Eşimle tanıştık flört dönemimiz bir ayrıl bir barış geçti.o süreçte yılbaşında saat tam onikide birisi aradı kim diye sordum söylemedi gıcıklığina aramıştir dedi ogün bugündür ben ona bir daha güvenemedim bir kaç kez yalanınıda yakaladım o zaman yalanını yakalamak için bir çabam yoktu şimdi ise hiç güvenemiyorum sürekli yalan söylediğini beni aldattığını düşünüyorum ama her seferinde elde var sıfır.çikma sürecinde beni aldatmış karşi taraf söyledi bir şekilde yemin etti barıştık sonrada evlendik evlenmemi gerektirecek hiç bir sebep zorunluluk yoktu bunlari bile bile nasil affettiğimi hiç sormayin bende bilmiyorum evlendikten sonrasi tabiki güzel zamanlarimizda çok oldu ama güvenemediğim için herşey iki tarafli zehir oldu.şimdiyse eşim bana güvenmiyorsun sevmiyorsun senin tek yaptiğin anlamsizca kiskanmak ispatladiğin hiçbirşey yok çünkü ben hiç bişe yapmıyorum diyor defalarca şans verdi atlayayim diye psikologada gittim psikiyatristede bu bende bitiyor tek sorun bu her hareketinden anlamlar çıkarıyorum başka hiç bi sorun yok ne ailevi ne başka bişey eşimi seviyorum ama korktukca aldatilmaktan kin duyuyor sevgimi gösteremiyorum sürekli suçluyorum böyle giderse beni bırakacak yuvamiz yikilacak.benim yaşadiklarima benzer şeyler yaşayan varmidir paylaşirmisiniz
KenDim cevabini bilseydim şu an bunlari yazmazim aşmak için kendime defalarca söz verdim ama başaramadimaslında cevabıda kendiniz veriyorsunuz böyle gidersem boşuyacak bırakcak diyorsunuz o zaman yapmamyın yapmammaya çalışın...
bunları yapıcakınız en baştan neden evlendiniz evlendiğinize göre bunlara göz yumduğunuz anlamına geliyor çünkü en başlarda yalanları olmuş aldatmalrı olmuş...bunları kabul ettiğinize göre şikâyetçi şüpheci de olmuyacaksınız.
KenDim cevabini bilseydim şu an bunlari yazmazim aşmak için kendime defalarca söz verdim ama başaramadim
SorUn zaten rutubetten nem kapip anlamlar çikarmak inan başka bir problem olsa anliycam kafayi yedim dicem ama yok degil .hal ve hareketler bana öyleymiş gibi görünüyor çok denedim ćok sordum ama hep sorgulayici tarzdaSuphe duydugun seyleri aciklamasini isteyebilirsin esinden.
Bunu yaparken o niye boyle su niye soyle diye hesap sorar gii degil de daha naif bir uslupla.
Sormayip kirdukca dehset verici senaryolar uretiyor cunku insan : )
Ayni hataya kisa sure once dusmusum
hic farkinda olmadsn esimin halini tavrini takip eder hale gelmistim.
En son bi gun msjlasirken seni seviyorum dedim.
Ondan cevap ben de sizi seviyorumdu. Kizimizi da kastetmisti.
Ama ben asmis vaziyette oldugumdan bu cumleyi de attim senaryonun icine : D
sonra bi aksam dokuldum. Adam sok sok sok oldu : D
benim senaryolarima hayret etti.
İste sizi sevdigimi soyledim bundan da nem kapacagini bilemedim falan
bi guzel acikladi benim yanlis anlamalarimi
Ben de oyle kin gidecek kadar kuvvetli hafizaya sahip degilim aslinda,
istelik kiskanmam da hic yoktur.
Ama o yasadigim kiskanclik degildi
bariz adama sormadan direk kafamda kurup, onun benden vazgectigine inanmistim.
