Ne Yapsam Bilemedim

e
Valla annem beni muhatap etme onlarla diyor ablam italyada yaşıyor gelemez zaten babam sizlere ömür cocuklar tabiki gidecek ama ben zoraki saçma sapan sorumluluk duygusuyla gitmek istemiyorum
anneniz neden oyle diyor? aileler ayriliga ne diyor? yine soruyorum cvp alamadim, ESİNİZ BARİSMAK İCİN UGRASİYOR MU

Yani esinlede görüsmedigine göre gidipte canını hiç sıkma derim ne gerek var

Eşinizle zaten boşanma aşamasındaymışsınız e aileside size bayılmıyorsa ne alaka niye gideceksiniz ki hem düğün günü o telaşte inanın çokta umurlarında olmayacaksınız ..

Annem bosanmak gibi bi fikri olmamasina ragmen halamin kizinin dugunune gelmedi. Ben dugundeydim ve halamin o ese dosta aciklamaya calisirkenki cirpinislarini hatirliyorum. Diyecegim su ki barismayi dusunuyorsaniz bile huzursuzluk icinde gorevmis gibi hicbir yere gitmeyin birakin onlar aciklamak icin kivransin

Onlar eşinizin ailesi. Şu anki pozisyonunuz gereği gitmemelisiniz. Bosansaniz yabanci olacak sonucta. Ha ciddi bir hastalık vs. durumu olur ziyarete gidersiniz, yanlış anlasilmayi filan onemsemezsiniz anlarım. Ama giderseniz barismak istediğiniz mesajı vermiş olursunuz. Yani bunun sonu yok çünkü. Her davetlerine iştirak edecek misiniz ki? O zaman esiniz de evlense gitmelisiniz.

Esinizle bile gorusmuyorken kardesinin dugunune gitme sorumlulugu nerden cikti ?

mozzy eşinle barışmak mı istiyosu ki? ya da gıyımıp suslenıp neyı kaybettıgını göstermek:) barışma durumunz yoksa hiç gıdıp kendını yıpratma

Alın çocuklarınızı süslenin gidin düğüne
Sonuçta amcalarının düğünü
Muhattap olma kocanla yayıl baş köşeye
1 saat dur kalk
Adamda ne kaybettiğini görsün

Esinle ayri yasiyosun.
Ailesini Sevmiyosun.
Gelinide Ne Seviyosun Ne Sevmiyosun.

Peki neden hala dügüne gitmeyi düsünüyosun? Esinle barisacaksan git tabii..
Ama ayriliyosan gitme , ayrica davetlimisin?

gitmeyin bence . . . yaşadığımız sıkıntılar yüzünden orada olmam beni rahatsız edeceğinden gelemem diye açıklama yapın yeter

eşinle ayrı yaşıyorsan ve o insanları görmek istemiyorsan neden gitmen lazım ki?
ben de hiç de lazım değil.

mozzy eşinle barışmak mı istiyosu ki? ya da gıyımıp suslenıp neyı kaybettıgını göstermek:) barışma durumunz yoksa hiç gıdıp kendını yıpratma
Esim eski esim diyeyim ne kaybettigini biliyordur herhalde öyle caka satma gibi bir niyetim yok da ayrılık olayını henüz yakın aile dışında kimse bilmiyor herhalde gelsin millet sorup durmasin diye düşünüyor ailesi

bu arada herkese tek tek teşekkür ederim kızlar bende gitmemem gerektiğini dusunuyordum ama usturuplu olurmu ki diye kaygilarim vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…