ne yapsam bilmiyorum

Inan bunu çok denedim ne kendime verdiğim sözleri nede ona verdiklerimi tutamamadim sirf bu icimdeki kuruntular yüzünden icimde tutamiyorum ki zaten en ufak seyde soruyorum yoksa kalbim parçalanacakmiş gibi oluyor sıkıntidan

Çalisiyorum 28 yaşindayim ama hem onu sevip hem nasil onsuz bir hayat düzeni kurucam aslinda evden bile cikarken korkuyorum sanki ben evde olunca bu korkumdan emin olacakmişim gibi hic bir aktivitem yok ve ben aslinda baskici bir ailede büyüdüm babamda beni sürekli sorgulardi ve kaçip kurtulmak isterdim eminim eşimde kacip kurtulmak istiyodur

Hmm..
Geriye tam tersini tavsiye etmek kaliyor bana : )
sormamaya calis
Yani bir kota koy kendine
atiyorum ilk basta bugun kafama takilanlari sormayacagim arkadas de.
Beynine inat, ustune gitme sorma.
Bu zamani bir haftaya bir kac haftaya bir aya falan cikarmaya calis.
Zaten bunlarla ugrasirken konudan uzaklasirsin : D
ve en onemlisi adami kafaya takip kuracak kadar bos zaman birakmak kendine.
Pasta borek isi olabilir
temzlik isi olabilir
komsulari arkadaslari eve toplayip kop kop yapmak olabilir.
puzzle olabilir
dikis nakis
artik hangisi uyarsa..
Aksama adama soru yagmuru yapmak yerine sabah yaptigin etkinlikleri anlatirsin kafan dagilir : D

Canımsın. Çok benzer yaşadıklarımız. Sadece yavaş yavaş alıştıracaksın kendini. Eşinden ayrıl demiyorum, sadece sakin davran. Oyalan. Nette vakit geçir işte mesaiye kal. Benim de arkadaşım yoktu kendimi çok soyutlamıştım insanlardan. Şimdi çevremdekilere daha fazla ayırmaya çalışıyorum. Eşime karışmıyorum, oturup sorunlarımızı konuştuk. Onu yalancılıkla suçlarken aslında onu benim sürüklediğimi anladık. O da bana daha anlayışlı daha ilgili olmaya başladı vs... sadece sabır

Face kullanmiyoruz
Ćok sagol içimi rahatlattin gerçekten sabah uyandigimda cok mutlu olmak istiyorum bunlari birdaha hhiçdüşünmemek eşimi kaybedersemde çok üzülürüm çünkü düşünüp kurduklarimin bir ispati olmadigi sürece benim yüzümden bitmiş olacak ve Ömür boyu vicdan azabi

Ama o sabah hangi sabah bilmiyorum

Ben kullanıyorsanız diye demedim örnek verdim
kişi kendinden bilir işi siz art niyetle karşı tarafa bakıyorsanız eşinizinde bu şekilde baktığını düşünüp kısançlık krizlerine girersiniz yada kendinize olan güveniniz yoktur o zamanda muhtemel ben olabilecek sebepleri söylyorum

Şimdi uyku vaktim:) özelden yazarsan müsait olduğumda dertleşiriz. Çok benzer yaşadıklarımız.

Yeni konu nasil açiyoruz yardimvi olurmusunuz arkadaşlar bir türlü bulamadim

Güven sarsilinca böyle oluyor , ama kimse sana zorla affet evlen demedi.

Madem affetin evlendin ozaman suan boyle bisey yapman gereksiz...
Ki esin seni aldstmiyor sen bosuna huzurunu kaciriyosun , bir kere telefon calmasiyla aldatilmis olmuyosun...

Ve en iyi cevabida sen vermissin kendine, böyle giderse bosu bosuna esin seni bosayacak...

Nasıl yaptım bilmiyorum demişsiniz ama siz en başında hatayı yapmışsınız zaten, sizi aldatmış bir adam ile evlenerek.. Şuan yaşadıklarınız da o adam ile birlikteliğinizin olağan sonuçları. Zaten böyle olacağı belliymiş başından, bir daha aldatmaz mı sanıyordunuz ? İspatın yok lafı da benim için çoğu şeyin ispatıdır aslına bakarsanız. Bu evlilik devam ettikçe aynı şeyleri hergün ve hergün yaşayacaksınız. O adam değişmez, değişir diye bekliyorsanız hala diyecek sözüm yok, en başındada değişir diye evlenmiştiniz unutmayın. 2 seçeğiniz var; ya boşanacaksınız, ya daha relax bir kadın olup bu şekilde bu birlikteliğe devam edeceksiniz. Aksi o adamla mümkün değil, ne yazıkki

Senin gibi olan varmı . VAR ben!
Cok seviyorum beni sevdiğinide biliyorum gel görki güven sıfır .
Aslına bakarsan ÇOK ŞÜKÜR bi aldatma vs olmadı ama
GÜVEN TEK KULLANIMLIK . kırılmıdı telafisi yok .
Bizimde henüz bi resmiyet yok . yarın bigün evlilik olursa korkuyorum ya mutsuz olursam bu yüzden

