Ne yapsam düşünmekten ağlamaktan kafayı yiyecem?

tercihlerinizi yaşıyorsunuz, evlenmek istediniz evlendiniz. çocuk istediniz yaptınız yetmedi ki ikinciyi yaptınız. belli ki çok memnun kaldınız. paranız ve vaktiniz vardı. yaş kaç bilmiyorum ama bu hayatı siz seçmediniz mi ? herkes çalışsın herkes geç evlensin geç doğursun kimse ev hanımı olmasın vs kafasında değilim. ama kendi tercihlerini yaşayıp da ölmek isteyenle ilk defa karşılaşıyorum.
Kimse ben de dahil seçtği tercihin bu kadar zor olacağını bilemez ben de bilemedim eğer bilseydim ilk sezeryanda tüylerimi bağlatırdım çocugum büyüyünce de hayatımı yasardım.Kocam da basıma kakıyor senin çocugum böyle sen alıs buna diyor ölmekten baska çare var mı benim için her gün ağlamaktan helak oldum

Sanki başkasının çocuğunu size "kitlemişler".
Kararlarınız ve sonuçları bunlar
O çocuğa terbiye veren, yetiştiren de sizsiniz.
Çok mantıklı bulmadım sizi bir yandan atanayım diyorsunuz diğer yandan temizliğe gideyim. Önce ne istediğinize karar mı verseniz acaba?

Ne kadar kolay konuşmuşsun ben üstten ders alayım da anneme oyle esimle evlenmek istediğimi söylerim diye canımı dilime taktım baktım üstten ders alamıyorum baskı da var baktım nikah kıymadan olmayacak biz ayrılırız korkusuyla kaçtım 2.si herkes anında atanmıyor 10 sene atanamayan ögretmen çok benim arkadasım 5 sene sonra atandı ben 10 sene nişanlı mı bekleyecektım?
İki senelik okulda ne ustten dersi ? Okulu bitirip annene evlenmek istedigini soyleseydin mesala 2 sene çokmuydu ?😂 Okulu bitirip bir sene kpss denerdin olmazsa evlenirdin .veya okulu bitirip evlenip kpss kasardin . Durmadan cocuk yapmissin .
Okulu bitirip bir ise girip evlenirdin ama nerdeee 😂 evet gayet kolay konusuyorum .bu arada insanlar gercekten evlenmek icin ise gucu girmeyi bekliyor gayet normal ve dogal bir durum .Anormal durumda olan sensin .simdi yaptigin cocuktan bile yuk gibi bahsediyorsun .

tercihlerinizi yaşıyorsunuz, evlenmek istediniz evlendiniz. çocuk istediniz yaptınız yetmedi ki ikinciyi yaptınız. belli ki çok memnun kaldınız. paranız ve vaktiniz vardı. yaş kaç bilmiyorum ama bu hayatı siz seçmediniz mi ? herkes çalışsın herkes geç evlensin geç doğursun kimse ev hanımı olmasın vs kafasında değilim. ama kendi tercihlerini yaşayıp da ölmek isteyenle ilk defa karşılaşıyorum.
Kimse ben de dahil seçtği tercihin bu kadar zor olacağını bilemez ben de bilemedim eğer bilseydim ilk sezeryanda tüylerimi bağlatırdım çocugum büyüyünce de hayatımı yasardım.Kocam da basıma kakıyor senin çocugum böyle sen alıs buna diyor ölmekten baska çare var mı benim için her gün ağlamaktan helak oldum

Kpss çalışıp atanın.

Türkçe'ye odaklanın, yazdığınız gibiyse dilbilginizde (ki eminim oyledir), 90 puan veya üzeri alma şansınız çok düşer.

Ayrıca çocuğu niye korkutuyorsunuz? 2 yaşındaki çocuğu korkutunca olacak tek şey bilişsel ve fiziksel becerilerini geliştirememiş bir çocuk elde etmeniz demek, böyle mi olsun? Yaşitlarından geri mi kalsın?
Parkta başka bir kadın demişti Ben 2 yaşındaki kızımı korkuttum işte İlla koşamadı ileri gitmedi Hani benim Dizimin dibinden ayrılmıyor diye ben onu da denedim O da olmadı gene oğlum düz ara hiç Beni dinlemeden koşuyor yani karşıda araba geliyor mu Ben arkada mıyım hiç bilmiyor

Çocuğu kilitlemek çok çirkin bir yaklaşım. Çocuktan kurtulmak için değil, hayatınızı inşa etmek için mesleğinizle ilgili bir adım atmalısınız.
Oğlunuz kreş yaşına gelince kpss, özel sektör gibi alanlarda şansınızı deneyebilirsiniz.
Mecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam ki

valla bende bunu anlamıyorum. keyfine göre takıl sonra öldüm ölücem ölmem lazım dayanamıyorum. bu kadar dürtüsel yaşanmaz ya. insanız biz, sende annesin. saçmalama artık kendine gel.ölemezsin artık sürünücen öyle böyle yaşıcan büyütücen çocukları. hata hata hala hata yapmak arzusundasın. ee ölde iki tane günahsızı uğruna hayatı verdiğin adama bırak git. bu mudur yani ? ya siz nerede nasıl büyüyorsunuz hayatın hiçbir aşamasında akıl mantık yok ? delirirsin valla.

siz bi dr a gidin kafada sorun olabilir,
hakaret için yazmıyorum. evet gençlik hataları olur ama ilk gençlik geçince çoğu kadın aydınlanır. spiral taktırır, işe girer, para biriktir bişey bişey sen hala devam. pratik çözüm ölmek, böyle bir zeka böyle bir muhakeme sistemi.

