- 9 Aralık 2018
- 576
- 244
- 103
- Konu Sahibi yazarhanim35
Evet diyin hadiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Direk hayır dedimEvet diyin hadiii![]()
Anladım daha uygun bir zamanda bir kahve içebiliriz tabiki iyi akşamlar dilerim tekrardan.Nee o zaman yardırın gitsin ya ucunda ölüm yok ya![]()
Sanki bira içmeye çağırdıDaha uygun bir zamanda ne demek gece gece içeceğini mi sandı ki
Evet bende dosya ile alakalı değil tanımak için yapılan bir teklifti iyi akşamlar sana da dedim. İyi akşamlar dilerim yazmışBunu mu dedi
Evet bende dosya ile alakalı değil tanımak için yapılan bir teklifti iyi akşamlar sana da dedim. İyi akşamlar dilerim yazmışDaha uygun bir zamanda ne demek gece gece içeceğini mi sandı ki
Tünelin ucu fena yere çıktıEvet bende dosya ile alakalı değil tanımak için yapılan bir teklifti iyi akşamlar sana da dedim. İyi akşamlar dilerim yazmış
Alkollü bir mekanda idimSanki bira içmeye çağırdı![]()
Nereye çıktı bende anlamadm kiTünelin ucu fena yere çıktı
Boşver...
Senin orada olduğunu biliyor muydu? Yaa boşver pek ilgilenmemiş gibi Zaten salla bence.Alkollü bir mekanda idimyazdığımda
Bildirimden vs görmüştürSenin orada olduğunu biliyor muydu? Yaa boşver pek ilgilenmemiş gibi Zaten salla bence.
Top onda artık. Canını sıkma.Bildirimden vs görmüştür
Öyle cnm da ne bu anlamadmTop onda artık. Canını sıkma.
Boşver ya başka adam mı yokBahaneler yoktur hayatımda. Kartları açık oynarım daima. Oyunu biliyorsan eşlik etmek sana kalmış....
Yazdim durumuma bende
Reddedilmişsiniz fakat "acil durumda camı kırınız" listesine adınız yazılmış.Öyle cnm da ne bu anlamadm