karanfilcicegi adi yok ama kendisi var Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2010 Mesajlar 1.622 Emoji Skoru 164 Puanlar 163 6 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #21 melissa7 .!.: işte insan duygularına engel olamıyor bir insan 2 kişiyeden de hoşlanabilirmi Genişletmek için tıkla... :18: hoslanirsin ama IKI KISIYI SEVEMEZSIN !! yoksa erkeklerin neden bizleri kolayca aldata bildiklerini sadece iki kisiden hoslandiklari mantiga onay vermis olursun. Onlar hoslanirlar aldatirlar zayif olduklari icin
melissa7 .!.: işte insan duygularına engel olamıyor bir insan 2 kişiyeden de hoşlanabilirmi Genişletmek için tıkla... :18: hoslanirsin ama IKI KISIYI SEVEMEZSIN !! yoksa erkeklerin neden bizleri kolayca aldata bildiklerini sadece iki kisiden hoslandiklari mantiga onay vermis olursun. Onlar hoslanirlar aldatirlar zayif olduklari icin
M melissa7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 13 Mayıs 2009 Mesajlar 417 Emoji Skoru 19 Puanlar 118 Yer Manisa 6 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #22 asla aldaltma olayını düşünmedim ne benim için nede karşımdaki kişiyle ilgili zaten iş yerindeki kişiyle imkansız giibi bişey hem benden 3 yaş küçük bu zaten benim için en büyük sorun
asla aldaltma olayını düşünmedim ne benim için nede karşımdaki kişiyle ilgili zaten iş yerindeki kişiyle imkansız giibi bişey hem benden 3 yaş küçük bu zaten benim için en büyük sorun
karanfilcicegi adi yok ama kendisi var Kayıtlı Üye Katılım 6 Nisan 2010 Mesajlar 1.622 Emoji Skoru 164 Puanlar 163 6 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi melissa7 #23 ya canim kusura bakma, aldatmayla kafayi bozuyorum sadece sevdigin kisiyi dusundugum icin dedim..