• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam çok kararsızım.

İsteği geri çekmeli miyim?

• Çek

• Çekme

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

LeydiStark

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
700
1.050
313
Merhabalar,
Çok uzun süredir sosyal medyadan tanıdığım ama gerçekte yüzyüze gelmediğim ve tanımadığım(çünkü farklı şehirlerde yaşıyoruz) birine sonunda cesaretimi toplayarak instagramda takip isteği yolladım. Dün gece yolladım hâlen beklemede istek ne reddetmiş ne de kabul etti. Sizce isteği geri çekmeli miyim yoksa bırakayım kalsın mı? Kendisi beni tanımıyor ortak arkadaşlarımız da yok bu da bi etken olabilir tabiki ama ben sadece beğendim ve tanışmak istedim. Herhangi bir mesaj vs atmadım. Ne yapmalıyım?

Bilmem belli olmaz bir aşk hikayesi de doğabilir ama benim tercihim olmazdi. 😁

Ama ortak arkadas yok, hiç tanimiyorsunuz ayni sehirde bile degilsiniz nereden buldunuz bu kişiyi 🤔

Cevap vermissiniz okudum. Ok😁
Tamamen tesadüfen gördüm diyebilirim :) bilemedim isteği reddetse bende konuyu kapatıcaktım kendimce ama bekletiyor şuan bende karar veremedim

Normalde karşı cins olarak tanımadığım kimseye istek göndermiyorum kabul de etmiyorum gelenleri eğer yabancıysa. İlk kez birini beğendim takip isteği yolladım o yüzden pimpirikleniyorum :) Kendimi küçük düşürmüş olmadım dimi?

E belki sevgilisi var? :)
İnsanlar burnunun dibindeki kocalarına güvenemiyor sosyal medya üzerinden bu kadar pollyanna düşünmeniz komiğime gitti 😂

Ben 18 yasımdayken kesfetimde bir arkadasımın arkadaşına denk gelmiştim böyle… ama ne gelmek adam bildiğin taş oğlu taş, analar ne evlatlar doguruyor ve son olarak vay anasını avradını bi adam sjdkfkfk. Bi dur istek at di mi? Yoook. Mesaj attım hemen. Seni çok beğendim hadi tanışalım diye 🤣🤣🤣🤣 tanıstık ettik ama birbirimize uygun olmadıgımızdan arkadas kaldık. Şimdi olsa yapar mıydım galiba yapamazdım. Gençlik enerjisi aşırı başka. Diyeceğim o ki bence çek istese zaten kabul ederdi görmüş bilerek bekletiyor…. Roman yazmışım djdjkf

Ben 18 yasımdayken kesfetimde bir arkadasımın arkadaşına denk gelmiştim böyle… ama ne gelmek adam bildiğin taş oğlu taş, analar ne evlatlar doguruyor ve son olarak vay anasını avradını bi adam sjdkfkfk. Bi dur istek at di mi? Yoook. Mesaj attım hemen. Seni çok beğendim hadi tanışalım diye 🤣🤣🤣🤣 tanıstık ettik ama birbirimize uygun olmadıgımızdan arkadas kaldık. Şimdi olsa yapar mıydım galiba yapamazdım. Gençlik enerjisi aşırı başka. Diyeceğim o ki bence çek istese zaten kabul ederdi görmüş bilerek bekletiyor…. Roman yazmışım djdjkf
Mesaj atacak cesaretim yok açıkçası istekle kaldım :)

Ayrı şehirde yaşıyor ve hiç tanışmadıysanız nasıl tanıyorsunuz?
Ben oraya takıldım 🙄

Çekingen biri olmasanız çekmeyin derdim ama
Sanırım kabul ederse oturup mesaj bekleyeceksiniz
Boşa umutlanacaksınız filan
O yüzden bence geri çekin en iyisi

Ayrı şehirde yaşıyor ve hiç tanışmadıysanız nasıl tanıyorsunuz?
Ben oraya takıldım 🙄

Çekingen biri olmasanız çekmeyin derdim ama
Sanırım kabul ederse oturup mesaj bekleyeceksiniz
Boşa umutlanacaksınız filan
O yüzden bence geri çekin en iyisi
Twitter uzerinden gormustum yukarda anlatmistim onu yani kabul etse evet mesaj beklerim heralde atamam :)

Back
X