Telefon çalmasi degil olay dikkatli okumamişsiniz yada Yanlis anlamissiniz telefon calinca basladi icimde bir süphe ve arayan bayandi ayrica benden saklamaya çalişti.sonra aldattigi cikti ortaya ama tabi bu arada on kere ayril bariş oldu.nasil affettiğimi bende bilmiyorum gercekten bilmiyorum ama kim ne dese hakli tabi sonucta affeden barisan benim sorun zaten aldatip aldatmamasi degil artik sorun benim iç huzurum cok dua ediyorum allahim ne olur öyle birşey varsa daha önce oldugu gibi karsima cikar diye.belki gercekten sözunde durmus olabilir belkide bilmedigim cok sey var ama su an için biterse onun hiç bir sucu olmamis olacak ortada kanitlanan birsey olmayinca benim hissettiklerim havada kaliyor suclu ben olcam ve gercekten sucsuzsa üzülürüm ne olursa olsun sevmeseydim hic evlenmezdim ama tabiki birgün böyle birseyle karsilasirsam bir dakika durmam
Ispatin yok derken ben her hareketini birşeye yorup sürekli soru soruyorum oda bunaliyor dedigi yani evlendik evleneli bir yanlişimla karsilaştinmi yok o zaman yapmadigi şeyler icin insanlari suçlama bir kanitin olur anlarim ama benim gizlim saklim yok diyor.sıkıntı şurda çikarkende yapmadigina dair o kadar kendinden emin konuşuyorduki asla anlayamazdim birsekilde karşima çikmasa şu an dogruyu bile söylese yalan söylerkenki halinden hiç farki yoK oyüzden okadar aradayimki a artik sooruda soramiyorum cünkü son şans dedi böyle yürümez anladimki güven sevgiden daha önemliymiş dedi

Kizlar bir akil verin cildircam bu sefer.biraz önce kapi çaldi actim oturdugumuz sitenin güvenligi.esinden ayrilmis genc bir bayan iyiaksamlar esin evdemi dedi bi dakka dedim müsaitmisiniz dedi cevap vermedim çünkü müsait degildik imza atilacalmis esimi cagirmak icin arkami döndüm bir baktim arkamda iceri girmis esimin oturdugu odaya daldi imza varda bilmem nede bende cok yorgundum yemek yedik mutfagi daha toparlamamistim esim mutfaga girdi kagidi imzalamak icin buda arkasindan kagit kalmamisti sana ayirdim falan diyo belki abartilacak bise yok ama bende peslerinden gitmedim iceri oturdum sinirden duman cikiyo tabi benden sonra bu gitti ben bir sinirle yatak odasina gectim esim agladigimi görmesin diye esim geldi ne oldu falan dedi bende kesin bi tavirla ben onu iceriye buyur ettimmi nasil elini koluni sallayarak iceri giriyo dedim ki kapidan imzalatip gidebilir sonucta bayan ben evde olmayabilirdimde.demekki ben yokken gelse iceri girecek dedim senle nasil senli benli konusabiliyo kimki o dedim ki biz buraya tasinali bi iki ay oldu.sanki daha önce girmis gibi rahat tavirlari dedim tabi orda koptuk agir oldu ama cok sinirlendim herkesle konusabiliyomu senli benli dedim.esimde her zamanki gibi beni sucluyosun dedi yine suclu ben oldum dedi lanet olsun böyle evlilige dedi eve gelmek istemiyorum kendimi disarlara atcam dedi.allahim beni neyle siniyosun dedi.gitti benim basima hep bu tarz şeyler geliyo ben nerde yanlis yyapiyorum böyle olaylari çekiyorum ben.

Bide tabi bu kadinin benim ilk kiskanclik alanima girmesi soyle tasinacaz ev bakiyoruz bu evi gözümüze kestirdik.ben hamileyim kürtaj oldum hemen o gün şehir dişina tasinacagimiz icin mecbur ev bakmak zorundaydik ben arabanin icindeyim esim güvenlikle konusuyo ama klübenin icinde ben görmüyorum bunlar baya bi muhabbet etti daha önce erkek güvenlik vardi hic aklima gelmedi ama onla hic muhabbet etmemisti.arabanin ici cok sicakti hafif kapiyi araladim bayan sesi sasirdim iki dakkada akraba muhabbetine girildi öyle birsey yok evi alacagimiz adama bu kadin sanki on yildir taniyoruz ya indirim yaptirdi akrabam diye sözde esimide ilk defa görüyor.bende sinir oldum bunlar adamla bankaya falan gitti ben halim yok yeni kürtaj oldum ya bahcesinde bekledim sitenin bu kadin geldi canim eşinin adi neydi diyo duymazliktan geldim bidaha sordu söyledim aaa benim eski eşimin adindan dedi.o gün iki dakikadaki o samimiyetten çok rahatsiz oldum o evi aldirmak istemedim hatta bu olaydan önce evi ben aldirmak istedigim sonra vazgecmek istedim diye cok gerildik eşimin ailesine bile yansidi bu olay ama herseyde oldugu gibi biraz önceki olaydada eşim beni suçluyosun diyo benim yerimde olsaniz ne yapardiniz

Eşinin suçu yokki kadının düşüncesizliği kapıdan da imzalatıp gidebilirdi ayrıca siz de imzalayabilirdiniz illa eşinizin imzalaması gerekmez ki siz de imza atabilirdiniz sonuçta o evde sizde yaşıyorsunuz,bizde sitede oturuyoruz zaman zaman imzalanması gereken evraklar oluyor,yönetim kapıdan imzalatıyor kim evdeyse o imzalıyor içeriye geçmiyorlar bile.

Sizi aldatan birine bundan sonra zaten guvenemezsiniz bence daha da zorlamayin, ya ikinizde boyle yasamaya alisin ya da ayrilin...

Iste olayin sizin dediginiz gibi olmasi gerekirken neden böyle rahatca kendi eviymis gibi girdi bu kadin vede imzalatacagi kagitta aidat fiyatlari artiyormuş buna tepki okarak topladiklari bir imza resmi bisey bile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…