• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:'(:'( ne yapsam bilmiyorum artik

Günaydın arkadaşlar...
Eşimle aramız bozuk düzeltmeye çalışıyorum ama eşim baya bi soguk konusuyo ama ben cevap verirsem...dün gece denemek icin cok ozur dilerim optum yatarken birazda tahrik ettim karşılık verdi ama ben bırakınca oda bıraktı...ben ne yapacağımı şaşırdım ya...suan aklımda cok bulanık eşimi cok seviyorum ama evliligimizden soğudum fakat ayrılmamda cunki cok seviyrm ben eşimi kendime çekmek istiyrm yine eskisi gibi olsun istiyrm..yardım edin lutfen arkadaşlar

Her tartışmanızda sen bu ruh durumuna gireceksen vay haline o evliliğin.

yaptığının psikoloşik şiddet olduğunu söyledim
kendimi suçlu hissettiriyor bana
gönlünü almak zorunda hissediyorum
ve haklı olduğum durumlarda dahil
hep benden gönlünü alacak hareketler beklediğini
bu durumun bende artık ters tepmeye başladığını
söyledim
ama hemen sonuç alamadım
sonrasında hiç ama hiç ilgi göstermedim
barışması için çocukça cilveler yapmadım
kendi haline bıraktım
ilk seferinde 3 güne kadar uzattı
sonra gitgide bu süre kısaldı
baktı ki
zararlı kendi çıkıyor
artık küsmek yok
:34::34:

Sizin esinizde demek ki o kadar sert bi karakter değilmiş...aslında bende kendi haline birakiyim diyorum ama ben bırakınca o hepten beni yoksayiyo ve gerçekten bak aylarca konuşmadan konuşmaz..ve o aralarda gidip yatsam pek yemekle ilgilenmesem o zamanda daha beter suçlu olurum

Sizin esinizde demek ki o kadar sert bi karakter değilmiş...aslında bende kendi haline birakiyim diyorum ama ben bırakınca o hepten beni yoksayiyo ve gerçekten bak aylarca konuşmadan konuşmaz..ve o aralarda gidip yatsam pek yemekle ilgilenmesem o zamanda daha beter suçlu olurum

alışmış kudurmuştan beterdir de ondan
direk ilgisiz davranırsan daha çok hırsanır
ama önce kendini ifade et
ve aylarca sürse dahi
pes eden sen olma
başka çaresi yok

Ozelden Msj atmayı bilseydim atardım..bende uzun uzun anlatırdım yaşadıklarımı...esimde oyle diyo 5-6ay aynı ol sana inanirim diyo...calismiyrm ayrıca...evimi temizliyrm falan ama bazen cok uzuluyrm herşeyi saliyorum

canım bak tepetaklak olursun böyle gidersen takıntın panikatağa döner en tepeye yani zırt pırt acillere gidersin bu sefer ben hastayım diye her şeyden önce beynini iyileştir kötü düşüncelerden uzak dur internet var elinde faydalı bilgiler araştır gevşeme egzersizlerine bak nefes egzersizlerine bak dualara bak dua okumak iyi gelir insana manen...eşine güler yüzle aç kapıyı istekli ol öp kokla yemekten sonra çayını koy beraber film dizi seyredin aralarda kısa sohbetler edin bak ben eşimle dünya kupasını izliyorum hiç anlamam sevmemde sıkılıyorum ama olsun onla bir paylaşımım oluyor ....çay içtikten sonra meyve getir yine sohbetin olsun boş bırakma adamın ağzını da kafasını da ...hadi çıkıp yürüyüş yapalım de gir koluna tut elini o tutmasa da sen tut alışıyor zamanla gülümse ama yüzün hep gülsün..6 ay ya sadece 6 ay sonra hem kocan değişecek hem de kendine bakacaksın ne kadar çok değiştiğini fark edeceksin.. görümceni ve diğer aile büyüklerini gördüğünde de hep yüzün gülsün ne derlerse desinler oh de içine bi nefes çek yarabbi şükür de bunlar beni üzdükçe günahlarım gidiyor de ...bardağın dolusunu görmeye başla....ha TAKIYI da sakın unutma ya da dantel ...ben çalışıyorum ama örgü şiş aldım başlayacağım...inan bak bende de psikolojik sıkıntı var durmadan hastanelere gidiyorum...sen beni dinle ne zaman istersen de sor çekinme...inan tecrübem var yaptığım hataları kendime verdiğim zararları biliyorum ...seni daha rahat toplarız.;):ssz:

Her tartismamizda değil böyle olduğunda zaten ben birazda zayıf biriyimdir bu tür konularda hemen morelin bozulur karamsar olurum

bu konularda değil demek tek zayıflığın genel anlamda zayıf bir yapın var. yaşın da küçük erken evlenmişsin. hayattaki tek erkeğin eşin olduğunu düşünüyorsun dolayısıyla.
merkezine eşini koyma, bir gün olmazsa hayatında tek başına devam etmen için baya baya destek alman lazım asıl zayıflık neymiş o zaman görürsün..
ikinci plana koy demek değil bu. önce kendin ol.

