkasıyla çıkmakta konusu açıldı . Bende bir arkadaşım kahve içmeye davet etti dedim çıldırdı resmen kim o diye sormaya başladı. Önceden ayrildigimizda ağlayıp sizlanirdim msj atardm simdiyse ne aradım ne sordum nede bunalım havalariyla takıldım . Acaba öyle olunca gerçekten kaybettiginimi anladı telasami kapıldı.
Sizce peki bundan sonra nasıl davranmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim siz olsanız bu durumda ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?