• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:'(:'( ne yapsam bilmiyorum artik

Tatlım yenı bır topık dahamı ya ne olcak senın bu halın

Aynen canm ah bide nem bilsem...perdeler hala kapali makinede bulasiklar var kaldırmam gereken utulemem gereken eşimin iki gömleği var...yapmam gereken yemek var ama bide ben varım....aglamakliyim bikkinim ortalarda canlı cenaze gibi dolasiyrm...eşimle aram fena ve evliliğim gerçekten uçurum dibinde

önceki konundaa bunu yazmışım
sen birde arkadaşın önceki konusunu oku..eşi ilk evliliğini boşanmayı göze alarak inat uğruna yapmış...konu sahibi arkadaş ilk hanımdan kıskanıyor..
ilk hanımından ortak çocuğuda var sanırım..
bir ekek nasıl olurda bir kadının geleceyini maffedeceyini düşünmez kendi inadı için evlenir..konu sahibi arkadaşta hiç bu açıdan düşünmüyor kadının yuvası dağılmış sonuçta..böyle bir vicdan olabilirmi adamı vicdansız buldum açıkçası

yaşın çok küçükmüş..evlilik kolay değil..

Aynen canm ah bide nem bilsem...perdeler hala kapali makinede bulasiklar var kaldırmam gereken utulemem gereken eşimin iki gömleği var...yapmam gereken yemek var ama bide ben varım....aglamakliyim bikkinim ortalarda canlı cenaze gibi dolasiyrm...eşimle aram fena ve evliliğim gerçekten uçurum dibinde

Bellı kı sız bu sorunlarınız aranızda haledemeyecksınz canım ınat etmeyın berber gıdın bır doktrdan yardım alın. Kendını bu kadar mutsuz etme bıraz daha poztf bak lutfen kalk yernden smdı eşine guzl yemekler mumlar ve gullerle dolu bır masa hazırla snrası ıcınde bır fılm sec ama anlamlı olmalı sızın suan kı halınızı anlatan bırsey hıc bulamadın komedı olsun bıraz gulup mutlu olun

ayrılıp çocuk olmadan hayatında yeni bir sayfa açsan..sen tecrübesiz ve küçüksün eşinin çocuğu bile var evlenmiş ayrılmış...

Bellı kı sız bu sorunlarınız aranızda haledemeyecksınz canım ınat etmeyın berber gıdın bır doktrdan yardım alın. Kendını bu kadar mutsuz etme bıraz daha poztf bak lutfen kalk yernden smdı eşine guzl yemekler mumlar ve gullerle dolu bır masa hazırla snrası ıcınde bır fılm sec ama anlamlı olmalı sızın suan kı halınızı anlatan bırsey hıc bulamadın komedı olsun bıraz gulup mutlu olun

Bense suan eşimle konuşmayı planlıyorum arayıp cunku geç gelicek bende telde konuşmayı planliyrm..ama etkili bi şekilde konusnak istiyrm canm

ayrılıp çocuk olmadan hayatında yeni bir sayfa açsan..sen tecrübesiz ve küçüksün eşinin çocuğu bile var evlenmiş ayrılmış...

Çocuk doğurmayi düşünmüyorum zaten uzun bi süre..suan ayrılmaya cesaretimi yok seviyorum eşimi ama yavas yavas ayrılık geciyo artık aklimdan

Çocuk doğurmayi düşünmüyorum zaten uzun bi süre..suan ayrılmaya cesaretimi yok seviyorum eşimi ama yavas yavas ayrılık geciyo artık aklimdan

sen şanslısın ya boşanamazsın diyen bir ailen olsaydı yada sahip çıkmayan..aslında yeni bir sayfa açabilirsin..26 yaşımda evlendiğimde dahi çok zorlandım sorumluluk çok fazla evlilikte..

sen şanslısın ya boşanamazsın diyen bir ailen olsaydı yada sahip çıkmayan..aslında yeni bir sayfa açabilirsin..26 yaşımda evlendiğimde dahi çok zorlandım sorumluluk çok fazla evlilikte..

Çok çok fazlaymis sorumluluk...sayfa acmak istiyorum tabi ama esimse inanmiyo bana yine fevrileairsin diyo

Çok çok fazlaymis sorumluluk...sayfa acmak istiyorum tabi ama esimse inanmiyo bana yine fevrileairsin diyo

bak eğer o senin kadar fevri değilse yalnız ca seni suçlamıyorsa dra gidebilirsin..bence psikolog..öfkenle başa çıkmayı öğrenmek için..bizde gittik eşimle evilik danışmanına..

Benim eşim gitmeyi kabul etmes...suç sende sen fevri takintilisin diyo...

vallahi onu dr değerlendirecek belkide o hasta ediyor sizi..yada bu ilişki sizi hasta yaptı..bir gidin kendiniz..çok faydasını görürsünüz..emin olun evde kendini yemekten iyidir..siz kötüye gittikçe o da sizden kaçıcak..ee sevenin yâri düşenin dostu olmazmış..güç toplamanız gerek:31:

Back
X