Inan bunu çok denedim ne kendime verdiğim sözleri nede ona verdiklerimi tutamamadim sirf bu icimdeki kuruntular yüzünden icimde tutamiyorum ki zaten en ufak seyde soruyorum yoksa kalbim parçalanacakmiş gibi oluyor sıkıntidanO zaman once esinle konus.
Ben bugunden itibaren karar aldim
Aklima takilan bi mevzuyu direk sana soracagim.
Kendini didikleniyormus gibi hissetme lutfen.
Bunu tamamen beynimi suaturmak, kafamda kurmamak icin yapiyorum.
Sen de bana yardimci ol falan gibi duygusal bir konusma..
Bence samimiyetini ve onun yardimina ihtiyac duydugunu hissettirirsen
buyuk yol alirsiniz.
Yaşadıklarının çok benzerlerini yaşadım. Ayrılma eşiğine de geldik. Ne zaman ben bu yersiz kıskançlığı bitirdim ilişkimiz düzeldi. Erkekleri evlilikte pervasız yapan vazgeçilemeyecek olmalarını sanması. Bunu da kıskanarak biz yapıyoruz. Sanıyorlar ki onlarsız dünyamız yok. Gerçekten bir ara kendimi bu hafiyeciliğe o kadar kaptırmıştım ki aldatılma senaryoları beni daha çıkmaza soktu. Ama onsuz bir dünyam var. Yaparsa kendine yapar ben ne kadar kaybedersem o da o kadar kaybeder bunu anladığum zaman üstüne titremeyi bıraktım. Keşke en baştan böyle yapsaymışım. Ben de güvenmiyorum eşime. Kendime de güvenmiyorum ama. Herşey bitebilir. Onun senden vazgeçebileceği gibi senin de ondan vazgeçebileceğini hissettir eşine. Çalışıyor musun, kaç yaşındasın?
Hmm..Inan bunu çok denedim ne kendime verdiğim sözleri nede ona verdiklerimi tutamamadim sirf bu icimdeki kuruntular yüzünden icimde tutamiyorum ki zaten en ufak seyde soruyorum yoksa kalbim parçalanacakmiş gibi oluyor sıkıntidan
Canımsın. Çok benzer yaşadıklarımız. Sadece yavaş yavaş alıştıracaksın kendini. Eşinden ayrıl demiyorum, sadece sakin davran. Oyalan. Nette vakit geçir işte mesaiye kal. Benim de arkadaşım yoktu kendimi çok soyutlamıştım insanlardan. Şimdi çevremdekilere daha fazla ayırmaya çalışıyorum. Eşime karışmıyorum, oturup sorunlarımızı konuştuk. Onu yalancılıkla suçlarken aslında onu benim sürüklediğimi anladık. O da bana daha anlayışlı daha ilgili olmaya başladı vs... sadece sabırÇalisiyorum 28 yaşindayim ama hem onu sevip hem nasil onsuz bir hayat düzeni kurucam aslinda evden bile cikarken korkuyorum sanki ben evde olunca bu korkumdan emin olacakmişim gibi hic bir aktivitem yok ve ben aslinda baskici bir ailede büyüdüm babamda beni sürekli sorgulardi ve kaçip kurtulmak isterdim eminim eşimde kacip kurtulmak istiyodur
Face kullanmiyoruzKıskançlıklarda sorun genelde kıskanan kişiden kaynaklanıyor kişinin fikri neyse zikride odur misali
siz karşı cinse o gözle bakıyorsanız eyvah benim kocamda böyle düşünüyorsa fikrine kapılıp kıskanırsınız
örnek siz eski sevgilinizin face ine bakıyorsunuz size normal gelebiliyor ama eşinizin bakması sizi çileden çıkartabilir
flört döneminde böyle bişey olduysa evlendikten sonrasına bakın derim
ayrıca öz güven eksikliğide kıskançlık nedenidir sizi kastederek yazmadım kıskançlık nedenleri geneldi yazdıklarım
