- 27 Mayıs 2014
- 1.037
- 104
- 83
- Konu Sahibi banahuzurgerek
Ailem eşimi cok sever ama istemediler evlenmemiş ben bekarim o boşanmış diye anlasamaSn sen dediler
Tatlım yenı bır topık dahamı ya ne olcak senın bu halın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailem eşimi cok sever ama istemediler evlenmemiş ben bekarim o boşanmış diye anlasamaSn sen dediler
Tatlım yenı bır topık dahamı ya ne olcak senın bu halın
Anladim..sizin icin dua edicem..umarim hersey yoluna girer,artik hic uzulmez,sadece mutlu olursunuz.
Aynen canm ah bide nem bilsem...perdeler hala kapali makinede bulasiklar var kaldırmam gereken utulemem gereken eşimin iki gömleği var...yapmam gereken yemek var ama bide ben varım....aglamakliyim bikkinim ortalarda canlı cenaze gibi dolasiyrm...eşimle aram fena ve evliliğim gerçekten uçurum dibinde
Aynen canm ah bide nem bilsem...perdeler hala kapali makinede bulasiklar var kaldırmam gereken utulemem gereken eşimin iki gömleği var...yapmam gereken yemek var ama bide ben varım....aglamakliyim bikkinim ortalarda canlı cenaze gibi dolasiyrm...eşimle aram fena ve evliliğim gerçekten uçurum dibinde
Bellı kı sız bu sorunlarınız aranızda haledemeyecksınz canım ınat etmeyın berber gıdın bır doktrdan yardım alın. Kendını bu kadar mutsuz etme bıraz daha poztf bak lutfen kalk yernden smdı eşine guzl yemekler mumlar ve gullerle dolu bır masa hazırla snrası ıcınde bır fılm sec ama anlamlı olmalı sızın suan kı halınızı anlatan bırsey hıc bulamadın komedı olsun bıraz gulup mutlu olun
ayrılıp çocuk olmadan hayatında yeni bir sayfa açsan..sen tecrübesiz ve küçüksün eşinin çocuğu bile var evlenmiş ayrılmış...
Bense suan eşimle konuşmayı planlıyorum arayıp cunku geç gelicek bende telde konuşmayı planliyrm..ama etkili bi şekilde konusnak istiyrm canm
Çocuk doğurmayi düşünmüyorum zaten uzun bi süre..suan ayrılmaya cesaretimi yok seviyorum eşimi ama yavas yavas ayrılık geciyo artık aklimdan
Telefnla konusulcak kadr basıt bır meselmı canım bu sen telde konsmaya tatmın olcakmısın ? Bekle gelsın eve sakınce konusun.
sen şanslısın ya boşanamazsın diyen bir ailen olsaydı yada sahip çıkmayan..aslında yeni bir sayfa açabilirsin..26 yaşımda evlendiğimde dahi çok zorlandım sorumluluk çok fazla evlilikte..
Çok çok fazlaymis sorumluluk...sayfa acmak istiyorum tabi ama esimse inanmiyo bana yine fevrileairsin diyo
bak eğer o senin kadar fevri değilse yalnız ca seni suçlamıyorsa dra gidebilirsin..bence psikolog..öfkenle başa çıkmayı öğrenmek için..bizde gittik eşimle evilik danışmanına..
Benim eşim gitmeyi kabul etmes...suç sende sen fevri takintilisin diyo...