Ne yapsam kararsız kaldım

Gulce1990

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2021
157
39
48
Arkadaşlar merhaba , eşim dün arkadaşlarıyla birlikte 2 saat uzaktaki bi şehre gezmeye gittiler. Bu gezi normalde farklı bi şehirde olacaktı . Fakat plan değişikliği oldu ve başka bi yerde bekar bir arkadaşlarının evine gittiler . Ben değişiklik olduğunu sorunca öğrenmiştim. Gitmeden 1 gün önce küçük bir tatsızlık yaşadık . Ertesi sabah eh işte limonii ayrıldık ama ben işe gitmek için hazırlanırken son bir Allahaısmarladık demedi ve gitti. Ben de iş çıkışı eve uğrayıp öyle gidecek sandım . Ama gün içinde ben onu aradığımda işyerinden erken çıktıklarını ve zaten gittiklerini öğrendim. O gün sadece akşam 18.30 da aradı . Bir daha ne aradı ne sordu gece boyu iuigeceler bile demedi. Ertesi sabahta 11 e kadar her hangi bir günaydın vs demedi . Bende aramayacaktıö ama çocuk babasını sordu diye ve merakımdan aradım . Erkek arkadaşlarıyla oturuyorlardı. Bu geziyle ilgili için hiç rahat değil . Sizce ne yapmalıyım ?

yapacak bişey yok , elinize kanıt geçireceksşniz. kanıtı bulup evliliğe devam edecekseniz hiç o toplara girmeyin .

sizni kavganız tribiniz çok umru olduğunu sanmı yorum kendinizi yormayın

Eşim normalde böyle biri değil. Gün içinde arar konuluruz ama nedense bu geziyle ilgili bu iletişimsizlik işine geliyor hem yalan söylemek zorunda kalmıyor hemde rahat rahat geziyor diye düşünüyorum. Yani şu an çok zor tutuyorum kendimi. Direk sormak istyorum ama beni haksız çıkarması muhtemel. Elimde bi şey yok. Ama hiç detay vermemesi aramaması fotoğraf atmaması hiç normal değil .kendiyle kavga etsem şu an söyleyebilecekler bunlar. Aldatma konusuna gelince de hiç öyle bir şey eşimden serinlemedik aslımda ama farklı konularda çok iyi yalan söylediğini daha önce deneyimlerim. Şu anda sadece bir şüphe

bu akşam mesela 17 gb görüntülü aramış görmemiştim . Bend 2 saat sonra görüntülü aradım ama açmadı ve bi süre sonra normal telefondan aradı . Bu bile beni şüphelendirdi . Ama bende açmayıp görüntülü aradım tekrar. Ve açtı bunsefer . Arkadaşlarıyla canlı müziğe gidiyorlarmış

bu akşam mesela 17 gb görüntülü aramış görmemiştim . Bend 2 saat sonra görüntülü aradım ama açmadı ve bi süre sonra normal telefondan aradı . Bu bile beni şüphelendirdi . Ama bende açmayıp görüntülü aradım tekrar. Ve açtı bunsefer . Arkadaşlarıyla canlı müziğe gidiyorlarmış
Bende arkadaşlarımla takılsam eşim sürekli arasa rahatsız olurdum

Arkadaşlar merhaba , eşim dün arkadaşlarıyla birlikte 2 saat uzaktaki bi şehre gezmeye gittiler. Bu gezi normalde farklı bi şehirde olacaktı . Fakat plan değişikliği oldu ve başka bi yerde bekar bir arkadaşlarının evine gittiler . Ben değişiklik olduğunu sorunca öğrenmiştim. Gitmeden 1 gün önce küçük bir tatsızlık yaşadık . Ertesi sabah eh işte limonii ayrıldık ama ben işe gitmek için hazırlanırken son bir Allahaısmarladık demedi ve gitti. Ben de iş çıkışı eve uğrayıp öyle gidecek sandım . Ama gün içinde ben onu aradığımda işyerinden erken çıktıklarını ve zaten gittiklerini öğrendim. O gün sadece akşam 18.30 da aradı . Bir daha ne aradı ne sordu gece boyu iuigeceler bile demedi. Ertesi sabahta 11 e kadar her hangi bir günaydın vs demedi . Bende aramayacaktıö ama çocuk babasını sordu diye ve merakımdan aradım . Erkek arkadaşlarıyla oturuyorlardı. Bu geziyle ilgili için hiç rahat değil . Sizce ne yapmalıyım ?
Bu konulardan yana çok kavga eden birisi olarak tecrübelerime dayanarak şu an sakin kal derim bekle ani atak sana patlayabilir geldiği zaman duruma göre hareket eder tavrını alrsn

Neden aranız limoniydi? Eften püften birşey yüzünden tartışma mı çıkarttı ki? Belki gerçekten kırılmıştır size?

Ayrıca bu site benim psikolojmi çok bozdu parfümüm bitti diye geçen gün bana parfüm alıp gelmiş , niye durduk yere hediye aldı diye tribe girdim😂
Yazık adama 😂 maydanoz bile almaz valla belli etmeyin bari.

Travmatik konuları okuduktan sonra köprücük kemiğinize hafif vuruşlar yaparak, bu travma bana ait değil. Benim hayatımda her şey yolunda, ben güvendeyim, ben güvendeyim, ben güvendeyim deyin bari.

Yazık adama 😂 maydanoz bile almaz valla belli etmeyin bari.

Travmatik konuları okuduktan sonra köprücük kemiğinize hafif vuruşlar yaparak, bu travma bana ait değil. Benim hayatımda her şey yolunda, ben güvendeyim, ben güvendeyim, ben güvendeyim deyin bari.
Yok kendisine belli etmedim🤣 İşe yarıyormuymuş öyle vurunca

Olan olmuş zaten adam gitmiş. Hiç birşey yapma. Şahsen eşim gitmeden önce pruz çıkarsa birsekilde alttan alırım. Ama gittikten sonra tadımı kacirsa büyük olay çıkardı. Buyuzden içinin rahat etmeyeceği yerlere en başta gitmeni istemiyorum diye tepkini vereceksin

Öyle birsey yoksa bile o şüphe insanın içini yiyip bitiriyor erkekler neden böyle yaa

Back
X