- 16 Kasım 2020
- 130
- 34
- 28
- Konu Sahibi Herseyeragmenumutvar
Merhaba kızlar 34 haftalık hamileyim ve bu dönemde hiç gün yüzü görmedim desem yeridir hamile olduğumu ögrendikten iki gün sonra eşim askere gitti ben ailesiyle kalıyorum çok sıkıntı yaşadım beni başından beri severek evlendiğim için sevmiyolar zaten burnumdan getirdiler hala da devam ediyo zaten eşim geldi biraz rahatlarım sandım sevdiğim adam daha çok zehir etti bana hayatı ailesine inanıyo kışkırtıp üstüme salıyolar onun yanında iyi davranıp yüzlerini göstermiyolar eşimden ilk defa şiddet gördüm hemde bu halimle hakaret etmeye başladı babası bile beni evden kovdu yaaa dedim çıkıp gidelim bana mısın demedi hala onlar nereye sürüklerse oraya gider ben ve bebeğim zerre umrunda değil çok soğudum kızlar ne yapacağımı bilmiyorum benim annem yok babam desen üvey annem sayesinde oda öldü benim için beni nenem dedem büyüttü onlara anlattım çık gel dediler şiddet olayını anlatmadım ama anlatsam dakka bırakmazlar burda babası hakaret eder adam susar annesi eder susar daha bu adamdan eş olarak nebeklenir bana benden nefret ettiğini söyledi öl de kurtulayım dedi bi kaç gündür yatakta bile arkasını döner yatar buda tamamen bittiğinin işareti mi bilmiyorum az önce beni özlemedinmi diyorum hayır işine bak diyo çıkıp gitmemekten başka napiyim ben sahip çıkamıyo ki bana vede çok yalan söyler ustasıdor hemde bende evlendikten sonra mğrendim herşey bi yana sevmiyoda artık gözlerindeki nefreti anlayabiliyorum napıcam bilmiyorum