- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Dikkate alıcam,aslında ben susma taraftarıyım ama arkadaşlarım ara sor diye aklımı bulandırdı.Sesini cikarma, rahat birak. Seni yeniden kazanmaya calissin
O kadar sorununu problemini kendi sorunlarımmıs gibi görüp empati yapıp destek oldum. Yine arkadaş kurbanı olup ayrildim sonra pisman oluncada barismak istedim ama bu evrede beni mutlu edemezmis uzmek istemiyormus benide. 2.5 haftadan sonra kafasına taş felan düştü heralde ya da erkek beyni geriden geldigi icin anca dank etti. Ama bu tavri beni rahatsiz ediyor. Hic bisey olmamis gibi arayip napiyosun nasil gidiyo felan. Sensiz bok gibiyim dememi bekliyordu heralde.Yok canim niye arayip soracaksin, bitmemesini istemissin orali olmamis. Agirdan al bosver
Zor oldu ama aynen öyle yaptım. Ama sinirlerim bozuluyor. Onu bekleyecegimi soyleyip boyle aramasi ümit vaad etmesi. sosyal hesaptan takip etmesi felan. Ya kafasina gore davraniyor ya da donmek icin adim adim yol yapiyor hangisini düşüneceğimi şaşırdım.İyi sağ ol sen nasılsın filan de geçiştir
Sende onu sallama yani
Çocuk oyuncağı mı buZor oldu ama aynen öyle yaptım. Ama sinirlerim bozuluyor. Onu bekleyecegimi soyleyip boyle aramasi ümit vaad etmesi. sosyal hesaptan takip etmesi felan. Ya kafasina gore davraniyor ya da donmek icin adim adim yol yapiyor hangisini düşüneceğimi şaşırdım.
Aman o an ki duygu yogunlugundan ne dediğimi bile bilmiyorum. Demiş bulunmakta oldum yapacak bi sey yok. Zaten düşündüğüm tek şey onun yaptığı hareketler. Amacını merak ediyorumÇocuk oyuncağı mı bu
Küstüm giidyorum barıştım hop bak resmini beğeniyorum filan
Sende bir alemsin çok arabeske bağlamışsın 'seni seven biri burda bekliyor bil' ne demek
Sittin sene onu mu bekleyeceksin, gidiyosan güle güle deseydin
Kimseyi bulamadı geri dönmeye çalışıyo benceAman o an ki duygu yogunlugundan ne dediğimi bile bilmiyorum. Demiş bulunmakta oldum yapacak bi sey yok. Zaten düşündüğüm tek şey onun yaptığı hareketler. Amacını merak ediyorum
Çok haklısın. Oldum zaten. O sadece kendi problemini düşündü. İsi napıcam borçları napıcam diye. Ben hem onları düşündüm hem bizi. 2 katı hasta oldum. Tam kafamı toparladım isime gücüme konsantre oldum umudumu kestim pat diye çıktı bi yerden.Allah sana sabır versin.bi taraf depresyona girince diğer tarafı iki katı hasta ediyor.kendi halinde bırak bence,sen de hasta olma..
Evet öyle. Aramızda net bi konuşma geçmedi. Döndü mü öylesine mi aradı problemim o. "Cantada keklik" olayini olurda aramizda yine bi sey gecerse ben zamanla ona yuttururum zaten o kadar kolay değil. Benim icin yaptığı fedakarliklar adına ben senin duzelmeni bekleyecegim dedim zaten. Kimse kimseyi körü körüne beklemez zaten.Ben Burdayım bekliyorum demişsin Ada'm aramasında napsın rahat dawranmış çantada keklik diye.
E sende bekliyomussun aramış şimdi neyi sorguluyorsun? Bana gerimi döndü yoksa öylesinemi Aradı bumu yani
Canim asil mesele terkeden benim. Geri donmek isteyen benim olayi cocuk oyuncagina cevirdim.donmek isteyincede ben seni uzuyorum issizim borc vs onlari dusunuyorum senle ilgilenemem senide uzuyorum dedi. Yani o tarafindan iliski bitirilmedi. Cekincelerim var. Kafam cok karisik.depresyon bile bahane değil yaptıklarına.hadi sinirli falan olursun da iletişimsizlik olmaz,ayrılmak olmaz.bence hiiiiç yüz vermeyin.sürünsün iyice..hiçbişey de sorgulamayın.umursamaz bi tavır takının.
Peki İyi beklemelerEvet öyle. Aramızda net bi konuşma geçmedi. Döndü mü öylesine mi aradı problemim o. "Cantada keklik" olayini olurda aramizda yine bi sey gecerse ben zamanla ona yuttururum zaten o kadar kolay değil. Benim icin yaptığı fedakarliklar adına ben senin duzelmeni bekleyecegim dedim zaten. Kimse kimseyi körü körüne beklemez zaten.
Erkek arkadaşım bunalımda depresyonda derken bizim iliskimiz sarsıldı ve bitme durumuna geldi. Halledelim düzeltelim desem de pek oralı olmadı. Onu sıkmayıp bunaltmayacagimi bu evrede rahat birakacagimi ama arkasinda onu bekleyen biri olduğunu bil diye söylemiştim. 2.5 haftalık ayrılıktan sonra pazartesi beni aradı. Halimi hatrimi sordu aramak istedim o yüzden aradim vs dedi. Ben soğukkanlılığımı korudum gayet rahat davrandım.Dunde sosyal hesaptan fotografimi begenmeler falan. Düşün Düşün kafayı sıyırıcam. Sessizligimi korusam mı yoksa telefon acıp ne yapmaya çalıştığını sorsam mı? Çok belirsiz durumdayım. Ne geliyor ne gidiyor gibi bi durum icerisindeyim siyiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?