Yok bu onun orjinal 4 yillik hali herzaman kurar ve kurdurur sagolsunKendini hint kumaşı sanmış arkadas.. Totosunu iyi kaldirdiniz herhalde. Umursamayin. Belli ki kafasında birileri varmış yoksa bunu kafanda kur nedir? Hasta mi ne.Üstüne düşmeyin.Umarim uzulmezsiniz.
Ya bu digerleri gibi agir dedigimde umrumda degil demeleri ne o zaman bi de adam harbi aramiyor ya hos ben de aramiyorum da gerciYok bu onun orjinal 4 yillik hali herzaman kurar ve kurdurur sagolsun
Ya bu digerleri gibi agir degil dedigimde umrumda degil demeleri ne o zaman bi de adam harbi aramiyor ya hos ben de aramiyorum da gerci
Tam olarak ne oldugumuz inanin 4 yildir belli degilbu bahsetiginiz erkek sevgilinizmi?
Tam olarak ne oldugumuz inanin 4 yildir belli degil
Ay valla garip bu erkeklerPeşimden koş diyor amaaa siz tekneyi basın
Tam olarak ne oldugumuz inanin 4 yildir belli degil
Haklisiniz 4 yildir cabaliyorum ama duramiyorum maalesef isteNe istedigini bilmeyen erkekten aslinda insandan uzak duracaksin. Ne onunla olabiliyorsunuz nede yolunuza bakabiliyorsunuz baksaniza
Haklisiniz 4 yildir cabaliyorum ama duramiyorum maalesef iste
Cok haklisin aslinda ben de beklentim oldugu icin uzulmuyorum bunlari haketmedigim icin uzuluyorum ve uzuldugumu de soyledigimde sallamiyor 1 hafta sonra icine batiyorAslinda anliyorum sizi bazen vazgecmek zordur insanlar icin özelikle kadinlar. Ama 4 yil gercekten cok uzun bir süre. Anladigim kadariyla siz beyfendiyi seviyorsunuz. Eger karsi taraf bunun farkindaysa ve buna ragmen o sözleri etmissen size ve sevginize saygisi yoktur bana göre
Normal olmadigini da kabul ediyorsa hic normal degil hahaFazla kuruyorsa , demekki normal degil...
Cok haklisin aslinda ben de beklentim oldugu icin uzulmuyorum bunlari haketmedigim icin uzuluyorum ve uzuldugumu de soyledigimde sallamiyor 1 hafta sonra icine batiyor
Haklisiniz tesekkur ederimm yorumlariniz ilginiz icint657
Anliyorum uzucu bir durum. Karsi tarafin egosu beya sismis belliki deger veren insan böyle mi yapar, üzmekten korkar. Yinede siz bilirsiniz ama sizin icin en iyisi sanirim beyfendiyle iletisimi kesmek olur. O zamanda o sizi arar gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?