bence de Ağrıya gitme canım ; sen nerdesin bilmiyorum ama... askerlik uzun dönem mi?
bence çekingen olman kötü değil ; bazı şeyleri ağırdan alırsınız işte ne güzel... askerliği bitsin bakalım o süreçte sende onu tanımaya çalışırsın ; gerçi askerlik erkeklerin kişiliklerinde değişiklikler yaratan bir süreç ama... ona illa duygularından bahsetmek zorunda değilsin bu süreçte ; günlük hayatı paylaşmaya çalışın... nelerden hoşlanıyorsan onlardan bahset ; o da bahseder böylelile birbirinizi tanımaya başlarsınız... yani ilişkiye başlamışsanız sürekli duygu yüklü cümleler kuracaksınız diye bir durum yok ki... o zaman daha rahat hissedersin kendini ve gittikçe daha da kolay olur iletişim kurmanız... acele etme ; zamana bırak
en kötüsü ; yürümedi diyelim ; o zaman da denemiş olacaksın ve aklında kalmayacak... ve yoluna devam edeceksin...
evet, katiliyorum. Bu tanisma surecte sende kendi duygularindan emin olursun. Bana belki hak vermeye bilirsin fakat sadece kameradan ve msn'den gorusmek ile sende olusan o his sadece bir heycan olabilirmi? sevmek'ten baska bir duygu ama sevgiye de yakin olmasi'dir belki. Seni kirmak istemem ama gercekci olman lazim, belki heycan ve cocukluktan olusan ozlemden olusabilir bu sevgi hissi, ve yuz yuze karsilasacaginiz zaman o "sevdigin" sanarak olan hissin belki biran degisir ve hayal kirikligina urayabilirsin (mesela!).. bence bu askerlik doneminde gorusun ama iliski kurmak amaci ile degil fakat durust olarak bir izdivac, bastan arkadasca sonra bakarsaniz ki duygulariniz ciddilesiyor ve birliktelige adim atmaya karar alirsiniz.
Benim aklima yatmayan birsey var, o seni izimir'den agri'ya nasil cagirabiliyor? bu ne cesaret? kiz basinda izmir'den istanbul'a veya izmir'den narlidere'ye cagirir gibi degilki bu.. uzun mesafeye cagiriyor.. bir insan ister arkadasina olsun, ister sevdigine, bu kadar uzun mesfali biryere cagirirmi? ustelik o asker, nasil goruseceksiniz?
şöyle söyleyim o senin başarını hazmademeyeek seni üzecek. benim de aynı ilk aşkımla facebook sayesinde oldu. dedim tam 15 sene önce aaa. beni nasıl hatırladı gerçekten seviyor dedim. ama sadece kendimi kandırmışım. % 100 duyguların onu tanıyınca değişecek.
ne sen orta okuldaki gibiydim ne de o.
sen gerçekten onunla konuşamıyorsan bu sana bir işarettir belki. bunuda düşün
erkeğin ayağına gitme. neyle karşılaşacığın aslında belli. gözün yaşlı geri dönersin. okumuşsun ekmeğini eline almışsın sana erkek mi yok. boşver. kalbin ............... 1-2-3 sonra hepsi çocukça duygularmış dersin.
bence sadece arkadaş kalınn askerdeki erkekler ilgiye sevilmeye ihtiyacı oldugundan kim çıkarsa kaşısına takılıyor agrıyada gitme kız kardeşimin 6 yıl önceden tanıdıgı arkadaşı askere gitmeden
4 ay önce sana asıgım seni seviyorum tek evlenecegim kız sensin diyerek kardeşimin gönlünü çaldıı
kadeşim bütün askerliği boyunca mektuplar mesajlar konuşmalarla yaşadıı son 2 ayı kaldı çocugun
ne arıyor ne soruyor kadeşim deliye döndü başına bişey geldi diye birgün askeriyeyi aradı çocugu telefona istedi asker bagırıyooo telefon var diye karşıdan gelen cevap suuu YOK DEEE kardeşim şok olduu gizli facesini bulduk almanyadan kızlarla öpüşen fotolar kız kardeşim inanmak istemedi ama dogruydu çocuk askerliği boyunca eglencelik takılmış kardeşimlee yani yanlış şeyler yapmayın insanların iç yüzünü görmek çok zordur
agriya gidicen tek basina öylemita izmirden yok daha neler yani bunu erkekarkadasinin israrlica istmesi bana cok bencilce geldi kusuruma bakma
biraz takinti olmus gibime geldi sende bu kadar uzuuun bir sürecde ondan baskasini düsünemedigine göre ve rahat olmadigin halde tekrar bitmis iliskiyi evet demen:44:
bu sürecde sevgili olmussunuz kopmus simdi tekrar baslangic o ilk ciktiginizda senin utangacligindami bitti sadecebence utangacliginin sebebini iyice düsün sebebi utangaclik gibi görünür bazen ama belki ona olan güvenin yada sevgimi takintimi soru isareti mantik duygu catismasi olabilcek sebeblerden biri olabilir ona sen cok daha iyi bilirsin tabi
aslında ben karşımdaki kişiye tam olarak güvenemiyorum daha doğrusu bana güven vermiyor
şimdi bişey yazacam biliyorum bana kızacaksınız ama elimde değil duygularıma engel olamıyorum burda söylediklerimi hiç kimse bilmiyor ancak sizlerle paylaşabiliyorum.
askerdeki sevgilim her ne kadar hayatımda olsada benim duygularım biraz karışık başka birinden hoşanmaya başladım aynı iş yerinden biri aslında bu kişeye karşı 3 senedir felan bi duygum vardı ama nedense kabul etmek istemiyordum çünkü bende 3 yaş küçük böyle bişey olamaz zaten imkansız bişey offff kafam çok karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?