Bu kadar ugrasacagima dirdir edeymisim daha mi iyitmis bastan ne : D
EŞim bunu kabul etmez çünkü bende bir sıkıntı yok diyorInsanin icinde bir kere guven kirilmasi oldugunda tekrar guvenmek soylediklerine inanmak zor.fakat suphelerinizi ispatlicak herhangi bir deliliniz yok.bu sizin icinizde engel olamadiginiz bir kuruntuda olabilir sadece.tek basiniza doktara gitmek yerine bir kerede evlilik danismaniza gitmenizi öneririm.
Bu duruma tek başima gelmedim ama esimde evlilikte en önemli şeyin güven oldugunu bunun sevgiden daha önemli oldugunu söylüyor.Güven birkere kirilinca böyle oluyor iste. Aldatilmissiniz, yalanlarini yakalamissiniz ve bunlara ragmen evlenmissiniz. Hata burda, güvensizlik üzerine yuva kurulurmu?
Eger gecmisi gecmisde birakmak bu evliligi kurtarmaksa niyetiniz, gecmise bir sünger cekip güvenmeye calisacaksiniz esinize. Piskolojik yardimda muhakkak alin. Güvensizlik ve kusku insani cok yipratir cünkü..
EŞim bunu kabul etmez çünkü bende bir sıkıntı yok diyor
Yanliş anlamişsiniz hasta falan degilim psikologlada konuştuk bunu aşamiyorum sadece bende bitecek ama çogu kisiye önemsiz gelebilecek şeylere ben gülüp gecemiyorumİşte güvenini kaybedince herseyini kaybediyorsun iste. Fark eder insan ciddi anlamda diye düsünüyorum... hastayım diyorsun iyice tedavi ol sonra ölç tart..
Bu duruma tek başima gelmedim ama esimde evlilikte en önemli şeyin güven oldugunu bunun sevgiden daha önemli oldugunu söylüyor.
Buna benzer bir durumu aşan varsa nasil basardiniz yardimci olun psikolog ne yapiyorki söyledikleri hep ayni doktora gitsen antidepresan verip gönderiyor kendim aşmaliyim ama nasilpsikoloğa git kendi kendini tedavi etmeyi dene ne diyebilirm ki...
Eşimle tanıştık flört dönemimiz bir ayrıl bir barış geçti.o süreçte yılbaşında saat tam onikide birisi aradı kim diye sordum söylemedi gıcıklığina aramıştir dedi ogün bugündür ben ona bir daha güvenemedim bir kaç kez yalanınıda yakaladım o zaman yalanını yakalamak için bir çabam yoktu şimdi ise hiç güvenemiyorum sürekli yalan söylediğini beni aldattığını düşünüyorum ama her seferinde elde var sıfır.çikma sürecinde beni aldatmış karşi taraf söyledi bir şekilde yemin etti barıştık sonrada evlendik evlenmemi gerektirecek hiç bir sebep zorunluluk yoktu bunlari bile bile nasil affettiğimi hiç sormayin bende bilmiyorum evlendikten sonrasi tabiki güzel zamanlarimizda çok oldu ama güvenemediğim için herşey iki tarafli zehir oldu.şimdiyse eşim bana güvenmiyorsun sevmiyorsun senin tek yaptiğin anlamsizca kiskanmak ispatladiğin hiçbirşey yok çünkü ben hiç bişe yapmıyorum diyor defalarca şans verdi atlayayim diye psikologada gittim psikiyatristede bu bende bitiyor tek sorun bu her hareketinden anlamlar çıkarıyorum başka hiç bi sorun yok ne ailevi ne başka bişey eşimi seviyorum ama korktukca aldatilmaktan kin duyuyor sevgimi gösteremiyorum sürekli suçluyorum böyle giderse beni bırakacak yuvamiz yikilacak.benim yaşadiklarima benzer şeyler yaşayan varmidir paylaşirmisiniz
O zaman once esinle konus.SorUn zaten rutubetten nem kapip anlamlar çikarmak inan başka bir problem olsa anliycam kafayi yedim dicem ama yok degil .hal ve hareketler bana öyleymiş gibi görünüyor çok denedim ćok sordum ama hep sorgulayici tarzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?