Ne yapsam bilemedim ?

Yaslariniz kac canim?

Canim benim de facebook hesabimda paylastigim bir fotografim icin is arkadasim "buğulu gozlerine makyaj ayri bir gizem vermis, bayildim"yazmisti. Esimle ciddi birbirimize girmistik:-( aman dikkat

gereksiz bir site ve gereksiz yorumlar işte..kapatın bütün faceleri..

rimeline varana kadar incelemiş yani...makgöz değilse erkekler öyle rimeldi falandı filandı gibi makyaj malzemelerinden anlamazlar pek...

iletişimi kesin de kara kedi olmayın.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir ben mi acaba böyle garip düşünüyorum demiştim. Neyse ki benimle aynı şekilde düşünenler de varmış.

Bu arada kardeşimin cinsiyetini soran olmuş: kardeşim kız.

Bizler de öyle küçük yaşta insanlar değiliz 29-30 yaşlarındayız. Ayrıca bu gezi meselesi şöyle gelişti: Ben kültür turlarına sık giderim ve bunu bu kişi de biliyordu hatta benim gittiğim yerleri soruyordu biz de gidelim filan diye. Yine bu yaz ben İzmir'e gitmeyi düşünürken bana dedi kooperatif tur şirketiyle anlaşmış gap turuna götürüyor biz eşimle denize gitmekten vazgeçtik siz de bize katılın hem sıkılmamış oluruz dedi. Çok mantıklı geldi bu fikir bana. Kardeşim de ok dedi. Öyle çıktık.

Art niyeti bende arayan arkadaşa da bir çift lafım var: Sanırım kendisi hiç böyle iltifatlarla karşılaşmamış ki kabahati kızda arıyor. Ayrıca benim şimdiye kadar görüştüğüm (çıktığım demiyorum!) erkek sayısı bile bir elin parmaklarını geçmezken erkeklere karşı bu kadar kapalı bir insan iken hangi mantıkla bu yaşadığım olayı burada konu açacak kadar önemsedim acaba biraz düşünsün lütfen. Ben bu tür iltifatlardan hoşlanan birisi olsam burada size fikir sormazdım herhalde. Elbette bu yaşa gelmiş üç okul bitirmiş bir insanın böyle ucuz zevkleri olamaz.

Hadi adam tuaf, karisiyla gidecegi bi tatile is arkadasinida cagiriyor, ama siz ondan tuafsiniz, ne isiniz var evli bi ciftle üstelik sadece is arkadasi akraba falanda degil, tatilde? Adamin egosu tavan yapmistir üc kadinla tatil...

Hadi adam tuaf, karisiyla gidecegi bi tatile is arkadasinida cagiriyor, ama siz ondan tuafsiniz, ne isiniz var evli bi ciftle üstelik sadece is arkadasi akraba falanda degil, tatilde? Adamin egosu tavan yapmistir üc kadinla tatil...

Bilemiyorum bana tuhaf gelmedi çünkü bu tatil öyle deniz kenarı kum güneş tarzında bir tatil değil ki kültür turu. Siz hiç arkadaşlarınızla bikaç günlüğüne bir yerlere gitmiyor musunuz?

Bilemiyorum bana tuhaf gelmedi çünkü bu tatil öyle deniz kenarı kum güneş tarzında bir tatil değil ki kültür turu. Siz hiç arkadaşlarınızla bikaç günlüğüne bir yerlere gitmiyor musunuz?
Tabii ki gidiyorum ama bi ciftle, bir erkek 3 kadin seklinde degil, yani esit olmasi lazim diye bisey yok yada onlar evli diye sizde evli ama en azindan bi erkek daha olmaliydi sizin arkadasiniz olarak diye düsünüyorum, yani kari koca ve siz iki genc kiz pek normal bulmadim, kalabalik bi gurup olur evliler sevgililer arkadaslar tamam da, heleki adamin sizi özel olarak cagirmasi beraber tatil plani yapmasi bana normal gelmedi....

Valla bana üstüne para verseler iş arkadaşımla tatile gitmem.Ne işim var yahu zaten hafta içi istemediğim kadar görüyorum bari tatilde özel alanım olsun.
İş arkadaşlarım da gayet iyi insanlar üstelik. Ama her şeyi tadında bırakmak lazım bence...

Madem yakın arkadaşsınız bunu yüzünüze söylese bi nebze anlardımda,mesaj olarak atması biraz garip..sanki önem verir gibi..
Yanlış anlamayın siz art niyetli yaklaşmıyo olabilirsiniz ama sizin ona yakın davranmanız,birlikte geziye gitme teklifini kabul etmeniz falan art niyetli düşünmesine sebep olabilir..erkeklerin düşünce yapısı bize benzemiyo malum..iki güleryüz göster hemen kendini nimetten sayıyorlar..
Keşke sizde kızkardeşinizle değilde çift olarak gitseymişsiniz..

Daha da gitmem zaten

Evli iş arkadaşınla tatile gitmen bence doğru olmamış. Bundan sonra dikkatli ol, mesafe koy, ciddiyetini koru ve yüz verme derim..

Evet bir iki güleryüz göstermeye gelmiyor haklısınız.

Ama ben hiç düşünemedim öyle bir şey olacağını bu vatandaş kendi biriminde de sevilen biridir. Üstelik ilahiyat kökenli

Kızlar bugüne kadar bir değişiklik olmadı. Odama gezme bahanesiyle gelip yiyecek içecek bir şeyler getirip facebookta iltifatlar yazmaya devam ediyordu. Artık bugün patladım ve bundan sonra bana bu tip iltifatlar etmemesini ve bundan rahatsız olduğumu yazdım.

Farklı bir amacı yokmuş. Aklıma kötü bir şey gelmesinmiş. Sadece bluzum dikkatini çekmiş vs vs...

Yanıt yazmadım tekrar ben de. Yemek aralarında da farklı yerlerde olmaya özen göstereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…