Ya gerçekten her şeyi kendiniz yapmışsınız ama şikayetlenmeniz sanki başka biri yapmış gibi.
Okurken evlenince ne olmasını bekliyordunuz? İlk çocukta anlamadınız mı mevzuyu? Ya çocuk zahmetli bir şey, dur ben ikinciyi yapmayayım demez mi insan?
Kusura bakmayın ama hiç de bir şey yapamazsınız. Doğurduktan sonra iade edilemiyor çocuk, mecbur bakacaksınız artık.
2 yaşında çocukla Kpss de pek olası değil, zaten alımlar da az. Özel sektör düşünürseniz bilemem ama kendi evladınıza bakış açınız berbat.

Şuan sabırlı olmak, oğlunuzun biraz daha büyümesini beklemek dışında yapacağınız bir şey yok.
Çok bunalmışsınız ama kendi tercihlerinizin sonucu bunlar.
Kimseyle kendinizi kıyaslamadan hareket etmek zorundasınız.
O kadar hareketli çocukla sınava hazırlanıp, 90 puan almak da kolay iş değil.
1-2 sene daha sabredeceksiniz.
Evlenirken de düşünmeden hareket etmişsiniz. Çocukları peş peşe yaparken de, biraz sakin olun. Duygularınızla hareket etmenin sonucu ortada. Bu çocuklar biraz daha büyüyene kadar diğer meseleleri geride bırakacaksınız. Yapacak bir şey yok.

Mecbur atamam lazım galiba Özel sektör Maaşlar çok düşük kreş ücretleri çok yüksek aldı mı kreşe vermek demektir hafta sonu gene çocuk belli olacak Hiçbir şey anlamam ki
Bunalmışsın belli ki ama hayatta imkansız diye bir şey yok bir gün alımlar çok olur bakarsın atanırsın Allah herkesin kaderini ayrı yazmıs belki de sende cocukların varken atanacaksın öyle bir sürü insan var umutsuzluğa dusme kendini üzme. Stres üzüntü insana hiç iyi gelmiyor inşallah hayalindeki hayata kavuşursun🙏

Haftasonu cocuk senle olacak diye hic bir sey anlamadin mi ?!? Git cocukları devlet yurduna ver haftaici haftasonu tumdenden kurtulursun .

Herkes tercihini yaşar evlenip çocuk yapmayabilirdin sırf keyfimden 7 senede yaptım çocuğu o arada da işime odaklandım ev araba ödedik gezdik tozduk şimdi ağlamanın oluru yok millet 60 65 puanla güvenlik oldu polis oldu yüksek lisans mezunu arkadaşım doktora yaparken gardiyan olarak atandı yine yüksek lisans yapmış mühendis arkadaşım mebe öğretmen atandı ben de istesem memur olabilecek puanımı aldım bekliyorum kaç aldın kpssden daha 1 sene var en az 2 sene daha işsizsin. Kreşe verebilirsin çocukları o arada da ders çalış paran yoksa günlük 3000 tl 2500 tl temizlik haftada 2 gitsen harçlık olur

bi de 10 sene atanamayan öğretmenleri örnek gösteriyor 😂 yahu insanlar 35 yaşında evlenebiliyor çocuk yapabiliyor bu yüzden, hepsi salak bi sen akıllısın.
Koca kaçar hic durur mu ? Ustten ders alamayinca bir de evden kacmis .beklesin mi ?
Millet gibi 30 unda mi evlenseydi .😂

Şu koca parası yiyor düşüncesini çıkarın kafanızdan
Evde çocuk bakmakta bana göre çalışmaktır. Ablamın küçük oğluna hafta içi bakıcı bakıyor. Kadına asgari ücretten daha fazla para ödüyor eniştem.

Kpss çalışıp atanın.

Türkçe'ye odaklanın, yazdığınız gibiyse dilbilginizde (ki eminim oyledir), 90 puan veya üzeri alma şansınız çok düşer.

Ayrıca çocuğu niye korkutuyorsunuz? 2 yaşındaki çocuğu korkutunca olacak tek şey bilişsel ve fiziksel becerilerini geliştirememiş bir çocuk elde etmeniz demek, böyle mi olsun? Yaşitlarından geri mi kalsın?
Yahu kadin diyor ki cocugu krese versem haftasonu gene bana kalacak ne anladim krese vermekten diyor siz kalmis bilissel beceri falan diyorsunuz .sizce umrunda mi ?

Back
X