Ćok sagol içimi rahatlattin gerçekten sabah uyandigimda cok mutlu olmak istiyorum bunlari birdaha hhiçdüşünmemek eşimi kaybedersemde çok üzülürüm çünkü düşünüp kurduklarimin bir ispati olmadigi sürece benim yüzümden bitmiş olacak ve Ömür boyu vicdan azabiCanımsın. Çok benzer yaşadıklarımız. Sadece yavaş yavaş alıştıracaksın kendini. Eşinden ayrıl demiyorum, sadece sakin davran. Oyalan. Nette vakit geçir işte mesaiye kal. Benim de arkadaşım yoktu kendimi çok soyutlamıştım insanlardan. Şimdi çevremdekilere daha fazla ayırmaya çalışıyorum. Eşime karışmıyorum, oturup sorunlarımızı konuştuk. Onu yalancılıkla suçlarken aslında onu benim sürüklediğimi anladık. O da bana daha anlayışlı daha ilgili olmaya başladı vs... sadece sabır
Ama o sabah hangi sabah bilmiyorumFace kullanmiyoruz
Ćok sagol içimi rahatlattin gerçekten sabah uyandigimda cok mutlu olmak istiyorum bunlari birdaha hhiçdüşünmemek eşimi kaybedersemde çok üzülürüm çünkü düşünüp kurduklarimin bir ispati olmadigi sürece benim yüzümden bitmiş olacak ve Ömür boyu vicdan azabi
Face kullanmiyoruz
Ćok sagol içimi rahatlattin gerçekten sabah uyandigimda cok mutlu olmak istiyorum bunlari birdaha hhiçdüşünmemek eşimi kaybedersemde çok üzülürüm çünkü düşünüp kurduklarimin bir ispati olmadigi sürece benim yüzümden bitmiş olacak ve Ömür boyu vicdan azabi
Face kullanmiyoruz
Nasıl yaptım bilmiyorum demişsiniz ama siz en başında hatayı yapmışsınız zaten, sizi aldatmış bir adam ile evlenerek.. Şuan yaşadıklarınız da o adam ile birlikteliğinizin olağan sonuçları. Zaten böyle olacağı belliymiş başından, bir daha aldatmaz mı sanıyordunuz ? İspatın yok lafı da benim için çoğu şeyin ispatıdır aslına bakarsanız. Bu evlilik devam ettikçe aynı şeyleri hergün ve hergün yaşayacaksınız. O adam değişmez, değişir diye bekliyorsanız hala diyecek sözüm yok, en başındada değişir diye evlenmiştiniz unutmayın. 2 seçeğiniz var; ya boşanacaksınız, ya daha relax bir kadın olup bu şekilde bu birlikteliğe devam edeceksiniz. Aksi o adamla mümkün değil, ne yazıkkiEşimle tanıştık flört dönemimiz bir ayrıl bir barış geçti.o süreçte yılbaşında saat tam onikide birisi aradı kim diye sordum söylemedi gıcıklığina aramıştir dedi ogün bugündür ben ona bir daha güvenemedim bir kaç kez yalanınıda yakaladım o zaman yalanını yakalamak için bir çabam yoktu şimdi ise hiç güvenemiyorum sürekli yalan söylediğini beni aldattığını düşünüyorum ama her seferinde elde var sıfır.çikma sürecinde beni aldatmış karşi taraf söyledi bir şekilde yemin etti barıştık sonrada evlendik evlenmemi gerektirecek hiç bir sebep zorunluluk yoktu bunlari bile bile nasil affettiğimi hiç sormayin bende bilmiyorum evlendikten sonrasi tabiki güzel zamanlarimizda çok oldu ama güvenemediğim için herşey iki tarafli zehir oldu.şimdiyse eşim bana güvenmiyorsun sevmiyorsun senin tek yaptiğin anlamsizca kiskanmak ispatladiğin hiçbirşey yok çünkü ben hiç bişe yapmıyorum diyor defalarca şans verdi atlayayim diye psikologada gittim psikiyatristede bu bende bitiyor tek sorun bu her hareketinden anlamlar çıkarıyorum başka hiç bi sorun yok ne ailevi ne başka bişey eşimi seviyorum ama korktukca aldatilmaktan kin duyuyor sevgimi gösteremiyorum sürekli suçluyorum böyle giderse beni bırakacak yuvamiz yikilacak.benim yaşadiklarima benzer şeyler yaşayan varmidir paylaşirmisiniz