bu işler triple oyunla olmaz ha bazen ufak dersler verilir ilgisizlik gibi ama eşlerin birbirini değiştirmeye çalışması birbirleri üzerinde hakimiyet kurma çalışmaları çok yanlış ve saçma...sen değişirsen o da değişir , değişmezse o zaman plan ve farklı konular üzerine yoğunlaşılabilir

canım bak tepetaklak olursun böyle gidersen takıntın panikatağa döner en tepeye yani zırt pırt acillere gidersin bu sefer ben hastayım diye her şeyden önce beynini iyileştir kötü düşüncelerden uzak dur internet var elinde faydalı bilgiler araştır gevşeme egzersizlerine bak nefes egzersizlerine bak dualara bak dua okumak iyi gelir insana manen...eşine güler yüzle aç kapıyı istekli ol öp kokla yemekten sonra çayını koy beraber film dizi seyredin aralarda kısa sohbetler edin bak ben eşimle dünya kupasını izliyorum hiç anlamam sevmemde sıkılıyorum ama olsun onla bir paylaşımım oluyor ....çay içtikten sonra meyve getir yine sohbetin olsun boş bırakma adamın ağzını da kafasını da ...hadi çıkıp yürüyüş yapalım de gir koluna tut elini o tutmasa da sen tut alışıyor zamanla gülümse ama yüzün hep gülsün..6 ay ya sadece 6 ay sonra hem kocan değişecek hem de kendine bakacaksın ne kadar çok değiştiğini fark edeceksin.. görümceni ve diğer aile büyüklerini gördüğünde de hep yüzün gülsün ne derlerse desinler oh de içine bi nefes çek yarabbi şükür de bunlar beni üzdükçe günahlarım gidiyor de ...bardağın dolusunu görmeye başla....ha TAKIYI da sakın unutma ya da dantel ...ben çalışıyorum ama örgü şiş aldım başlayacağım...inan bak bende de psikolojik sıkıntı var durmadan hastanelere gidiyorum...sen beni dinle ne zaman istersen de sor çekinme...inan tecrübem var yaptığım hataları kendime verdiğim zararları biliyorum ...seni daha rahat toplarız.;):ssz:

Bana Msj atarmisiniz ozelden...evet sizin bu dediklerimizi yapmak istiyrum ama fevriligimden ve takintilarimdan basaramiyorum...hatta kendimide acayip saldim..ve böyle devam ederse kendi yuvami kendim yikicam bundan da korkuyorum

al karşına açık açık konuş..
küsmeyi alışkanlık haline getirirse çoook çekeceğin var...
taviz verme özürünü dilemişsin yeter...

o halde eşine bahane bırakma canım önce sen değiş baka bakalım bahanesi kalacak mı:))

Konustugum andaki tepkisi sen değiş herşey sende bitiyo sen yiprattin bizi olucak

aaalllaaaammm bunların hepsi aynı galiba...
bak benim eşimde çok küserdi 1 ay tek kelime konuşmadığını bilirim hiç bi sebep kavga yokken hemde...
şımartma eşini bence...
şimdi sen sineye çekip güler yüzle davranıcan her istediğini yapıcan ama kalbin kırık...
ne anladım ben bundan..
sana huzur lazım..
huzuruda tek bi taraf sağlayamaz..
herşey karşılıklı eşinle konuş birlikte düzeltmeniz gerektiğini söyle...

aaalllaaaammm bunların hepsi aynı galiba...
bak benim eşimde çok küserdi 1 ay tek kelime konuşmadığını bilirim hiç bi sebep kavga yokken hemde...
şımartma eşini bence...
şimdi sen sineye çekip güler yüzle davranıcan her istediğini yapıcan ama kalbin kırık...
ne anladım ben bundan..
sana huzur lazım..
huzuruda tek bi taraf sağlayamaz..
herşey karşılıklı eşinle konuş birlikte düzeltmeniz gerektiğini söyle...

Ben bi duzelsem eşimde yoluna gircek..he bide surda haklısınız ben eşimi cok simarttim

Değişime başlamaliyim aslında..önce kendimden sonra evden zaten o bende ki bu değişimleri görse oda normale döner...ama ben sabirsizim

o sabırsızlık bende de var ama korkma zamanla sabretmeyi öğrenmeye başlıyorsun:)))beş dakika da bir mesaj atılabiliyor o yüzden sonra sana detaylıca yazacağım canım ..:29:

Günaydın arkadaşlar...
Eşimle aramız bozuk düzeltmeye çalışıyorum ama eşim baya bi soguk konusuyo ama ben cevap verirsem...dün gece denemek icin cok ozur dilerim optum yatarken birazda tahrik ettim karşılık verdi ama ben bırakınca oda bıraktı...ben ne yapacağımı şaşırdım ya...suan aklımda cok bulanık eşimi cok seviyorum ama evliligimizden soğudum fakat ayrılmamda cunki cok seviyrm ben eşimi kendime çekmek istiyrm yine eskisi gibi olsun istiyrm..yardım edin lutfen arkadaşlar

onun yaptıgını yap kıcını dön ve yat üzerine dustukce konusmaya calıstıkca canım cıcım özür dilecıkce ıce adam havaya gırmıs yanlıs taktik kısaca

Back
X