• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam bilemedim ?

asigenc

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
390
50
323
Arkadaşlar iş yerinde evli bir iş arkadaşım var kendisini severim iyi de anlaşırız hatta en son eşi,o, ben ve kardeşim altı günlük bir geziye bile çıktık. Yalnız saçlarımı kestirdiğim ve makyaj yaptığım bir gün bana face hesabından bir msj yazdı. Çok moralim bozuldu sinirlendim ne yapsam nasıl davransam bilemedim. Mesaj şu şekilde:

"...çok hoş olmuşsun rimel çok yakışmış saç kesiminde güzel olmuş gerçekten güzel olmuş
çok beğendim çok hoşuma gitti içimde kalmasın dedim"

Ve kendisine de hafif tepkili olduğumu belli ettim çok gülmedim bakmadım bile ona yalnız kalmak istemedim vs. Ama o hiçbir şey olmamış gibi davranıyor.

Ne yapacağım ben ya... Kaç oldu bununla hiç kimseyle arkadaş olamayacak mıyız biz?

Bence sen de hiç bir şey olmamış gibi davran. Sadece bir iş arkadaşın sana iltifat etmiş, bunu yapan bir kız arkadaşın da olabilirdi sonuçta.
Tuhaf bir şey hissediyorsan da ona böyle düşündüğünü hissettirmemen en doğrusu bence.
Ayrıca iş arkadaşlarınla dışarda neden görüşüyorsun ki, zaten saatlerce görüyorsun işte bu kadar samimiyete ne gerek var. İş arkadaşı sadece " iş arkadaşı" dır bence daha fazlası olmamalı.

Iltifat etmek var etmek var. "ooo bu ne guzellik, saclar yakiyor! " falan yazsa hic art niyet aramazdim. Ama on kere cok guzel olmussun diyip bir de "icimde kalmasin" demesi sacma olmus.

Benim de dün gece başımdan buna benzer birşey geçti benim facedeki fotoma ilkokul arkadaşım ' yılların eskitemediği sen'

yazmış bende görür görmez öyle rahatsız oldum ki:KK57:
hemen yorumu sildim ve engelledim

haa erkek mi? cinsiyetini yazmamışsınız ya

Son düzenleme:
face den niye yazıyor yüzüne karşıda diyebilirdi samimiyseniz anlamadım ben..:KK64:ama pek hoş gelmedi msjla söylemesi bana..

tehlikeli bir yakınlaşmaya ilk adımı atmış.. eğer siz de aynı flörtözlükle karşılık verseydiniz buyrun bakalım cenaze namazına:KK14:

sanırım bu adam:

1- ya evliliğinde mutsuz
2-ya boşlukta
3- ya size önceden beridir ilgisi vardı, bunu ancak şimdi dillendirdi
4- ya da mavi boncukçu.

her ne olursa olsun mesafenizi koruyun. yoksa adam meyilli yani, belli.

Biz kadınlar ne kadar önemsiyoruz kendimizi. Herkes bizim peşimizde sanki.

Tatile çıkacak kadar yakın bir arkadaşımın bunları söylemesinde art niyet aramazdım doğrusu.

Biz kadınlar ne kadar önemsiyoruz kendimizi. Herkes bizim peşimizde sanki.

Tatile çıkacak kadar yakın bir arkadaşımın bunları söylemesinde art niyet aramazdım doğrusu.

orası öylede ama bu ikisinden biri ya adam ya konu sahibesi arkadaş art niyetli ve içten içe bişicikler:KK57::KK53:

Back
X