Telefon çalmasi degil olay dikkatli okumamişsiniz yada Yanlis anlamissiniz telefon calinca basladi icimde bir süphe ve arayan bayandi ayrica benden saklamaya çalişti.sonra aldattigi cikti ortaya ama tabi bu arada on kere ayril bariş oldu.nasil affettiğimi bende bilmiyorum gercekten bilmiyorum ama kim ne dese hakli tabi sonucta affeden barisan benim sorun zaten aldatip aldatmamasi degil artik sorun benim iç huzurum cok dua ediyorum allahim ne olur öyle birşey varsa daha önce oldugu gibi karsima cikar diye.belki gercekten sözunde durmus olabilir belkide bilmedigim cok sey var ama su an için biterse onun hiç bir sucu olmamis olacak ortada kanitlanan birsey olmayinca benim hissettiklerim havada kaliyor suclu ben olcam ve gercekten sucsuzsa üzülürüm ne olursa olsun sevmeseydim hic evlenmezdim ama tabiki birgün böyle birseyle karsilasirsam bir dakika durmamGüven sarsilinca böyle oluyor , ama kimse sana zorla affet evlen demedi.
Madem affetin evlendin ozaman suan boyle bisey yapman gereksiz...
Ki esin seni aldstmiyor sen bosuna huzurunu kaciriyosun , bir kere telefon calmasiyla aldatilmis olmuyosun...
Ve en iyi cevabida sen vermissin kendine, böyle giderse bosu bosuna esin seni bosayacak...
Nasıl yaptım bilmiyorum demişsiniz ama siz en başında hatayı yapmışsınız zaten, sizi aldatmış bir adam ile evlenerek.. Şuan yaşadıklarınız da o adam ile birlikteliğinizin olağan sonuçları. Zaten böyle olacağı belliymiş başından, bir daha aldatmaz mı sanıyordunuz ? İspatın yok lafı da benim için çoğu şeyin ispatıdır aslına bakarsanız. Bu evlilik devam ettikçe aynı şeyleri hergün ve hergün yaşayacaksınız. O adam değişmez, değişir diye bekliyorsanız hala diyecek sözüm yok, en başındada değişir diye evlenmiştiniz unutmayın. 2 seçeğiniz var; ya boşanacaksınız, ya daha relax bir kadın olup bu şekilde bu birlikteliğe devam edeceksiniz. Aksi o adamla mümkün değil, ne yazıkki
Ispatin yok derken ben her hareketini birşeye yorup sürekli soru soruyorum oda bunaliyor dedigi yani evlendik evleneli bir yanlişimla karsilaştinmi yok o zaman yapmadigi şeyler icin insanlari suçlama bir kanitin olur anlarim ama benim gizlim saklim yok diyor.sıkıntı şurda çikarkende yapmadigina dair o kadar kendinden emin konuşuyorduki asla anlayamazdim birsekilde karşima çikmasa şu an dogruyu bile söylese yalan söylerkenki halinden hiç farki yoK oyüzden okadar aradayimki a artik sooruda soramiyorum cünkü son şans dedi böyle yürümez anladimki güven sevgiden daha önemliymiş dediNasıl yaptım bilmiyorum demişsiniz ama siz en başında hatayı yapmışsınız zaten, sizi aldatmış bir adam ile evlenerek.. Şuan yaşadıklarınız da o adam ile birlikteliğinizin olağan sonuçları. Zaten böyle olacağı belliymiş başından, bir daha aldatmaz mı sanıyordunuz ? İspatın yok lafı da benim için çoğu şeyin ispatıdır aslına bakarsanız. Bu evlilik devam ettikçe aynı şeyleri hergün ve hergün yaşayacaksınız. O adam değişmez, değişir diye bekliyorsanız hala diyecek sözüm yok, en başındada değişir diye evlenmiştiniz unutmayın. 2 seçeğiniz var; ya boşanacaksınız, ya daha relax bir kadın olup bu şekilde bu birlikteliğe devam edeceksiniz. Aksi o adamla mümkün değil, ne yazıkki
Güven sarsilinca böyle oluyor , ama kimse sana zorla affet evlen demedi.
