Bu atama olmazsa diğeri kesin olacak çünkü kendi bölümünde ilk 20ye düşüyor. Ama kışın bu soğuğunda her sabah 6da 2km yolu yarım saat nasıl yürürüm bi 6 ay daha bilmiyorum.
Onca zaman dişinizi sıkmışsınız bence dayanmalısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu atama olmazsa diğeri kesin olacak çünkü kendi bölümünde ilk 20ye düşüyor. Ama kışın bu soğuğunda her sabah 6da 2km yolu yarım saat nasıl yürürüm bi 6 ay daha bilmiyorum.
İş bulmak o kadar kolay değil maalesef, var olan işimden ufak tefek sorunlar için ayrılamam.
Bence siz de sorun etmeyin, o 2 kilometrelik mesafeyi minibüs veya otobüsle atlatabilirsiniz.
Benim kız kardeşimin okul servisi de eve 2 km uzaktan alıyor, oraya kadar otobüse biniyor.
6 ay daha sabredin madem, eğer o zaman da istediğiniz olmazsa başka bir konu açarsınız, oradan fikir yürütürüz.Otobüs ya da minibüs olsa zaten binerim. O da yok. Eşimde bırakamıyor beni çünkü çocuğum ben çıktıktan bir saat sonra uyanıyo. Onu evde bırakamayız. Zaten erken kalkıyo bu soğukta 1 saat daha erken kaldıramayız. Zaten çocuğumu da bu servisle gitmek yüzünden sabahları artık ben hazırlayamıyorum her sabah babası altını açıp giydirip ilaçlarını verip okula bırakıyo. Her sabah baba annem nerde diye beni soruyomuş. Bi aynı apartmanda oturmak için çektiğim bu eziyet reva mı?
hayır kreşe gidiyo. Ama servis ve yol yürümek zorunda olduğum için ben evden 1 saat daha erken çıkmak zorunda kalıyorum. Bu nedenle kreşe de babası hazırlamak zorunda kalıyo.Taşının tabiki de.
Çocuğa babası mı bakıyor?
eşiniz de çalışıyor mu bilmiyorum ama kiraya çıkarsanız maddi olarak çok fazla sıkıntınız olacağını düşünmüyorum. özellikle çocuğunuza ayıracağınız daha çok vaktiniz olur. eşinizi ikna edin bence...
bende her gün yol gidiyorum... çocuğum olmadı halde bazen çok bitkin oluyorum... çocuk olsaydı yakında olmayı tercih ederdim.
6 ay kısa bir zaman değil sabrın sonuna gelmişseniz. Bundan sonrası bir ayda olsa zor gelir size.
Eşinizi ikna edin, 6 ay için beklemeye depmez. Çocugunuza kim bakacak taşınırsanız?
Ne yalan söyliyim ben de sıkıntınızın normalin çok üstünde olduğunu düşünmüyorum.
Yani yürümek, evden erken çıkmak, trafik, soğukta üşüme totonun donması hepimizin, istanbul şartlarında çalışmak için çabalayan her bireyin çektiği sıkıntılar.
Ben de çok erken çıkıyorum evden, babası giydiriyor çocuğumu (bezini düzgün bağlayamıyor bi türlü her yeri çiş oluyor çocuğun :) )ve trafiğe takılmamak için yürümeyi tercih ediyorum belli bi noktaya kadar.
Bence siz trafik falandan ziyade kv ile aynı yerde oturduğunuz için çok sıkılmışsınız, eşiniz sırf ailesinin yanında olacak diye reva mı çektiğim çile? gözüyle bakıyorsunuz.Bu açıdan bakarsak haklısınızda.
6 ay çok ciddi bi süreç "ne kaldı ki şunun şurasında" cümlesi çok hafif kalır.Hele ki atanma garanti değilse.
evet taşınmak çok zor ama sizin durumunuzda en mantıklısı.
Bu arada çocuğunuzun okulu da değişecek bunu da göze almalısınız.
Evet hayat standartlarımız oldukça farklı (maddi anlamda) ben çalışmak ZORUNDA kalan bi anneyim.Sosyal statümün hiç bir önemi yok, evime girebilecek 3 kuruşun hesabını yapmak zorunda olduğum bi dönemden geçiyorum uzun zamandır.Kariyer denen saçmalık umrumda değil, okuduğum bölümün çok daha dışında bi iş yapıyorum çünkü ancak bebeğimin ihtiyaçlarını bu şekilde karşılayabiliyorum.
Siz de durumlar bu kadar farklıyken, diğer bi deyişle hobi ya da kariyer için çekiyorsanız bu kadar çileyi şikayet etmeniz çok çok normal.İşin içinde zorunluluk olsaydı o kadar içinizden isyan ederdiniz ki çığlıklarınızı siz bile duyamazdınız :)
Anladığım kadarıyla eşiniz çok anlayışsız biri değil, rahatlıkla ikna edip evinizi taşıyabilirsiniz.
Ben her gün kağıthaneden ataşehire gidiyorum ve her gün yaşanmaz bu şehirde cümlesini kuruyorum
Dediğim gibi çocuğunuzun okulunun değişmesi sorun olmayacaksa eşinizi dinlemeyin, taşının.
Tepki verdiğimi düşünmüyorum en azından amacım bu değildi.İşin içinde maddi anlamda zorluk bile olsa çileyi çekenin ben ve çocuğum değil eşim olması gerekirdi diye düşünüyorum. Sizin bir bayan olarak ve aynı zorlukları çektiğiniz halde neden bu kadar tepki verdiğinizi anlamış değilim.
Tepki verdiğimi düşünmüyorum en azından amacım bu değildi.
Sadece istanbul şartlarında çalışan herkesin sizinle aynı sorunları yaşadığını ve yaşadıklarınızın çalışan biri için normal şeyler olduğunu dile getirdim.Sorunuzla alakalı fikri mi de belirttim.