Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım.

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Merhaba arkadaşlar. Daha önceden de bir çok konu yazdım 5 yıllık ilişkim 2 yıllık nişanlısı kendisinin ne kadar çok denesede evlenemeyecegini evliliğin ona göre olmadığını söyleyip bitirdi. Karşılıklı oturup konuşup bitirdik güzelce herşeye rağmen ve o günden beri kendisini göremiyorrdum .
Bu sabah evden çıktım kendimden geçmiş bir halde tabi. Yürüyordum bir anda araba hızlıca gelip yanımda durdu. Eski nişanlım şaşırdım ne tepki verecegimi bilemedim . Sonra herhalde konuşmak istiyor diye arabaya bindim ne işin var burada neden burdasin diyorum ses yok ama baya kötü bir durumdaydı . Hiç bir kelime etmeden is yerime kadar geldi durdu baktı bana yüzümü oksadi gözleri doldu ama bende hiç bir tepki yok öylece ne yaptığını anlamaya çalışıyorum sonra indim arabadan gitti. Sonradan öğrendim ki gece rahatsizlandigi için acile kaldırılmış serum falan takılmış sonra sabah hiç uyumadan yanıma gelmiş
Ne yapmaya çalışıyor neden böyle birşey yapma gereği duydu bilmiyorum .

Evet bir an aklıma oda geldi ama hiç beklemediğim bit anda karşıma çıkınca ne yaptığımı bilemedim inerken mesela birsey diyemedim öylece baktım. Sonra ise gidince aklım başıma geldi ağlamaya başladım . Çünkü ben onu unutmaya çalışırken bir anda alt üst etti beni. Çok kızdım ona...

Belki pispandir diye dusunuyorum ama pisman olsaydi soylerdi her halde. Hic aradimi daha sonra seni ?

Neden geldin diye msj attım kendime gelince. Bu arada 1 saatlik mesafe var aramızda. Gece sizin taraftaydim dedi. Yalan söyledi halbuki hastanedeydi kardeşiyle öğrendiğim kadarıyla. Eve giderken son anda sen geldi n aklıma seni ise bırakıp öyle geçeyim dedim diye bir cvp attı.

Pişmanlık yasasından faydalanmak istemiş belli ki . Ama sizi çok sevdiği ortada belki tekrar bu ilişkiyi yürütmekte fayda olabilir bir musibet bin nasihatten iyidir .

pskolojosi bozulmuş onun belli hiç konuşmadan insan durur mu yoksa.sizinde şaşkınlıktan diliniz tutlmuştur tabi.tam unuttm drken karşına çıkmasıda cabası.ahh bu erkekler ne yaptıkları hiç belli olmuyor bazen içnde bitmemiş sizi ama o kesin

Hastalanınca ölüme yaklaşınca seni çok sevdiğini özlediğini hatırlamış demek ki.

Gözlerim doldu sen yüzüme dokunup gözleri doldu diyince bence boş bi adam değil karsindako tekrar denemek ister misin yillarinizi harcamissiniz gel dese gider misin?

ayy, okuyunca kalbim gümbürdedi.
yani bir aşk daha nasıl belli edilebilir bilemiyorum.

2 gün önce konuştuğumuz da bana umudun varmı dedi benle alakali Hayır tabikide yok çünkü o yüzük çıkarsa geri dönüşü yok demiştim. Birsey diyemedim . Sonra ben hiç bişey saklayamam başkasıyla çıkmakta konusu açıldı . Bende bir arkadaşım kahve içmeye davet etti dedim çıldırdı resmen kim o diye sormaya başladı. Önceden ayrildigimizda ağlayıp sizlanirdim msj atardm simdiyse ne aradım ne sordum nede bunalım havalariyla takıldım . Acaba öyle olunca gerçekten kaybettiginimi anladı telasami kapıldı.

Belli ki sizi hâlâ seviyor unutamamis
hayırlısı olsun inşallah belki tekrar Birlikte olursunuz kismet

Gözlerim doldu sen yüzüme dokunup gözleri doldu diyince bence boş bi adam değil karsindako tekrar denemek ister misin yillarinizi harcamissiniz gel dese gider misin?
Ah nasıl içim yanıyor bir bilsen eğer gerçekten duzeldigini bilsem hiç düşünmem ama evlilik istemiyor özgürlüğü seviyorum üzerim seni diyor nasıl bunu bile bile geri doneyim(

benzemezkimsesaçok post: 36887610 .!.:
Ah nasıl içim yanıyor bir bilsen eğer gerçekten duzeldigini bilsem hiç düşünmem ama evlilik istemiyor özgürlüğü seviyorum üzerim seni diyor nasıl bunu bile bile geri doneyim(
Sen de haklisin hem de cok karsilikli uzun uzun konussaniz hallolur mu benimde icim acidi vallahi

Sizce peki bundan sonra nasıl davranmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim siz olsanız bu durumda ne yapardınız

Sizce peki bundan sonra nasıl davranmaliyim nasıl bir yol izlemeliyim bilemedim siz olsanız bu durumda ne yapardınız

Şu yukarıda yazdığın gibi yapmalısın tepkisiz kalmaya devam.
Eğer gerçekten pişmansa senin hiçbir şey yapmana gerek yok onun düşünmesi lazı

Duygusal anina denk gelmistir , pisman olmustur, ozlemistir bunlar hepsi bir varsayim tabikide.

Ama geri donermisin demis arkadaslar bence dönme, kararinin arkasinda dur.
Evlilik dusunmuyo ozgurlugune duskun adam , geleceginiz yok yani...
Eger sevmis olsaydi , zaten suan yaninda olurdu ve evlenirdiniz . Demekki sevgisi ozgurlugunden agir basmiyo.
Birdaha gorusmemen senin yararina , kendini uzme ve umutlandirma bosuna cabim biraktigin yerde kalsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…