Ne yapsam da olmuyor ....

Yigitsmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
14
3
1
28
Arkadaşlar doktor kontrolunden de geçtim hiç bir hastalik yada sıkıntı yok bünyemde fakat ne yapsam da kilo alamıyorum. 23 yaşındayım 165 boyum kilom 46 :(en az 55 olmak istiyorum. Giydiğim kıyafetleri yakistirmiyorum bir oglum var birak anneyi ablası gibi bile zor duruyorum herhalde. Benim gibi olup çare bulan var mi yardımcı olun lütfen :(

Bu kadar moralini bozma bence. Sağlık sorunu yoksa eğer alırsın. Mutemelen çok yediğini sansan da az yiyorsundur.
Ben de uzun zamandır aynı kilodayım bana göre çok zayıf değilim ama hep çok zayıfsın ne güzel her istediğini yiyorsun ama kilo almıyorsun. Biz su içsel yarıyor diyorlar ama ben hiç inanmıyorum şu su mevzusuna. Bana bu şekilde diyen insanları gözlemlerim. Benim aç karnıma yediğimi onlar tok karnına yiyor maşallah. O yüzden eğer sağlık sorununa yoksa yiyip yiyip kilo almaman zor muhtemel az yiyorsun. Öğünlerin arttırmaya çalış.
Besleyici şeyler ye

Beş aydır aynı sorun var. 56 idim, benim standartım bu. Bir anda beş kilo verdim. Beş aydır eski kiloma dönebilmek için her gün yarımlar ekmekten üç adet tost yiyorum, meyveler, ara öğünler hariç(akşam normal yemek yiyorum, son part tostu yatarken:KK70:)

Gelebildiğim nokta 53,8. Tüm tahlillerim temiz çıktı. Bilemiyorum. Spora biraz daha ağırlık vereceğim. Yöntem varsa bana da söyleyin.

kilo almak için ne yapıyorsunuz?
Yemeklerimi 1 tabak olarak yiyorum doyup kalkiyorum. Abur cuburu cok tuketirim mesela yagli şeylere bayilirim hamur isi mantı vs . Mkarna hayatimda mutlaka vardı. Bu saydıkları normal hayatında yaptıklarım bugünden bugündensonra ekstra ne yapabililirim kilo almak için onu araştırıyorum acikcasi

Yemeklerimi 1 tabak olarak yiyorum doyup kalkiyorum. Abur cuburu cok tuketirim mesela yagli şeylere bayilirim hamur isi mantı vs . Mkarna hayatimda mutlaka vardı. Bu saydıkları normal hayatında yaptıklarım bugünden bugündensonra ekstra ne yapabililirim kilo almak için onu araştırıyorum acikcasi

dengeli kilo almak için aslında spor yapabilirsiniz. ben olsam bi diyetisyene giderdim. öyle her akşam makarna yiyeyim tarzı kilo alma girişimleri pek mantıklı değil.

Tabaktan tabağa da fark var ama. Mesela yağı biraz daha artırın yemekleri pişirirken. Bir parça tavuk yiyecekseniz onun yerine iki parça koyun. Kuruyemiş vs bol yiyin.

Aksamlari yatmadan önce ve sabahlari sicak sütün icine bal koyup icin
Ben seneler önce öyle kilo aldim

Arkadaşlar doktor kontrolunden de geçtim hiç bir hastalik yada sıkıntı yok bünyemde fakat ne yapsam da kilo alamıyorum. 23 yaşındayım 165 boyum kilom 46 :KK43:en az 55 olmak istiyorum. Giydiğim kıyafetleri yakistirmiyorum bir oglum var birak anneyi ablası gibi bile zor duruyorum herhalde. Benim gibi olup çare bulan var mi yardımcı olun lütfen :KK43:
saglikla kilo almanın yolu, Et sut tavuk tüketiminin artisi.

Yemek yemeyi :hamarat: yapmayı çok seven kilo kontrolü yapan biri olarak ayy çok şanslı bir hatun demedim desem yalan olur :) Kontrollerde mutlaka troid bezine bakılmıştır ama bakılmadıysa ona bi baktır canım hızlı çalışıyor olabilir..
Tahin pekmez kilo artırıyor diye biliyorum diyetisyenden fikir almayıda düşün

Neyi nasil yediginiz onemli
1 tabak demissiniz ama benim tabaga koydugum porsiyonlr 3 tabaga bedel

Oturup hergun az yagli sebze yiyosaniz kilo almassiniz hamiriside kimi kizartma yer kimi bol yagli ve miktarda onemli kucuk bi dilim borekten bisey olmaz

Tatli yiyo musunuz ? meyve mesela ? soyle bol yagli tereyagli pilav ?

Seker aliminiz yoksa butun gun bi tencere sebzede yeseniz kilo almassiniz

eşiniz sizi böyle seviyorsa, böyle devam edin. mesela bazı erkekler, hatta bir çok erkek ince belli hatun sever, 45 ila 55 kg arası.

Kilo almak için yağlı kızartmalar, bol şekerli hazir şeyler falan yiyip sağlığınızı bozmayin sakın. Kilo alirsiniz ama damarlarinizi tikarsiniz, şeker hastalığına zemin hazirlarsiniz. Doktora gidip tahlillerinizi yaptirin. Tiroite falan bakarlar. Diyetisyen istemiyorsaniz da proteini artirip spor yaparsiniz. Sağlıklı şekilde kas kitlenizi artirirsiniz.

Ne buluyorsanız yiyeceksiniz,gün boyu ağzınız boş durmayacak.
Ben de kilo almamak için ekstra caba sarfediyorum çünkü yemek yemek benim için kutsal bir eylem.

Öğün atlamayın, yemek yedikten en az 2 saat sonra ara öğününüz olsun mutlaka. Tok da hissetseniz zorla yiyin,meyve,bisküvi vs...

Gece de gerekirse 1de kalkip tost yiyip yatin.

Anlıyorum seni kilo alamamak da ayrı dert.bunu kilolu olanlar anlamaz.ben de yıllarca çok ugrastim ancak 2. Çocuktan sonra kaldı biraz .normal kiloya öyle ulaştım.yine de balık yağı içebilirsin bana sadece onun biraz faydası olmuştu.ama kapsül şeklinde değil şişede sıvı sekild3

Tam istediğim fizik
Ne güzel herşey olur

Keşke bende verebilsem
Benim kadar yesen alırsın

Diyetisyene gidebilirsin almak için
Benim bir arkadaşım da alamıyor

Sağlık sorunun yoksa gayet iyisin bence

Kilon 46 mı şükret bacım
Aynı boydayız hemen hemen,kilom 42 falan. Ne yaparsam yapayım olmuyor. Doktoe dedi ki şuanda kilo almak için yediğin hamur işi karbonhidrat tatlı hepsi sana ileride hastalık olarak dönücek fazla fazla alacaksın o kiloyu dedi.
Yapma bırak kilo almana gerek yok ki.
Sağlıklıysan bitti gitti.

Back
X