Madem affetin evlendin ozaman suan boyle bisey yapman gereksiz...
Ki esin seni aldstmiyor sen bosuna huzurunu kaciriyosun , bir kere telefon calmasiyla aldatilmis olmuyosun...
Ve en iyi cevabida sen vermissin kendine, böyle giderse bosu bosuna esin seni bosayacak...
Eşinin suçu yokki kadının düşüncesizliği kapıdan da imzalatıp gidebilirdi ayrıca siz de imzalayabilirdiniz illa eşinizin imzalaması gerekmez ki siz de imza atabilirdiniz sonuçta o evde sizde yaşıyorsunuz,bizde sitede oturuyoruz zaman zaman imzalanması gereken evraklar oluyor,yönetim kapıdan imzalatıyor kim evdeyse o imzalıyor içeriye geçmiyorlar bile.Kizlar bir akil verin cildircam bu sefer.biraz önce kapi çaldi actim oturdugumuz sitenin güvenligi.esinden ayrilmis genc bir bayan iyiaksamlar esin evdemi dedi bi dakka dedim müsaitmisiniz dedi cevap vermedim çünkü müsait degildik imza atilacalmis esimi cagirmak icin arkami döndüm bir baktim arkamda iceri girmis esimin oturdugu odaya daldi imza varda bilmem nede bende cok yorgundum yemek yedik mutfagi daha toparlamamistim esim mutfaga girdi kagidi imzalamak icin buda arkasindan kagit kalmamisti sana ayirdim falan diyo belki abartilacak bise yok ama bende peslerinden gitmedim iceri oturdum sinirden duman cikiyo tabi benden sonra bu gitti ben bir sinirle yatak odasina gectim esim agladigimi görmesin diye esim geldi ne oldu falan dedi bende kesin bi tavirla ben onu iceriye buyur ettimmi nasil elini koluni sallayarak iceri giriyo dedim ki kapidan imzalatip gidebilir sonucta bayan ben evde olmayabilirdimde.demekki ben yokken gelse iceri girecek dedim senle nasil senli benli konusabiliyo kimki o dedim ki biz buraya tasinali bi iki ay oldu.sanki daha önce girmis gibi rahat tavirlari dedim tabi orda koptuk agir oldu ama cok sinirlendim herkesle konusabiliyomu senli benli dedim.esimde her zamanki gibi beni sucluyosun dedi yine suclu ben oldum dedi lanet olsun böyle evlilige dedi eve gelmek istemiyorum kendimi disarlara atcam dedi.allahim beni neyle siniyosun dedi.gitti benim basima hep bu tarz şeyler geliyo ben nerde yanlis yyapiyorum böyle olaylari çekiyorum ben.
Iste olayin sizin dediginiz gibi olmasi gerekirken neden böyle rahatca kendi eviymis gibi girdi bu kadin vede imzalatacagi kagitta aidat fiyatlari artiyormuş buna tepki okarak topladiklari bir imza resmi bisey bile degilEşinin suçu yokki kadının düşüncesizliği kapıdan da imzalatıp gidebilirdi ayrıca siz de imzalayabilirdiniz illa eşinizin imzalaması gerekmez ki siz de imza atabilirdiniz sonuçta o evde sizde yaşıyorsunuz,bizde sitede oturuyoruz zaman zaman imzalanması gereken evraklar oluyor,yönetim kapıdan imzalatıyor kim evdeyse o imzalıyor içeriye geçmiyorlar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?